Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Hier lees je hoe!

oktober-woonmaand-2022-banner 2

Over Totaaltegel

Het ultieme ‘thuisgevoel’: na een lange dag thuiskomen om te genieten van je eigen plek! Een plek om heerlijk tot rust te komen, jezelf te zijn en mooie momenten te beleven. Het ultieme thuisgevoel begint bij ons. Welkom bij Totaaltegel.

Showtuin Hegelsom
Visgraat vloer showroom Vianen

Wie wij zijn

Wij zorgen ervoor dat jij met een goed gevoel de deur binnenstapt. Bij je thuis én in onze showrooms. Vol passie en met de laatste trends op zak, nemen onze adviseurs de tijd voor je om samen met jou op zoek te gaan naar de binnen- of buitenvloer die het beste bij jou en je wensen past. Gemoedelijk, vriendelijk en altijd eerlijk.

Wij zijn helemaal thuis in tegels. Met een breed assortiment aan vriendelijk geprijsde A-kwaliteit tegels bieden we voor ieder wat wils. Heb je twee linkerhanden of geen tijd om jouw nieuwe tegels te leggen? Dan sturen wij ons professionele legteam bij jou over de vloer voor een optimaal eindresultaat. Goed, gemakkelijk en snel.

Het ultieme thuisgevoel begint bij ons. Welkom bij Totaaltegel.

Een klein stukje geschiedenis

Totaaltegel (voorheen Natuursteen Meterik) is gestart in 2006 door Rob Alards. Het bedrijf is oorspronkelijk gestart in Meterik op de Sint Jansstraat. Sinds 2011 is het bedrijf uitgebreid en zijn we het pand aan de Stationsstraat in Hegelsom betrokken. In de afgelopen jaren zijn de showroom en showtuin uitgebreid en is ons assortiment verbreed met onder andere keramische tegels, klinkers en zaagwerk. In augustus 2019 heeft onze showroom in Vianen haar deuren geopend en sinds augustus 2022 verwelkomen we je ook graag in Moergestel!


Ons team

Rob Alards
Eigenaar / Directeur
Marcel Gooren
Adviseur
Daan Hoeijmakers
Adviseur
Nicole de Rooy
Teamleider / Adviseur
Bianca Hoeijmakers-Christiaens
Telefoniste / Receptioniste
Melanie van Mil
Telefoniste / Receptioniste
Nickee Poels
Administratie & HR
Jop Smits
Marketeer
Bart Totaaltegel
Bart Poels
Online Marketeer
Kristiaan Teluij
Opslagterrein & Zagerij
Dannie Peeters
Teamleider
Anthony Klaassen
Opslagterrein & Zagerij
Andre Wijnen
Opslagterrein & Zagerij
Stan Seuren
Content marketeer
Sjoerd Osinga
Adviseur
Perry Beumers
Opslagterrein & Zagerij
Peter Totaaltegel
Peter Meijs
Teamleider / Adviseur

Samenwerking partners

Totaaltegel werkt samen met een aantal erkende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het zetwerk van natuursteen en keramische tegels. Je bent uiteraard vrij om zelf een tegelzetter of hovenier te regelen. Neem vrijblijvend contact op met een van onderstaande partners voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Erica Tuinen

Een tuin moet mooi, maar ook praktisch zijn. U moet vooral veel plezier beleven van uw tuin. Uw wensen zijn daarom de basis van ons ontwerp. Wij voegen daar onze vakkennis en creativiteit aan toe. Zo ... http://www.ericatuinen.nl/

Floor Point

Uw kostbare natuursteen verdient het om met zorg te worden behandeld. Door ervaren specialisten, die er meer werk van maken zodat u zichtbaar betere resultaten krijgt. Dankzij Floor Point oogt uw nat... http://www.floorpoint.nl