Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Hier lees je hoe!

Grijze terrastegels

Grijze terrastegels zijn er in veel verschillende prints, stijlen en tinten. Ons assortiment hierin is dan ook erg uitgebreid en gaat van zeer lichtgrijs tot erg donkergrijs. De grijze terrastegels zijn te verkrijgen in veel verschillende afmetingen, deze gaan van 20x20 cm tot 100x100 cm. Bekijk onderstaand ons productaanbod of kom langs in een van onze showrooms, hier helpen onze adviseurs je graag verder!

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Voorraad product
Materiaal
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

173 producten gevonden
Grijze terrastegels - XL - Oud Hollandse tegel - Grijs
Vanaf € 18,31 per stuk
incl. BTW
Grijze terrastegels - Tremico Antraciet
Vanaf € 21,99 per m2
incl. BTW
Grijze terrastegels - Tremico Zeeuws Bont
Vanaf € 22,99 per m2
incl. BTW
Grijze terrastegels - Metro Remo Antraciet
Vanaf € 28,99 per m2
incl. BTW
Grijze terrastegels - Metro Remo Zeeuws bont
Vanaf € 28,99 per m2
incl. BTW
Grijze terrastegels - Estetico Steel - Vlak
Vanaf € 30,00 per m2
incl. BTW
Grijze terrastegels - Estetico Pit Black - Verso
Vanaf € 30,00 per m2
incl. BTW
Grijze terrastegels - Estetico Nature - Verso
Vanaf € 30,00 per m2
incl. BTW
Grijze terrastegels - Estetico Nature - Vlak
Vanaf € 30,00 per m2
incl. BTW
Grijze terrastegels - Estetico Pit Black - Vlak
Vanaf € 30,00 per m2
incl. BTW
Grijze terrastegels - Estetico Steel - Facet
€ 30,00 per m2
incl. BTW
Grijze terrastegels - Estetico Steel - Verso
Vanaf € 30,00 per m2
incl. BTW

Grijze terrastegels van keramiek

Veruit het grootste gedeelte van ons assortiment grijze tuintegels is gemaakt van keramiek. Deze tegels worden in een fabriek gemaakt waar een mengsel van onder andere zand en klei wordt gebakken in zeer hete ovens. De tegels worden hierbij ook voorzien van een beschermende toplaag. Keramische tuintegels hebben hierdoor een aantal voordelige eigenschappen. Keramische terrastegels zijn onder andere krasbestendig, kleurvast, zeer onderhoudsvriendelijk en niet gevoelig voor vlekken die in de tegel trekken. Een keramisch terras leg je daarom aan voor jarenlang plezier; zo’n terras ziet er na jarenlang gebruik, mits goed schoongemaakt, nog als nieuw uit.

Grijze terrastegels van keramiek zijn verkrijgbaar in verschillende prints die verschillende looks nabootsen. Zo hebben we diverse leisteen-, hardsteen-, beton- en houtlook terrastegels. Voor elke tuin is er wel een passende grijze keramische tegel te vinden!

Elke stijl voor elke tuin

Ga je voor een strakke tuin, een groene tuin of juist een landelijke tuin? Voor vrijwel alle stijlen is er een tuintegel te vinden. Tuintegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende prints die onder diverse stijlen vallen. Ook natuursteen tegels zijn prachtig in veel tuinen, elke steensoort heeft zijn eigen karakter. Betontegels zijn niet alleen nog maar strak en modern. Ook daar zijn diverse toplagen en structuren mogelijk waardoor ze bijvoorbeeld in een landelijke stijl kunnen passen.

Vind je het lastig om een keuze te maken, en weet je niet welke stijl tegel je wil toepassen? Kom dan langs in onze showroom en vraag het onze adviseurs. We kunnen jou het beste van advies voorzien als je veel input geeft dus denk alvast na over welke kleuren, tegelstijlen, tuinstijlen, tegeleigenschappen en dergelijke je mooi en belangrijk vindt.

Grijze natuursteen terrastegels

Op zoek naar een natuursteen terrastegel met een grijze kleur? We hebben diverse natuursteensoorten in ons assortiment zoals graniet, leisteen, hardsteen en basalt. Elke steensoort heeft eigenschappen die zorgen voor verschillende voor- en nadelen. Het is daarom erg belangrijk om je goed in te lezen of om je goed te laten informeren voordat je de keuze voor een bepaalde natuursteen tegel maakt. Onze adviseurs staan graag voor je klaar om je te helpen in de zoektocht naar de perfecte tegel.

Misschien kom je er achter dat een grijze terrastegel van leisteen bij je past. Dit is vaak een vrij donkergrijze tegel en heeft een gespleten oppervlak, deze wordt niet bewerkt. De Mustang Black terrastegel is een populair product en daarom vaak op voorraad.

Vriendelijke prijzen bij Totaaltegel

In ons assortiment vind je keramische en natuursteen grijze terrastegels uit alle prijsklassen terug. Ook als je op zoek bent naar een budget terrastegel ben je bij ons aan het goede adres. Zo vind je goedkope grijze terrastegels vanaf zo’n kleine € 20,- per vierkante meter exclusief BTW. Alle terrastegels die je bij ons koopt zijn A-kwaliteit producten. Wij kunnen een lage prijs garanderen door onze directe inkoop bij groeves en fabrieken.

Betontegels met een grijze kleur

Naast keramische en natuursteen terrastegels hebben we ook tal van betontegels met een grijze kleur. Betontegels zijn eenvoudiger te verwerken dan keramische of natuursteen tegels. Deze tegels kunnen namelijk los op een zandbed verwerkt worden. Doorgaans zijn grote afmetingen betontegels ook iets goedkoper dan de keramische of natuursteen tegels.

Grijze betontegels kunnen in veel tuinstijlen toegepast worden. Ze zijn verkrijgbaar in afmetingen die variëren van 20x30 tot 60x60 cm.