Koopavond Vianen: Onze nieuwe showroom in Vianen is op vrijdagen tot 20:00u geopend!

Tegels

Totaaltegel heeft een uitgebreid assortiment tegels in alle denkbare soorten, maten, bewerkingen en kleuren. Sinds enkele jaren bieden wij niet alleen natuursteen tegels aan, maar ook keramische tegels voor zowel binnen als buiten. Keramische tegels zijn machinaal vervaardigd en zijn niet gevoelig voor krassen en vlekken. Keramische terrastegels blijven buiten op kleur en zijn voorzien van een antislip laag. In onze showroom en showtuin zijn alle producten te bekijken, diverse tegels zelfs in een groter oppervlak. Ons assortiment bestaat uit A-kwaliteit vloertegels, wandtegels en terrastegels. Een groot deel van de producten zijn uit voorraad leverbaar. Door rechtstreekse import van onze producten, kun je bij ons tegels kopen tegen de scherpste prijs.
 

Keramische en natuursteen vloertegels

Ons assortiment bestaat uit zowel keramiek als natuursteen tegels in een groot aantal afmetingen. Beide materialen zijn uitermate geschikt als vloertegel. Keramiek is krasbestendig, bestand tegen vlekken en verkrijgbaar in ondenkbaar veel kleuren. Natuursteen vloertegels zijn daarentegen wél kras- en vlekgevoelig maar uniek in zijn soort en karakteristiek. Geen enkele tegel is hetzelfde, wat zorgt voor een prachtig geheel. Ons assortiment keramische tegels is veelal geïnspireerd door natuursteen tegels en variëren van strak/modern tot landelijk. Looks die veel gekozen worden zijn de Basalt Look, Marmer Look, Hardsteen Look en Leisteen Look. Een module tegels bestaat uit diverse prints wat zorgt voor een speels en uniek geheel. De Houtlook tegels zijn de afgelopen jaren sterk in opkomst gekomen en behoren nog altijd tot het assortiment. Houtlook tegels zijn bijna niet te onderscheiden van een houten vloer en worden daardoor steeds vaker als alternatief gekozen. Een houtlook tegel is namelijk niet gevoelig voor krassen en vlekken en hoeft niet jaarlijks behandeld te worden. In onze showroom zijn alle keramische tegels en natuursteen tegels te bekijken, soms zelfs in een groter oppervlak. 
 
Mustang Black Leisteen
Actie
€ 18,00 per m2
Nu € 15,98 per m2
(excl. BTW)
Vietnamese Hardsteen - Soft Finish (Binnen)
Actie
€ 24,27 per m2
Nu € 21,44 per m2
(excl. BTW)
Celay Grey
Actie
€ 21,88 per m2
(excl. BTW)
Restpartij
Evolution Antracite
€ 24,75 per m2
(excl. BTW)

Wandtegels, muurbekleding en mozaïek

Totaaltegel heeft naast een groot assortiment vloertegels ook een bijpassend assortiment keramiek en natuursteen wandtegels. Afmetingen wandtegels die het meest gekozen worden zijn 30x60 cm en 40x80 cm. Ook wordt er vaak gekozen voor een eenvoudige witte wandtegel (keramisch), een tijdloze keuze die past bij elke vloertegel. Totaaltegel biedt zowel wandtegels met een matte als een gepolijste uitstraling. Voor een speels geheel wordt ook steeds vaker de combinatie gemaakt met mozaïek tegels of muurbekleding. Ons assortiment mozaïek tegeltjes is zeer uitgebreid en bestaat uit tegeltjes in alle denkbare kleuren. Mozaïek tegeltjes blijven nog altijd populair. Elk matje bevat kleine vakjes in diverse kleuren die samen een mooi geheel vormen. De muurbekleding bestaat uit stonepanels en muurstrips. 
 
Mustang Black Muurstrips
€ 22,27 per m2
(excl. BTW)
Leisteen Rusty Stone Panels Flat Face
Actie
€ 29,75 per m2
Nu € 25,10 per m2
(excl. BTW)
Black Slate Stone Panels - Flat Face
Actie
€ 29,19 per m2
(excl. BTW)
Kubica Onix
€ 13,64 per stuk
(excl. BTW)

Groot assortiment terrastegels

Voor een groot voordelig assortiment natuursteen en keramische terrastegels ben je bij Totaaltegel aan het juiste adres. In onze showtuin zijn beiden tegelsoorten in groot oppervlak te bekijken. Alle afmetingen tegels worden getoond zodat ook hier een weloverwogen keuze in gemaakt kan worden. Het assortiment natuursteen terrastegels bestaat uit Graniet, Basalt, Leisteen, Hardsteen en Travertin tegels. De keramische terrastegels zijn veelal gebaseerd op de natuursteen tegels en verkrijgbaar in diverse mooie kleuren. Het voordeel van keramische terrastegels is de kleurvastheid, krasvastheid en de antislip laag. Daarentegen zijn natuursteen terrastegels uniek met prachtige kleuren en schakeringen die in elke tegel anders zijn. Beiden tuintegels zijn het overwegen waard. Wij laten je graag beiden opties zien. Totaaltegel heeft daarnaast ook een groot assortiment gebakken klinkers die gecombineerd kunnen worden met een keramiek en natuursteen terrastegel. 
 
Leisteen Mustang Black (Buiten)
Actie
€ 29,50 per m2
Nu € 26,40 per m2
(excl. BTW)
Travertin Light - Soft Finish
€ 36,00 per m2
(excl. BTW)
Blue Norte Negro
€ 29,75 per m2
(excl. BTW)
Restpartij
Robusto Grigio
€ 30,53 per m2
(excl. BTW)