Portugese vloertegels

Portugese vloertegels zorgen voor een mooie en speelse uitstraling en zijn verkrijgbaar in een groot aantal motiefjes en kleuren. Totaaltegel biedt een uitgebreid assortiment Portugese vloertegels en Portugese wandtegels in diverse afmetingen. De tegeltjes zijn te herkennen aan de unieke (bloemen) motiefjes die samen een speels geheel vormen. Door de jaren heen zijn de Portugese tegels een begrip geworden en kennen we ze voornamelijk als cementtegels. Totaaltegel biedt echter Portugees keramiek aan.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

38 producten gevonden
Portugese vloertegels - Carpet Sand - Naturale
€ 48,72 per m2
(excl. BTW)
Portugese vloertegels - Carpet Vestige - Naturale
€ 48,72 per m2
(excl. BTW)
Portugese vloertegels - Bohemian Blue - Naturale
€ 50,37 per m2
(excl. BTW)
Portugese vloertegels - Bohemian Blend - Naturale
€ 50,37 per m2
(excl. BTW)
Portugese vloertegels - Bohemian Sand - Naturale
€ 50,37 per m2
(excl. BTW)
Portugese vloertegels - Tango Pampa - Naturale
€ 47,07 per m2
(excl. BTW)
Portugese vloertegels - Bondi Mirror - Naturale
€ 47,07 per m2
(excl. BTW)
Portugese vloertegels - Bondi Connect - Naturale
€ 47,07 per m2
(excl. BTW)
Portugese vloertegels - Patchwork Colors Mix
€ 52,69 per m2
(excl. BTW)
Portugese vloertegels - Patchwork Colors 05
€ 52,69 per m2
(excl. BTW)
Portugese vloertegels - Patchwork Colors 04
€ 52,69 per m2
(excl. BTW)
Portugese vloertegels - Patchwork Colors 03
€ 52,69 per m2
(excl. BTW)

Het verschil met de cementtegels zit in de productie- en bewerkingswijze. Zo gaat de productie van Portugese cementtegels al vele eeuwen terug en is de productietechniek vrijwel onveranderd gebleven. Een cementtegel wordt gemaakt met natuurlijke grondstoffen zoals water, marmerpoeder en organische kleurpigmenten. Een van de nadelen van deze cementtegels is de gevoeligheid. De tegels zijn namelijk kras-, vlek- en zuurgevoelig. Om deze reden heeft Totaaltegel gekozen voor een uitgebreid assortiment keramische Portugese tegels. Het voordeel van Portugees keramiek ten opzichte van de natuurlijke materialen, is het onderhoudsgemak. Een keramische vloertegel is niet kras-, vlek- of zuurgevoelig en is daarnaast maatvast en schoon te houden met een sopje. De vloer blijft hierdoor prachtig en impregneren is niet nodig! Door de nieuwste technieken zijn de nieuwe prints nauwelijks te onderscheiden van de oude. De stijl van deze prachtige antieke tegels wordt nagebootst door middel van gedetailleerde prints en een oppervlakte bewerking die de zogenaamde ‘natural touch’ van oude tegels bevat.

Wat is een portugese tegelvloer?

Een Portugese tegelvloer is nog altijd een veel gekozen stijl vanwege het speelse effect en de unieke uitstraling. Het aanbod aan kleuren en motiefjes is eindeloos en vele combinaties zijn mogelijk. Bij Totaaltegel kun je naast een Portugese vloer, ook terecht voor leuke Portugese wandtegels. Alle combinaties zijn mogelijk en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Vaak wordt gekozen voor een combinatie van een drukke en een rustige keramische vloertegel of wandtegel. De motiefjes zijn vrij druk waardoor een combinatie van antieke Portugese vloertegels met een motiefje voor de wand én de vloer vaak te druk is. Wanneer er een combinatie wordt gemaakt met een eenvoudige keramische vloer- of wandtegel, springen de tegels tevens meer in het oog. Ook is het mogelijk om een combinatie te zoeken met bijpassende effen tegels. We zien dat de tegels Portugees in diverse ruimtes toegepast kunnen worden zoals een hal, toilet, keuken of badkamer. De meest populaire toepassingen zijn: Portugese tegels keuken en badkamer. Een Portugese vloer zien we het meeste terug in deze ruimtes, maar ook een wand een badkamer, toilet of keuken is prachtig! Ons assortiment bestaat uit vloertegels 20x20 cm, 15x15 cm en 7,5x15 cm.

Portugese wandtegels 

Portugese wandtegels kunnen een prachtige unieke uitstraling geven aan elke ruimte. De Portugese tegels zie je het vaakst terugkomen keukentegel en badkamertegel. Tegenwoordig zien we steeds meer keramische Portugese wandtegels. Deze worden machinaal vervaardigd en voorzien van een opdruk. De mogelijkheden in kleuren en motieven zijn werkelijk eindeloos waardoor je een echte unieke wand kunt realiseren. De keramische Portugese wandtegels zijn erg onderhoudsvriendelijk. Bovendien krassen en vlekken ze niet, en zijn ze niet gevoelig voor zuurhoudende middelen.

