Koopavond Vianen: Onze nieuwe showroom in Vianen is op vrijdagen tot 20:00u geopend!

Over Totaaltegel

Natuursteen en Keramiek producten aanbieden voor de laagste prijs, dit is vanaf de start van ons bedrijf in 2006 de belangrijkste doelstelling geweest. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en de mooiste producten en partijen. Wij stellen ons assortiment samen door goed te luisteren naar onze klanten, de trends te volgen en onze contacten met leveranciers over de hele wereld zorgvuldig te onderhouden. Zo kunnen wij de mooiste natuursteen en keramiek partijen aanbieden voor de laagste prijs.

Wie zijn wij

Totaaltegel.nl is importeur van alle denkbare keramische en natuursteen vloertegels, terrastegels, wandtegels, stenen tuinartikelen, zaagwerk zoals raamdorpels en vensterbanken en bijbehorende verwerkings- en onderhoudsmiddelen. Onze producten zijn afkomstig uit landen over de hele wereld. Door onze eigen import kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen en producten aanbieden voor scherpe prijzen. Alle producten zijn te bekijken op onze website en in onze showroom en showtuin. 

Totaaltegel (voorheen Natuursteen Meterik) is gestart in 2007 door Rob Alards. Het bedrijf is oorspronkelijk gestart in Meterik op de Sint Jansstraat. Sinds 2011 hebben wij ons bedrijf uitgebreid en zijn we het huidige pand betrokken. In de afgelopen jaren zijn de showroom en showtuin uitgebreid en is ons assortiment verbreed met keramische tegels, klinkers en zaagwerk. Totaaltegel staat bekend om zijn scherpe prijzen voor A-kwaliteit producten en snelle levering van producten.


rob van totaaltegel
Rob Alards
Eigenaar / Directeur
rob@totaaltegel.nl
kevin van totaaltegel
Kevin Alards
Verkoop Binnendienst
kevin@totaaltegel.nl
marcel van totaaltegel
Marcel Gooren
Verkoop Binnendienst
marcel@totaaltegel.nl
Daan Hoeijmakers
Verkoop Binnendienst
daan@totaaltegel.nl
maureen van totaaltegel
Maureen Janssen-Munten
Verkoop Binnendienst
maureen@totaaltegel.nl
nickee van totaaltegel
Nickee Poels
Marketing, Sales & Administratie
nickee@totaaltegel.nl
jop van totaaltegel
Jop Smits
Online Marketeer
jop@totaaltegel.nl
kristiaan van totaaltegel
Kristiaan Teluij
Opslagterrein & Zagerij
tristan van totaaltegel
Tristan Hermans
Opslagterrein & Zagerij
tom van totaaltegel
Tom Walraven
Opslagterrein & Zagerij

Showroom & Showtuin

In onze showroom en showtuin zijn diverse keramiek en natuursteen tegels in groter oppervlak te bekijken. In 2015 is onze showroom uitgebreid met keramische tegels en Franse Dallen. Het assortiment bestaat daarnaast uit wandtegels, mozaiek matjes, stonepanels en bouwmaterialen. In 2016 is de showtuin uitgebreid met keramische terrastegels, bestrating en bouwmaterialen.
Je bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in onze showroom en showtuin. Wil je een uitgebreid advies? Maak dan vooraf een afspraak.

Openingstijden showroom & telefonische bereikbaarheid
 

Maandag 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag 09.30 - 15.00 uur
Zondag GESLOTEN

Reguliere openingstijden afhalen producten
 

Maandag 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 8.00 -17.00 uur
Zaterdag 09:30 uur - 12:30 uur
Zondag GESLOTEN
marcel van totaaltegel

Advies nodig? Kevin helpt je graag! Neem contact met ons op of bezoek onze showroom en showtuin

Maak een afspraak

Samenwerking partners

Totaaltegel werkt samen met een aantal erkende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het zetwerk van natuursteen en keramische tegels. Je bent uiteraard vrij om zelf een tegelzetter of hovenier te regelen. Neem vrijblijvend contact op met een van onderstaande partners voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Kooter tegel- en natuursteen werken

Wij leggen elke natuursteen of keramiek vloer vakkundige en met gebruik van de juiste technieken en verwerkingsmaterialen. Wij werken voor zowel particulieren als B-to-B klanten. https://www.kooter-tegelwerken.nl/contact

Erica Tuinen

Een tuin moet mooi, maar ook praktisch zijn. U moet vooral veel plezier beleven van uw tuin. Uw wensen zijn daarom de basis van ons ontwerp. Wij voegen daar onze vakkennis en creativiteit aan toe. Zo ... http://www.ericatuinen.nl/

Floor Point

Uw kostbare natuursteen verdient het om met zorg te worden behandeld. Door ervaren specialisten, die er meer werk van maken zodat u zichtbaar betere resultaten krijgt. Dankzij Floor Point oogt uw nat... http://www.floorpoint.nl