Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Marmerlook tegels

Marmerlook tegels zijn alom bekend  door de kenmerkende prachtige dooradering en de natuurlijke uitstraling met een chique en luxe touch. Er is ontzettend veel diversiteit in marmerlook tegels, van uitgesproken marmernerven tot subtiele, licht doorschijnende patronen. Bij Totaaltegel bieden we deze karakteristieke look aan in zowel vloertegels als wandtegels. Hierdoor is het mogelijk om de marmerlook op verschillende in je interieur terug te laten komen. Op zoek naar chic, luxe of juist een eigenzinnige combinatie? Op deze pagina kom je alles te weten over de mogelijkheden met marmerlook tegels!

Productfilters tonen
Filteren
Toepassing
Formaten
Kleur
Tint
104 producten gevonden
Marmerlook tegels - Nolita Bianco Mosaico
 • Materiaal: Mozaïek
 • Merk: Vallelunga Ceramica
€ 12,67 per stuk
incl. BTW
Marmerlook tegels - Byron Alpi mozaïek
 • Materiaal: Mozaïek
 • Merk: Dom Ceramiche
€ 13,01 per stuk
incl. BTW
Marmerlook tegels - Byron Apuano mozaïek
 • Materiaal: Mozaïek
 • Merk: Dom Ceramiche
€ 13,01 per stuk
incl. BTW
Marmerlook tegels - Byron Bardiglio mozaïek
 • Materiaal: Mozaïek
 • Merk: Dom Ceramiche
€ 13,01 per stuk
incl. BTW
Marmerlook tegels - Byron Calacatta Oro mozaïek
 • Materiaal: Mozaïek
 • Merk: Dom Ceramiche
€ 13,01 per stuk
incl. BTW
Marmerlook tegels - Byron Marquinia mozaïek
 • Materiaal: Mozaïek
 • Merk: Dom Ceramiche
€ 13,01 per stuk
incl. BTW
Marmerlook tegels - Byron Mosaico G-Mix
 • Materiaal: Mozaïek
 • Merk: Dom Ceramiche
€ 14,96 per stuk
incl. BTW
Marmerlook tegels - Byron Mosaico C-York
 • Materiaal: Mozaïek
 • Merk: Dom Ceramiche
€ 17,29 per stuk
incl. BTW
Marmerlook tegels - Byron Mosaico B-Light
 • Materiaal: Mozaïek
 • Merk: Dom Ceramiche
€ 17,29 per stuk
incl. BTW
Marmerlook tegels - Byron Mosaico A-Dark
 • Materiaal: Mozaïek
 • Merk: Dom Ceramiche
€ 17,29 per stuk
incl. BTW
Marmerlook tegels - Byron Mosaico E-3D
 • Materiaal: Mozaïek
 • Merk: Dom Ceramiche
€ 18,46 per stuk
incl. BTW
Marmerlook tegels - Byron Mosaico F-B/W
 • Materiaal: Mozaïek
 • Merk: Dom Ceramiche
€ 23,74 per stuk
incl. BTW

Waarom kiezen voor tegels met een marmerlook

Zie je het al voor je in je eigen interieur? Prachtige keramische marmerlook tegels op je vloer voor een statige uitstraling met allure of juist een subtiele touch met marmerlook wandtegels? Elke marmerlook heeft weer een eigen kenmerkende uitstraling, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn volledig keramisch! Dit heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van écht marmer.  

De voordelen van marmerlook tegels

Kleurvast

Echt marmer is gevoelig voor kleurveranderingen. Het is poreus en daardoor kunnen vocht en vlekken makkelijk doordringen, wat weer invloed heeft op de kleur. Marmerlook tegels van keramiek hebben dit probleem niet: de hardheid maakt ze ondoordringbaar, waardoor je geen vlekken krijgt. Zo geniet je met weinig onderhoud toch een leven lang van een vloer die als nieuw blijft!

Krasbestendig

Marmerlook is – in tegenstelling tot echt marmer – niet gevoelig voor gebruikssporen. Let hierbij wel op: de krasbestendigheid geldt alleen voor marmerlook tegels met een matte afwerking, de glossy varianten zijn hier wel gevoelig voor.

