Over Totaaltegel

Natuursteen en Keramiek producten aanbieden voor de laagste prijs, dit is vanaf de start van ons bedrijf in 2006 de belangrijkste doelstelling geweest. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en de mooiste producten en partijen. Wij stellen ons assortiment samen door goed te luisteren naar onze klanten, de trends te volgen en onze contacten met leveranciers over de hele wereld zorgvuldig te onderhouden. Zo kunnen wij de mooiste natuursteen en keramiek partijen aanbieden voor de laagste prijs.

Wie zijn wij

Totaaltegel.nl is importeur van alle denkbare keramische en natuursteen vloertegels, terrastegels, wandtegels, stenen tuinartikelen, zaagwerk zoals raamdorpels en vensterbanken en bijbehorende verwerkings- en onderhoudsmiddelen. Onze producten zijn afkomstig uit landen over de hele wereld. Door onze eigen import kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen en producten aanbieden voor scherpe prijzen. Alle producten zijn te bekijken op onze website en in onze showroom en showtuin. 

Totaaltegel (voorheen Natuursteen Meterik) is gestart in 2007 door Rob Alards. Het bedrijf is oorspronkelijk gestart in Meterik op de Sint Jansstraat. Sinds 2011 hebben wij ons bedrijf uitgebreid en zijn we het pand aan de Stationsstraat in Hegelsom betrokken. In de afgelopen jaren zijn de showroom en showtuin uitgebreid en is ons assortiment verbreed met keramische tegels, klinkers en zaagwerk. In augustus 2019 heeft onze showroom in Vianen haar deuren geopend. In deze showroom van 1200m² kun je de mooiste tegels van de beste fabrikanten bekijken. Totaaltegel staat bekend om zijn scherpe prijzen voor A-kwaliteit producten en snelle levering van producten.


rob van totaaltegel
Rob Alards
Eigenaar / Directeur
rob@totaaltegel.nl
kevin van totaaltegel
Kevin Alards
Verkoop Binnendienst
kevin@totaaltegel.nl
marcel van totaaltegel
Marcel Gooren
Verkoop Binnendienst
marcel@totaaltegel.nl
Daan Hoeijmakers
Verkoop Binnendienst
daan@totaaltegel.nl
maureen van totaaltegel
Maureen Janssen-Munten
Verkoop Binnendienst
maureen@totaaltegel.nl
nickee van totaaltegel
Nickee Poels
Marketing, Sales & Administratie
nickee@totaaltegel.nl
jop van totaaltegel
Jop Smits
Allround Marketeer
jop@totaaltegel.nl
kristiaan van totaaltegel
Kristiaan Teluij
Opslagterrein & Zagerij
tristan van totaaltegel
Tristan Hermans
Opslagterrein & Zagerij
tom van totaaltegel
Tom Walraven
Opslagterrein & Zagerij
Dylan Rheiter
Verkoop Binnendienst
dylan@totaaltegel.nl
Bart Poels
Allround Marketeer / Verkoop Binnendienst
bart@totaaltegel.nl
Justin van Gulik
Verkoop Binnendienst
justin@totaaltegel.nl

Showroom & Showtuin

In onze showrooms in Hegelsom en Vianen kun je diverse keramische en natuursteen tegels in groot oppervlak bekijken. Onze showroom in Vianen heeft haar deuren in augustus 2019 geopend. In deze showroom van 1200m² bekijk je veel tegels in groot oppervlak! De showroom in Hegelsom is in 2015 uitgebreid met o.a. keramische tegels en Franse Dallen. Zowel in Hegelsom als Vianen kun je terecht voor deskundig advies over alle producten.

Je bent in Hegelsom en Vianen van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen en om advies in te winnen. Wil je uitgebreid advies, en niet hoeven wachten op een van onze specialisten? Maak dan vooraf even een afspraak

Openingstijden Hegelsom

SHOWROOM & VOORRAADTERREIN

Maandag 13:00 - 17:00u
Dinsdag t/m vrijdag 09:00 - 17:00u
Zaterdag 09:30 - 15:00u (telefonisch niet bereikbaar)
Zondag Gesloten

Aangepaste openingstijden Totaaltegel Hegelsom:

  • 25 & 26 december (Kerst): gesloten
  • 31 december (Oudjaarsdag): gesloten

Bestelling afhalen in Hegelsom

I.v.m. het Coronavirus laden wij alleen nog maar afhaalorders die hier op een pallet staan. Orders die met de hand geladen dienen te worden dien je zelf in te laden.

Maandag 13:00 - 17:00u
Dinsdag t/m vrijdag 08:00 - 17:00u
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Wil je op zaterdag afhalen. Neem dan even contact met ons op om een afspraak te maken.

Openingstijden Vianen

ENKEL SHOWROOM

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m donderdag 10:00 - 17:30u (telefonisch tot 17:00u bereikbaar)
Vrijdag 10:00 - 20:00u (telefonisch tot 17:00u bereikbaar)
Zaterdag 10:00 - 16:00u (telefonisch niet bereikbaar)
Zondag Gesloten

Aangepaste openingstijden Totaaltegel Vianen:​​

  • 25 & 26 december (Kerst): gesloten
  • 31 december (Oudjaarsdag): gesloten

Bestelling afhalen in Vianen

Het afhalen van bestellingen in Vianen is helaas niet mogelijk.


Samenwerking partners

Totaaltegel werkt samen met een aantal erkende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het zetwerk van natuursteen en keramische tegels. Je bent uiteraard vrij om zelf een tegelzetter of hovenier te regelen. Neem vrijblijvend contact op met een van onderstaande partners voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Agios Tegelwerken

Agios Tegelwerken is een van onze partners voor het verwerken van keramische en natuursteen tegels. http://agiostegelwerken.nl/

Erica Tuinen

Een tuin moet mooi, maar ook praktisch zijn. U moet vooral veel plezier beleven van uw tuin. Uw wensen zijn daarom de basis van ons ontwerp. Wij voegen daar onze vakkennis en creativiteit aan toe. Zo ... http://www.ericatuinen.nl/

Floor Point

Uw kostbare natuursteen verdient het om met zorg te worden behandeld. Door ervaren specialisten, die er meer werk van maken zodat u zichtbaar betere resultaten krijgt. Dankzij Floor Point oogt uw nat... http://www.floorpoint.nl