Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Tegels

Tegels zijn er echt in alle soorten en maten. Totaaltegel heeft een breed assortiment aan verschillende soorten tegels. Hierdoor zit er voor iedereen wel een geschikte tussen voor iedere ruimte. Wij helpen je graag met het uitzoeken van deze tegels. Bezoek een van onze showrooms of bekijk hier het ruime assortiment tegels.

Productfilters tonen
Filteren
Toepassing
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Maatvoering
Monster
Materiaal
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

1452 producten gevonden
Tegels - Zellige White - Mat
€ 94,95 per m2
incl. BTW
Tegels - Zellige White - Glossy
€ 94,95 per m2
incl. BTW
Tegels - Zellige Black - Glossy
€ 94,95 per m2
incl. BTW
Tegels - Zellige Beige - Glossy
€ 94,95 per m2
incl. BTW
Tegels - Zelij Via Lactea Special - Glossy
Vanaf € 99,95 per m2
incl. BTW
Tegels - Zelij Rosa - Glossy
Vanaf € 84,95 per m2
incl. BTW
Tegels - Zelij Rojo Antiguo Special - Glossy
Vanaf € 99,95 per m2
incl. BTW
Tegels - Zelij Pergamon Special - Glossy
Vanaf € 99,95 per m2
incl. BTW
Tegels - Wabisabi Verde - Mat
€ 127,95 per m2
incl. BTW
Tegels - Zelij Negro - Glossy
Vanaf € 84,95 per m2
incl. BTW
Tegels - Wabisabi Teal - Mat
€ 127,95 per m2
incl. BTW
Tegels - Zelij Hueso - Glossy
Vanaf € 84,95 per m2
incl. BTW
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • >>
    • volgende

Welke soort tegels in en rondom het huis?

Er zijn een heleboel soorten tegels die gebruikt kunnen worden in huis, maar zeker ook rondom het huis. Grofweg kunnen we ze indelen in 3 soorten tegels. Dit zijn vloertegelswandtegels en voor buiten terrastegels of tuintegels.

Tegels in huis moeten over andere specificaties beschikken dan wanneer ze buiten liggen en bijvoorbeeld antislip en vorstbestendig moeten zijn. Wordt de vloer veelvuldig gebruikt of zijn er huisdieren? Dit zijn vragen die belangrijk zijn bij het maken van een keuze. Het is daarom belangrijk te weten waarvoor je ze gaat gebruiken. Beantwoord voor jezelf eerst deze vragen voordat je naar een showroom gaat. Dit maakt het maken van een keuze van het soort tegel al veel makkelijker. Dan kun je daarna kijken naar de kleur en de soort tegel die je mooi vindt.

Tegels voor iedere ruimte

Voor iedere ruimte zijn er passende tegels. Zo hebben badkamer tegels vrijwel altijd een passende antislipwaarde waardoor ze niet te glad zijn wanneer ze nat worden. Keuken tegels, die gebruikt worden als keukenwand of achterwand kookplaat, zijn vaak gemaakt van keramiek. Hierdoor hebben vocht, vet en vlekken geen kans. Er kan namelijk niks in deze tegels trekken. In een kleine hal of klein toilet wil je meestal niet te grote tegels. Het doel en de ruimte waarin de tegels geplaatst worden is dus erg belangrijk bij het maken van een keuze.

Online tegels bestellen bij Totaaltegel

Totaaltegel is dé specialist in tegels. Bestel tegels online of bekijk het assortiment binnentegels en buitentegels in een van onze showrooms. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan of maak gebruik van de mogelijkheid direct tegels online te kopen. Heb je vragen? Neem contact op met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag verder.