Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Tuintegels

Tegels in je tuin zijn erg bepalend bij een tuininrichting. Tuintegels kunnen heel belangrijk zijn voor hoe je tuin eruit ziet. Iedereen heeft zijn eigen smaak en daarom heeft Totaaltegel een groot assortiment. Bij het kiezen van tuintegels zijn een aantal factoren belangrijk. Waar gaan de ze voor gebruikt worden? Een terras, vlakverdeling, staptegels of misschien wel een zwemvijverrand. Het materiaal, de kleur, de afmeting, de eigenschappen, maar ook de prijs van de tuintegels.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Materiaal
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

216 producten gevonden
Tuintegels - Loft Beige
Aanbieding
€ 76,41 per m2
Nu € 64,95 per m2
incl. BTW
Tuintegels - Loft White
Aanbieding
€ 76,41 per m2
Nu € 64,95 per m2
incl. BTW
Tuintegels - Loft Taupe
Aanbieding
€ 76,41 per m2
Nu € 64,95 per m2
incl. BTW
Tuintegels - Loft Light Grey
Aanbieding
€ 76,41 per m2
Nu € 64,95 per m2
incl. BTW
Tuintegels - Loft Dark
Aanbieding
€ 76,41 per m2
Nu € 64,95 per m2
incl. BTW
Tuintegels - Firenze
Aanbieding
€ 40,81 per m2
Nu € 34,69 per m2
incl. BTW
Tuintegels - Quartzo Greige
Aanbieding
€ 40,81 per m2
Nu € 34,69 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Tuintegels - Furora Premium Vlak Lagune
€ 38,95 per m2
incl. BTW
Tuintegels - Lombarda Grigio Bocciardato
€ 52,60 per m2
incl. BTW
Tuintegels - CeraDeco Quartz Gold
€ 72,50 per m2
incl. BTW
Tuintegels - CeraDeco Matiere Corda
€ 72,50 per m2
incl. BTW
Tuintegels - CeraDeco Matiere Titanio
€ 72,50 per m2
incl. BTW

Zoek je tuintegels voor je terras?

Ben je op zoek naar tuintegels voor je terras? Dan heb je de keuze uit keramische tuintegels of natuursteen tuintegels. Onze buitentegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, tinten, afwerkingen en structuren.

Tuintegels kopen bij Totaaltegel

Ga je tuintegels kopen? Wij helpen je graag bij het maken van een keuze. Als je met je tuin bezig bent en er nieuwe tuintegels komen te liggen wil je misschien ook de rest van de tuin aanpakken. Misschien leg je een nieuw pad aan of maak je bloembakken met stapelblokken. Neem dan ook het ontwerp van je tuin mee, zodat we precies kunnen zien waarvoor de tuintegels bedoeld zijn. Onze tuintegels voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Wij garanderen dat je er jarenlang plezier van hebt.

Kies de juiste tegels voor je tuin

De kleur, print en grootte van tegels in je tuin bepalen voor een groot deel de uitstraling en look. Bekijk maar eens het verschil al tussen grijze en antraciet tuintegels. Heb je losse plantenbakken erbij staan of gebruik je plantenbak stapelblokken in bijna dezelfde kleur. Kleurgebruik en de grootte van de tuintegels met voegen bepalen de uitstraling grotendeels. Het materiaal waarvan een tuintegel is erg belangrijk. Wil je een onderhoudsvrije tuintegels? Of ga je voor het uiterlijk en mag er wel wat onderhoud aan zitten? Zo hebben keramische tuintegels een toplaag waar geen vuiligheid in kan trekken en zijn bestand tegen krassen.

Buitentegels voor een eigen stijl

Eigenlijk vallen alle soorten bestrating onder buitentegels. Het mooie is dat je ook nog eens eindeloos de verschillende mogelijkheden kunt combineren. Denk hierbij aan een ander pad naar je terras. Maak met andere stenen een border of vang hoogteverschillen in je tuin op. Zo kun je je eigen stijl aan je tuin geven. Wie wil dat nu niet?

Diverse soorten tuintegels

Totaaltegen heeft diverse soorten tuintegels en terrastegels in de materialen natuursteen, beton en keramiek. Bezoek een van onze showtuinen of bekijk hier het assortiment.