Portugese wandtegels worden in de badkamer vaak toegepast in de douche, tegen de muur van het toilet en boven het bad. Deze tegels combineren prachtig met een mooie effen natuursteen of keramische vloer. In de keuken worden de Portugese wandtegels voornamelijk gebruikt als wand achter het fornuis. De tegels geven de keuken een warme uitstraling. Je hoeft niet bang te zijn voor vetvlekken in de tegels. Omdat deze tegels keramisch zijn, kun je ze eenvoudig met een vochtige doek schoonmaken.

Goedkope tegels maar A-kwaliteit

Totaaltegel staat bekend om zijn scherpe prijzen voor A-kwaliteit producten. Ook voor de goedkoopste tegels ben je daarom aan het juiste adres bij ons. Wij importeren onze producten rechtstreeks vanuit de fabriek waardoor wij de scherpste prijs kunnen aanbieden. Er bestaat tevens veel verschil in prijs en kwaliteit. Bij Totaaltegel ben je verzekerd van A-kwaliteit tegels. Ons assortiment bestaat uit vloertegels en wandtegels waarbij we tevens regelmatig leuke aanbiedingen hebben. Portugese vloertegels in de aanbieding zijn veelal nieuwe producten die aan ons assortiment zijn toegevoegd en die voor een leuke introductieprijs worden aangeboden. Ook kan het gaan om populaire producten die wij in grote aantallen inkopen of juist uitlopende producten waarvan nog maar een gedeelte leverbaar is. Onze prijs Portugese tegels is zo scherp door onze rechtstreekse inkoop en vaste lage overheadkosten. Wij houden onze marges laag en de kwaliteit van onze producten hoog. Een groot deel van onze tegels zijn uit voorraad leverbaar. Het is mogelijk om deze tegels af te halen of te laten leveren door Totaaltegel in de gehele Benelux.

Scherpe prijzen in onze outlet

Ons assortiment bestaat uit de mooiste en nieuwste tegeltjes die met zorg en aandacht worden uitgekozen. Dat de tegels goedkoop zijn, is geen verrassing bij Totaaltegel. De producten importeren wij rechtstreeks vanuit de fabrikanten waardoor wij we de tegels goedkoop kunnen aanbieden aan onze particuliere klanten. We bieden een regulier assortiment aan en daarnaast vind je ook regelmatig producten onder de categorie ‘Portugese tegels outlet’ op onze website. Dit zijn veelal producten die uitlopend zijn en niet meer uit voorraad leverbaar of producten die niet volledig voldoen aan onze kwaliteitseisen en daardoor voor een gereduceerd tarief worden aangeboden. Wanneer dit laatste het geval is, wordt dit bij het product vermeldt. Ons reguliere assortiment Portugees keramiek tegels zijn echter altijd van A-kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs.

Keramische Portugese tegels leggen

Bij Totaaltegel zijn de Portugese vloertegels in een modern jasje gestoken door de komst van Portugees keramiek. Je kunt bij ons terecht voor een mooie en compleet assortiment. Het speelse effect van een Portugese vloer spreekt veel mensen aan. Je kunt er tevens voor kiezen om de tegels te laten leggen door Totaaltegel. Op basis van de situatie zorgen we voor een passende totaal offerte waarin de juiste verwerkingsmaterialen worden aangeboden. Bij het leggen van Portugees keramiek is het van belang om te werken volgens een patroon. Dit patroon kan naar wens samengesteld worden en gecombineerd worden met effen tegels. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij adviseren onze klanten om inspiratie op te doen via sites als Pinterest en Welke.nl. Totaaltegel is al meer dan 10 jaar importeur van alle denkbare vloertegels, zowel keramiek als natuursteen. Sinds 2016 hebben we ons assortiment tevens uitgebreid met Portugese vloertegels waarvan diverse leuke in aanbieding. Informeer geheel vrijblijvend naar ons assortiment en lopende aanbiedingen.

Portugese vloertegels kopen bij Totaaltegel

Wanneer je op zoek bent naar mooie en kwalitatief goede tegels, dan zit je bij Totaaltegel goed. Onze prijs is zeer scherp. Dit is mogelijk door onze vaste lage marges en minimale overheadkosten. Deze tegels kopen bij Totaaltegel is een keuze waar je geen spijt van krijgt. Wij besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze leveranciers en het beoordelen van de kwaliteit van onze producten. Dit in combinatie met een scherpe Portugese tegels prijs zorgt ervoor dat we A-kwaliteit producten tegen zeer lage prijzen kunnen aanbieden. Je bent van harte welkom om de tegels te bekijken in onze showroom. Onze verkoopadviseurs bekijken graag samen de mogelijkheden die er zijn met deze unieke tegeltjes. In onze showroom zijn tevens alle andere producten te bekijken zoals natuursteen vloertegels, keramische vloertegels, mozaïek tegels en diverse mooie wandtegels. Een bezoek aan onze showroom is geheel vrijblijvend.