Tijdens de carnaval hanteren wij aangepaste openingstijden. Bekijk de openingstijden op onze contactpagina.

Vloertegels

Na een drukke dag is niets zo fijn als thuiskomen in de warmte van je eigen huis. De stijl en inrichting speelt daarin een belangrijke rol. Wanneer je een huis koopt, bouwt of verbouwd sta je voor veel keuzes. De vloertegel is daar een van, maar wel een zéér bepalende. Ons assortiment vloertegels binnen is zeer uitgebreid en met veel aandacht samengesteld op basis van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de tegelbranche. Totaaltegel is al meer dan 10 jaar importeur van de mooiste tegelvloeren.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Aanbieding
Sales team - klein

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

376 producten gevonden
Vloertegels - Lithos Carbon - Grip
€ 46,24 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels - Lithos Carbon - Sabbiata
€ 45,04 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels - Lithos Carbon - Lappato
€ 44,21 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels - Lithos Carbon - Naturale
€ 38,43 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels - Lithos Desert - Grip
€ 46,24 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels - Lithos Desert - Sabbiata
€ 45,04 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels - Lithos Desert - Lappato
€ 44,21 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels - Lithos Desert - Naturale
€ 38,43 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels - Lithos Stone - Grip
€ 46,24 per m2
(excl. BTW)

Je kunt bij ons terecht voor natuursteen vloertegels en keramische vloertegels in een groot aantal kleuren en afmetingen. Onze producten zijn afkomstig uit fabrieken binnen en buiten Europa en worden direct aan de consument verkocht. Met deze formule kunnen wij tegel vloeren aanbieden voor de laagste prijs en toch onze kwaliteit waarborgen. Een groot deel van onze tegelvloeren zijn uit voorraad leverbaar en kunnen in het gunstigste geval al binnen een paar dagen worden geleverd. Bezoek geheel vrijblijvend onze showroom of bekijk het assortiment tegels online.

Tegelvloer uitkiezen

Landelijk, bourgondisch, mediterrane, modern of een industriële tegelvloer. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Niet alleen de tegel is van belang, ook de afmeting en bewerking van de vloertegel bepalen de uiteindelijk stijl. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en de mooiste partijen vloertegels binnen. Wij luisteren naar onze klanten én onderhouden zorgvuldig onze contacten met leveranciers over de hele wereld. Zo kunnen wij onze klanten de mooiste tegel vloeren aanbieden. Altijd voor een scherpe prijs. Het uitkiezen van een vloertegel is voor veel klanten vaak erg lastig omdat het aanbod zo ontzettend groot is. Wij raden aan om allereerst te kijken op inspiratie sites welke stijl het meest aanspreekt. Bij een landelijke stijl hoort namelijk een heel andere vloertegel dan bij een moderne stijl. Ook kun je leuke combinaties maken met natuursteen of keramische wandtegels. Ook hiervan hebben wij een ruim assortiment. De volgende stappen in het keuze proces zijn het bepalen van de kleur en de structuur van de vloertegel en de afmeting. Sommige klanten hebben overigens al een uitgesproken voorkeur voor het materiaal, dit heeft dan vaak te maken met de eigenschappen van het materiaal:

Natuursteen vloertegels

De naam geeft het al aan, een natuursteen vloertegel is een natuur product. Kleuren, structuren en maten verschillen omdat het geen machinaal vervaardigde tegels zijn. Natuursteen tegels worden uit groeves gewonnen en vervolgens verwerkt als tegels. Ons assortiment bestaat uit hardsteen, marmer, travertin, graniet, leisteen en Franse Dallen. Het mooie aan natuursteen is het unieke uiterlijk van het materiaal. Geen enkele vloertegel is hetzelfde waardoor een prachtig geheel ontstaat. Totaaltegel biedt natuursteen tegelvloeren aan met een natuurlijk oppervlak zoals leisteen, maar ook tegelvloeren met een bewerkt oppervlak. De bewerkingen die een tegel heeft ondergaan bepalen het uiterlijk en de kleur van de tegel. De volgende bewerkingen worden toegepast: zoeten (mat), polijsten (glanzend), branden & borstelen (ruw en mat), leather finish (borstelen) en schuren (matig ruw en mat). Al deze bewerkingen worden veel toegepast en zorgen weer voor een totaal andere uitstraling. In onze showroom zijn alle bewerkingen te bekijken. Wij informeren je graag over de voor- en nadelen. 

