Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Muurafdekkers

Natuursteen muurafdekkers, ook natuursteen afdekplaten genoemd, kunnen onder andere toegepast worden aan de bovenzijde van een gemetselde muur rondom een woning of bedrijfspand. Natuursteen muurafdekkers hebben een waterkerende werking, maar zorgen daarnaast ook voor een mooie afwerking rondom huis. Je kunt bij ons terecht voor natuursteen muurafdekkers in de materialen basalt en hardsteen. Altijd voor de scherpste prijs en veelal uit voorraad leverbaar.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Monster
Aanbieding
2 producten gevonden
Muurafdekkers - Chinees Hardsteen Muurafdekkers - Plat
  • Materiaal: Hardsteen
  • Levertijd: 3 - 5 werkdagen
Vanaf € 21,95 per stuk
incl. BTW
Muurafdekkers - Basalt Muurafdekker - Plat
  • Materiaal: Basalt
  • Levertijd: 3 - 5 werkdagen
Vanaf € 29,50 per stuk
incl. BTW

Natuursteen muurafdekkers: functioneel en mooi

Totaaltegel levert natuursteen muurafdekkers die zijn voorzien van watergleuven aan de onderzijde. Op deze manier loopt het regenwater netjes weg (en niet tegen de muur). Naast de functionele eigenschappen, zorgen de natuursteen afdekplaten voor een mooie afwerking van een woning of bedrijfspand. Voor alle natuursteensoorten geldt dat je verzekerd bent van een duurzaam en tijdloos product waar vele jaren plezier van wordt beleefd. We hebben meerdere tuinartikelen en bestrating die perfect te combineren zijn met muurafdekkers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan natuursteen paalmutsen en vijverranden.

Hardsteen en basalt muurafdekkers voor de laagste prijs

De natuursteen afdekplaten van Totaaltegel zijn te verkrijgen in twee materialen: hardsteen en basalt. Het zijn beide prachtige natuursteensoorten. Basalt is zeer hard en daardoor het minst gevoelig voor krassen. Je kunt basalt herkennen aan de vrij donkere kleur. Hardsteen is daarnaast ook een zeer populaire natuursteensoort. Fossieldeeltjes komen lichtelijk terug in deze steen, dit maakt het een unieke natuursteensoort. 

Diverse bewerkingen en maten leverbaar

Je kunt kiezen om de natuursteen muurafdekkers gezoet af te laten werken. Een gezoete afwerking zorgt voor een matglans eindresultaat. De natuursteen muurafdekkers zijn bij Totaaltegel verkrijgbaar in diverse afmetingen. De maten en prijzen vind je terug op de betreffende productpagina's.

Voor een mooi geheel kunnen de natuursteen muurafdekkers gecombineerd worden met natuursteen paalmutsen, natuursteen raamdorpels, natuursteen vijverranden en natuursteen terrastegels in hetzelfde materiaal. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.