Vloertegels 10x10

Totaaltegel biedt vloertegels in diverse maatvoeringen aan, waaronder vloertegels met een kleine afmeting zoals vloertegels 10x10 cm en vloertegels 15x15 cm. Vloertegels met een kleine afmeting geven een woning vaak een speelse uitstraling. Totaaltegel biedt ook een groot assortiment aan van cementtegels en Portugese keramische tegels met een afmeting van 10x10 of 15x15 cm. Deze tegeltjes worden doorgaans veel toegepast in kleine ruimtes zoals een hal, toilet of badkamer. De meeste vloertegels kunnen tevens als wandtegels toegepast worden.

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

2 producten gevonden
Vloertegels 10x10 - Pietra del Nord Mosaico Mix
€ 8,47 per stuk
(excl. BTW)
Vloertegels 10x10 - Dallette Auberoche - Franse Dallen
€ 74,79 per m2
(excl. BTW)

Unieke tegeltjes met een afmeting van 10x10 cm

Totaaltegel biedt diverse vloertegels aan met een speelse afmeting van vloertegels 10x10,15x15 cm, of tegels 20x20. En aanbod in deze tegeltjes is bij Totaaltegel groot. Wij bieden kleine tegeltjes aan in de materialen: natuursteen, keramiek en cement. De natuursteen vloertegels met een kleine afmeting hebben een verouderde uitstraling. De keramiek en cementtegeltjes hebben de mooiste patronen en kleuren. Keramiek heeft als voordelen dat het niet krast of verkleurd en onderhoudsarm is. Cementtegels zijn gevoelig voor zuren en krassen, maar hebben daarentegen een prachtige verouderde uitstraling die niet te vergelijken is met een machinaal vervaardigde tegel. Ben je op zoek naar een uniek product in een grotere afmeting? Bekijk dan de houtlook vloertegels. Houtlook vloertegels zijn net even anders en zorgen voor een warme uitstraling in huis.

Kies een kleur vloertegels 10x10!

Nadat je de keuze hebt gemaakt over de afmetingen van de tegels, komt de volgende stap: voor welk materiaal kies ik? En welke kleur past bij mijn woonruimte? Deze beslissing bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je woonruimte. Wij bieden tegels aan in alle denkbare kleuren. Door het brede assortiment is er voor ieder wat wils.  

Bezoek onze showroom

Ons aanbod vloertegeltjes vind je uiteraard online, handig om al wat inspiratie op te doen. Naast vloertegels 10x10 bestaat het assortiment ook uit mozaïek matjes, natuursteen vloertegels en keramiek vloertegels in verschillende maatvoeringen. Met de verschillende materialen kan eindeloos gecombineerd worden. Wij raden aan de vloertegels ook in het echt te komen bekijken. Vaak krijg je dan een nog beter beeld van hoe de tegels er als geheel uit gaan zien. Onder het genot van een kop koffie of thee kun je in onze showrooms in Vianen (Utrecht) of Hegelsom (Noord-Limburg) terecht voor passend advies over de unieke tegeltjes. Wij helpen je graag bij het maken van een weloverwogen beslissing!