Keramische vloertegels

Keramiek tegelvloeren zijn niet meer weg te denken uit het assortiment. Deze machinaal vervaardigde tegels zijn verkrijgbaar in ondenkbaar veel prints. Veel van deze prints zijn geïnspireerd door de mooie natuursteen tegels. Ook wordt inspiratie gehaald uit andere materialen zoals hout. Het keramisch parket of houtlook vloertegels zijn niet meer weg te denken uit het tegel assortiment. De nieuwste printtechnieken zorgen ervoor dat een keramiek tegel nauwelijks te onderscheiden is van een natuursteen tegel of een houten plank. Ons assortiment bestaat uit A-kwaliteit keramiek tegels uit Spanje, Italië en China. Ook bieden we regelmatig interessante outlet vloertegels aan. 

Totaaltegel heeft daarnaast een compleet assortiment vloertegels buiten waaronder natuursteen en keramiek tegels en sierbestrating. In onze showtuin zijn alle producten te bekijken. Wij hebben ook diverse outlet vloertegels voor buiten, waarvan een groot deel direct uit voorraad leverbaar. 

Vloertegels Limburg 

Totaaltegel is de grootste aanbieder van vloertegels online en vloertegels Limburg. Alle producten zijn te bekijken op onze website en in onze showroom. Het aanbod is fysiek te bekijken in onze showroom en showtuin die zijn gevestigd in het plaatsje Hegelsom (Noord-Limburg). Ben je niet in de gelegenheid om onze showroom of showtuin te bezoeken, dan is het ook mogelijk om een monster aan te vragen. Je ontvangt dan per post een tegeltje van circa 10x10 cm. Dit geeft al een beeld van de vloertegel, maar is geen representatie van de gehele vloer. Totaaltegel biedt niet alleen het grootste assortiment aan, maar tevens ook de laagste prijs voor vloertegels Limburg. 

Vloertegels online

Ons aanbod vloertegels online is compleet en overzichtelijk weergegeven. Zeer populair op dit moment zijn de portugese vloertegels. Aan de hand van een filter kan de bezoeker een tegelvloer selecteren op materiaal, kleur, afmeting of stijl. Ook is het mogelijk om te categoriseren op prijs, actie producten of nieuwe producten. Op de website kan direct uitgerekend worden wat de kosten zijn van diverse tegel vloeren. Wil je ook de het juiste voegmateriaal, lijm en legprijs ontvangen, dan kan een offerte aanvraag ingestuurd worden. De aanvraag wordt vervolgens binnen 3 werkdagen verwerkt en je ontvangt dan een complete offerte voor de gevraagde materialen. Bij het uitbrengen van de offerte kunnen we een indicatie geven van de levertijd, maar deze staat pas vast op het moment dat er een order geplaatst is. Het voordeel van onze formule is dat veel van de producten uit voorraad leverbaar zijn. Informeer echter altijd naar de actuele voorraad of de verwachtte levertijd van de gewenste tegelvloer. 

Vloertegels outlet

Totaaltegel biedt naast het actuele aanbod, diverse vloertegels outlet aan die voor een zeer scherpe prijs worden aangeboden. Het vloertegel outlet assortiment bestaat uit tegels die niet meer leverbaar zijn of die niet voldoen aan onze kwaliteitsnormen. Dit kunnen grote of kleine partijen natuursteen of keramiek tegels zijn. Voor deze producten geldt OP=OP. Producten die niet voldoen aan de kwaliteitsnormen zijn geen producten die niet goed zijn. Het gaat vaak om productiefouten, denk aan prints die niet perfect zijn (maar nauwelijks zichtbaar), maatvoeringen die iets afwijken of kleurverschillen. Deze vloertegels outlet worden dan ook zeer scherp aangeboden. 

Lees meerminder