Onze deuren zijn vanaf zaterdag 15 januari weer geopend! Kom gerust langs in een van onze showrooms, ook zonder afspraak!

Tuintegels

Tegels in je tuin zijn erg bepalend bij een tuininrichting. Tuintegels kunnen heel belangrijk zijn voor hoe je tuin eruit ziet. Iedereen heeft zijn eigen smaak en daarom heeft Totaaltegel een groot assortiment. Bij het kiezen van tuintegels zijn een aantal factoren belangrijk. Waar gaan de ze voor gebruikt worden? Een terras, vlakverdeling of misschien wel een zwemvijverrand. Het materiaal, de kleur, de afmeting, de eigenschappen, maar ook de prijs van de tuintegels.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Materiaal
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

11 producten gevonden
Tuintegels - Smooth Concrete Patchwork
Aanbieding
€ 41,12 per m2
Nu € 34,95 per m2
(excl. BTW)
Tuintegels - Smooth Concrete
Aanbieding
€ 32,88 per m2
Nu € 27,95 per m2
(excl. BTW)
Tuintegels - Techstone Norton Grey
Aanbieding
€ 36,89 per m2
Nu € 31,36 per m2
(excl. BTW)
Tuintegels - Belgium Grey Concrete
Aanbieding
€ 31,06 per m2
Nu € 26,40 per m2
(excl. BTW)
Tuintegels - Oak Plain Dark
Aanbieding
€ 38,85 per m2
Nu € 33,02 per m2
(excl. BTW)
Tuintegels - Oak Plain Light
€ 33,02 per m2
(excl. BTW)
Tuintegels - Beterra Livia Blue
Aanbieding
€ 27,18 per m2
Nu € 23,10 per m2
(excl. BTW)
Tuintegels - Nio Cemento Beige
Aanbieding
€ 44,67 per m2
Nu € 37,97 per m2
(excl. BTW)
Tuintegels - Nio Cemento Grey
Aanbieding
€ 44,67 per m2
Nu € 37,97 per m2
(excl. BTW)
Tuintegels - Axenta Gris
€ 31,82 per m2
(excl. BTW)
Tuintegels - Axenta Noir
€ 31,82 per m2
(excl. BTW)

Tuintegels voor je terras

Ben je op zoek naar tuintegels voor je terras? Dan heb je de keuze uit keramische terrastegels of natuursteen terrastegels. Onze buitentegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, tinten, afwerkingen en structuren. Wil je dat regenwater snel weg is van je terras? Denk dan eens aan waterdoorlatende terrastegels.

Tuintegels kopen

Ga je tuintegels kopen? Wij helpen je graag bij het maken van een keuze. Als je met je tuin bezig bent en er nieuwe tuintegels komen te liggen wil je misschien ook de rest van de tuin aanpakken. Misschien leg je een nieuw pad aan of maak je bloembakken met stapelblokken. Neem dan ook het ontwerp van je tuin mee, zodat we precies kunnen zien waarvoor de tuintegels bedoeld zijn. We kunnen je ook adviseren met andere tuin- en bestrating producten, zoals muurafdekkers, vijverranden en stapelblokken.

Onze tuintegels voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Wij garanderen dat je er jarenlang plezier van hebt.

Tegels tuin

De kleur, print en grootte van tegels in je tuin bepalen voor een groot deel de uitstraling en look. Bekijk maar eens het verschil al tussen grijze en antraciet tuintegels. Heb je losse plantenbakken erbij staan of gebruik je plantenbak stapelblokken in bijna dezelfde kleur. Kleurgebruik en de grootte van de tuintegels met voegen bepalen de uitstraling grotendeels.

Keramische tuintegels

Het materiaal waarvan een tuintegel is erg belangrijk. Wil je een onderhoudsvrije terrastegel? Of ga je voor het uiterlijk en mag er wel wat onderhoud aan zitten? Zo hebben keramische tuintegels een toplaag waar geen vuiligheid in kan trekken en zijn bestand tegen krassen.

Soorten tuintegels

Totaaltegen heeft diverse soorten tuintegels in de materialen natuursteen, beton en keramiek. Bezoek een van onze showtuinen of bekijk hier het assortiment.