Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Vijverranden

Natuursteen vijverranden zorgen voor een mooie afwerking van een vijver of waterpartij, maar kunnen daarnaast ook gebruikt worden als afwerking van tuinmuren en bloembakken. Vijverranden worden niet alleen toegepast voor het verfraaien van een vijver, tuinmuur of bloembak, ze vervullen ook een belangrijke functie, namelijk het verminderen van mos aanslag. De vijverrand steekt altijd een stukje over en daardoor loopt water niet direct tegen de onderliggende muur aan.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Monster
Aanbieding
2 producten gevonden
Vijverranden - Chinees Hardsteen Vijverrand - Gezoet
  • Materiaal: Hardsteen
  • Levertijd: 3 - 5 werkdagen
Vanaf € 18,49 per stuk
incl. BTW
Vijverranden - Basalt Vijverrand
  • Materiaal: Basalt
  • Levertijd: 3 - 5 werkdagen
Vanaf € 27,49 per stuk
incl. BTW

Goedkope hardsteen en basalt vijverranden

Wij importeren grote aantallen vanuit het buitenland, hierdoor kun je bij ons rekenen op goedkope vijverranden van topkwaliteit. Ben je op zoek goedkope vijverranden van A-kwaliteit? Totaaltegel levert hardsteen en basalt vijverranden in diverse maatvoeringen. De materialen die wij aanbieden zijn: Chinees hardsteen en Olivian Black Basalt gezoet. Alle vijverranden zijn 100 cm lang en zijn leverbaar in diverse breedtematen. Het is ook mogelijk om vijverranden om maat te laten maken. Totaaltegel biedt diverse tuinartikelen aan die mooi aansluiten bij de vijverranden. Zorg bijvoorbeeld voor een mooi geheel door de vijverranden te combineren met natuursteen zwembadranden. Maar wat is het verschil tussen hardsteen en basalt vijverranden? We leggen het uit:

Hardsteen vijverranden

Hardsteen is een kalkhoudend materiaal dat zowel binnen als buiten erg veel wordt toegepast. Denk dan hardsteen vloertegels, terrastegels, vensterbanken, raamdorpels, etc. Hardsteen wordt al jarenlang veel toegepast en is nog steeds een geliefd materiaal. Het is tijdloos, heeft een neutrale uitstraling waardoor het perfect te combineren is met andere materialen en kleuren. Totaaltegel biedt hardsteen vijverranden aan. Dit materiaal wordt veel gebruikt omdat het zorgt voor een mooie uitstraling en het daarnaast ook zeer betaalbaar is. Hardsteen vijverranden hebben een blauw/grijze kleur met subtiele nuances. Omdat het een kalkhoudend materiaal is, wordt het buiten lichter van kleur. Ook moet er rekening mee gehouden worden dat hardsteen gevoelig is voor krassen en vlekken. Hardsteen staat hierom bekend en voor velen wordt dit niet als storend ervaren omdat het hoort bij een natuurlijk materiaal. De hardsteen vijverranden zijn gezoet, dit houdt in dat het oppervlak van de vijverrand mat en glad is. Totaaltegel biedt naast hardsteen vijverranden (gezoet) ook andere producten voor buiten aan in dit materiaal zoals raamdorpels, paalmutsen en terrastegels. De hardsteen vijverranden zijn rondom voorzien van een facetrand voor een mooie afwerking. De hardsteen vijverranden hebben een lengte van 100 cm en zijn verkrijgbaar in 5 verschillende breedtematen.

Basalt vijverranden

Basalt is een natuursteensoort met een mooie antracieten kleur. Totaaltegel biedt deze vijverranden aan met een gezoete bewerking.

  • Olivian Black Basalt vijverranden

In dit materiaal is een subtiele nuance zichtbaar wat zorgt voor een prachtige uitstraling. De bewerking ‘zoeten’ zorgt voor een mat en glad oppervlak. Olivian Black Basalt is een materiaal wat zowel binnen als buiten veel wordt toegepast. Zo zijn er Olivian Black Basalt gezoete vloertegels en terrastegels, vensterbanken, raamdorpels en paalmutsen. Wat voor velen als grote voordeel wordt gezien is dat basalt buiten op kleur blijft. Totaaltegel biedt Olivian Black Basalt vijverranden aan met een mooie afwerking, ze zijn namelijk rondom voorzien van een facetrand. De Olivian Black Basalt vijverranden hebben een lengte van 100 cm en zijn verkrijgbaar in 5 verschillende breedtematen.​ 

Maatwerk vijverranden

Het is bij Totaaltegel ook geen enkel probleem om de vijverranden op maat te maken. We zien vaak dat er een verstek gezaagd dient te worden zodat de vijverranden perfect op elkaar aansluiten bij een vierkante of rechthoekige vijver of muur. Dit is geen enkel probleem bij Totaaltegel! Ben je op zoek naar vijverranden met een compleet andere afmeting? Ook dat is mogelijk. Stuur ons een werktekening, op basis daarvan kunnen wij beoordelen wat er mogelijk is. Het is ook mogelijk om een mal aan te leveren die vervolgens geproduceerd wordt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Vijverranden voor diverse doeleinden

Vijverranden zijn niet voorzien van een watersleuf aan de onderzijde, maar de platen zijn wel vaak geschikt voor diverse toepassen. Wil je een mooie border maken? Dit kan met onze stapelblokken die aan de bovenzijde zijn afgewerkt. Voor een exclusieve uitstraling kun je ervoor kiezen op de border af te werken met natuursteen vijverranden. Hierdoor kan de border bijvoorbeeld ook fungeren als bankje. Totaaltegel biedt zowel natuursteen als beton stapelblokken aan voor zeer scherpe prijzen. De stapelblokken zijn verkrijgbaar in diverse bewerkingen: strak, gekapt en getrommeld.