Wij zijn weer gewoon geopend, een afspraak maken is niet nodig! Een afspraak maken kan nog wel.

Leisteen terrastegels

Leisteen is een prachtige steensoort met een levendig oppervlakte door de afwisselende laagjes die zichtbaar zijn in het gesteente. Leisteen tegels worden zowel binnen als buiten veel toegepast. Wij leveren diverse soorten leisteen terrastegels uit Brazilië en Noorwegen. Op dit moment wordt veel gekozen voor Leisteen Mustang Black of Leisteen Black Berry. Deze leisteen tuintegels hebben een antraciet kleur waarin de gelaagdheid van het gesteente mooi naar voren komt.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

5 producten gevonden
Leisteen terrastegels - Leisteen Mustang Black (Buiten)
Aanbieding
€ 39,55 per m2
Nu € 32,19 per m2
(excl. BTW)
Leisteen terrastegels - Jaddish Green Leisteen (Buiten)
€ 32,19 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Leisteen terrastegels - Leisteen Multicolor India (Buiten)
€ 33,01 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Leisteen terrastegels - Black Berry Leisteen (Buiten)
€ 33,50 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Leisteen terrastegels - Leisteen Multicolor Brazil (Buiten)
Aanbieding
€ 41,50 per m2
Nu € 38,80 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk

Leisteen terrastegels rechtstreeks uit de natuur

Leisteen terrastegels hebben een stoer en robuust uiterlijk. Het is een bijzondere maar tijdloze natuursteen terrastegel. Dit robuuste uiterlijk ontstaat uit klei dat onder grote druk wordt omgevormd tot leisteen tegels. Het wordt uit groeves gewonnen in fijne lagen die qua structuur verschillen van zeer ruw tot glad. Leisteen is dus een op en top natuurproduct dat zonder enige bewerking op het zichtoppervlak wordt toegepast. Deze natuurlijke uitstraling maakt leisteen tot een zeer populaire natuursteen tuintegel. Een ander voordeel van leisteen is dat het buiten op kleur blijft en niet glad is waardoor de tegels ook zeer geschikt zijn voor een oprit. Naast leisteen hebben we ook travertin terrastegels in ons assortiment.

Mooie én betaalbare leisteen terrastegels

Leisteen terrastegels zijn niet alleen mooi, maar ook betaalbaar. Wij importeren al onze leisteen terrastegels al jaren rechtstreeks vanuit Brazilië en Noorwegen. Bij alle natuursteenproducten die wij inkopen, staat voorop dat de kwaliteit perfect moet zijn en de prijzen scherp. U kunt bij ons terecht voor de mooiste partijen leisteen tegels die u kunt bezichtigen in onze showroom en het opslagveld. Ons assortiment bestaat uit diverse tinten grijs, zwart, groen en bruin/goudgeel (roestkleur). De leisteen terrastegels zijn gekalibreerd. Dit houdt in dat de tegel op dikte gelijk is gemaakt wat zorgt voor een strak eindresultaat. Het blijft een natuurproduct, houdt daarom rekening met een lichte tolerantie. Andere donkere terrastegels die wij hebben zijn terrastegels basalt. Deze vallen in een iets hoger prijssegment.

Naast leisteen terrastegels kunt u bij ons terecht voor leisteen vloertegels, leisteen wandtegels, leisteen stonepanels en leisteen vensterbanken. Zo kunt u diverse producten in en rondom huis mooi op elkaar afstemmen. 

Lees meerminder