Duurzaam

Keramiek is steenhard en daardoor blijft een wand -of vloeroppervlak in je woning jarenlang als nieuw. Dit maakt marmerlook tegels ontzettend duurzaam, je hoeft ze mits je niet van stijl wilt veranderen dus nooit te vervangen. Marmerlook tegels zijn ook goedkoper dan echt marmer.

De verschillende stijlen van marmerlook tegels

Marmer wordt over de hele wereld gewonnen en heeft per groeve ook verschillende structuren, kleuren en tinten. Dit hebben de tegelfabrieken ook feilloos gevisualiseerd in de keramische marmerlook. De meest bekende stijl is waarschijnlijk marmerlook tegels in het wit, maar ook de minder bekende marmerlook tegels in het zwart en marmerlook tegels in het grijs zijn geschikt voor het creëren van een luxe en chique vibe.

Vloertegels met een marmerlook

Het interieurplaatje met marmerlook is al sinds mensenheugenis bekend. Denk aan de prachtige klassieke badhuizen in het oude Rome en Griekenland en schitterend mat marmer op de vloer van een statig herenhuis. De luxe die onlosmakelijk verbonden is met dit bijzondere natuurgesteente is tegenwoordig geoptimaliseerd in de vorm van keramische vloertegels. Neem bijvoorbeeld marmerlook tegels in de woonkamer. Dit zijn ware eyecatchers, ze maken een onuitwisbare indruk zodra je binnen komt! Ons gehele assortiment marmerlook is keramisch en ook als je naar andere stijlen op zoek bent ben je bij Totaaltegel aan het juiste adres: zo hebben we bijvoorbeeld ook nog betonlook tegels en houtlook tegels!

Een verfijnde badkamer met marmerlook

Een van de populairste ruimtes in huis waar vaak met marmerlook wordt gewerkt is de badkamer. Het zorgt voor een verfijnde sfeer, waarmee je al heel snel een hotel chique uitstraling kunt creëren. Badkamertegels met een marmerlook zijn bijna altijd een goeie match met sanitair. Als je vloer of wand vochtig wordt kun je al met een simpele trekker of een doek alles droog maken. Ook het schoonmaken is een fluitje van een cent: met een beetje lauw water en een doek of dweil is jouw marmerlook binnen een mum van tijd weer gloednieuw!

Verschillende combinaties mogelijk

De stijl van marmerlook wordt vaak gekoppeld aan chic, luxe en statig, maar is met de juiste andere materialen ook heel goed toe te passen in andere stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een Scandinavisch interieur, waarin doorgaans heel veel wordt gewerkt met hout, strakke vormen en een minimalistisch interieurinrichting. Je kunt deze interieurstijl een extra dimensie geven met marmerlook wandtegels. Deze kun je bijvoorbeeld in stroken terug laten komen in de keuken. Zo waarborg je het minimalistische karakter, maar geef je toch een subtiele speelse touch.

Marmerlook tegels in verschillende afmetingen

Van een kleine handvorm tegel van 7,5x30 cm tot gigantische slabs tot wel 3 meter: de marmerlook is verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende afmetingen, die elk een eigen charme hebben. Grote tegels zijn heel handig om te leggen in grote ruimtes, terwijl de kleinere afmetingen weer makkelijk hanteerbaar zijn. Naast verschillende afmetingen zijn er meer mogelijkheden om een bijzondere uitstraling te creëren. Ons assortiment bestaat ook uit verschillende vormen, zoals hexagon tegels, ronde tegels en visschub tegels. Hiermee kun je uiteenlopende patronen leggen die absoluut een verrijking zijn voor je interieur!

Onze marmerlook tegels van dichtbij bekijken? Breng een bezoek aan onze showroom!

Heb je al goed georiënteerd op de marmerlook voor jouw interieur, maar kom je er nog niet helemaal uit? Kom dan zeker eens langs in een van onze showrooms! Het is altijd raadzaam om de tegels die je op het oog hebt eens van dichtbij te bekijken, zo krijg je er ook echt feeling bij. Daarnaast is een showroombezoek ook heel inspirerend. Je kunt verschillende matches en producten bij elkaar bekijken en indrukken opdoen die misschien ook voor jouw interieur heel tof zijn. In onze showrooms werken verschillende adviseurs, die allemaal graag antwoord geven op al je vragen. Ben je niet in de mogelijkheid om langs te komen? Dan staan we je uiteraard ook graag per e-mail of telefonisch te woord!