Vloertegels 20x20

Op zoek naar mooie vloertegels 20x20? Wij hebben een groot assortiment tegels 20x20 in diverse materialen: keramiek, natuursteen en cement. Op zoek naar een andere maatvoering? Wij hebben diverse maten van vloertegels 10x10 tot vloertegels 120x120. Ons assortiment bestaat uit vloertegels 20 x 20 in uiteenlopende stijlen, van landelijk tot modern.

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

96 producten gevonden

Welke vloertegels 20x20 passen bij mij?

Een kleine afmeting zorgt voor een speelse uitstraling en kan ook perfect gecombineerd worden met een grote(re) vloertegel. Zo hebben we effen vloertegels 20x20 zwart of zwart wit vloertegels 20x20 met een motiefje/patroon in diverse kleuren. Veel van de vloertegels in deze afmeting zijn in Portugese stijl. Deze zorgen voor een vrolijke vloer met een mediterrane sfeer. Er kan gekozen worden voor een keramische vloertegel, cementtegels of natuursteen vloertegel.

Wij hebben daarnaast ook een compleet assortiment houtlook vloertegels in diverse afmetingen, waaronder 20x120 cm vloertegels. In onze showroom zijn alle vloertegels te zien.

Vloertegels 20x20 van keramiek

Keramiek kent vele voordelen. Zo zijn de tegels bijvoorbeeld niet gevoelig voor zuren en (vet)vlekken. Daarnaast zijn vloertegels zonder gepolijste toplaag geheel krasvrij. Keramiek wordt gebakken op erg hoge temperaturen wat ervoor zorgt dat de tegels erg hard worden en daarom onderhoudsarm zijn.

Cementtegel 20x20

Cementtegels zijn gevoeliger voor krassen en vlekken, waardoor het onderhoud groter is dan bij keramiek. De cementtegels zijn herkenbaar aan de diverse (bloemen) printen die een speels geheel vormen.

Vloertegels 20x20 kopen van natuursteen

Met natuursteen creëer je een levendige vloer. Het kleine formaat vloertegels 20x20 zorgt er daarnaast voor dat de vloer een unieke uitstraling krijgt. Echter is natuursteen moeilijker in onderhoud in vergelijking met keramiek. Ben je benieuwd hoe ons assortiment 20x20 vloertegels er in het echt uitzien? Kom dan gezellig langs in een van onze showrooms.