Natuursteen terrastegels

Natuursteen terrastegels zijn uiterst duurzaam en milieuvriendelijk. Het is een product dat door vele honderden jaren is ontstaan uit de natuur. Dit natuurlijke karakter zorgt ervoor dat het altijd mooi is in combinatie met al het groen in een tuin. Je kunt met natuursteen terrastegels zeer uiteenlopende stijlen creëren, van zeer strak en modern tot landelijk en knus. Geen enkele steen is hetzelfde, dit maakt natuursteen juist zo sprekend. Totaaltegel heeft daarnaast een breed assortiment keramische terrastegels en bestrating zoals waalformaat en dikformaat klinkers. 

Lees meer >
Productfilters tonen
Filteren
Aanbieding
Materiaal
Tint
Maatvoering
Bewerking
marcel, rob en kevin van totaaltegel

Advies nodig? Bel 077 851 4973

26 producten gevonden
Natuursteen terrastegels - Restpartij leisteen terrastegels 100x30x2,5cm
€ 60,00 per stuk
(excl. BTW)
Natuursteen terrastegels - Leisteen Mustang Black (Buiten)
Actie
€ 29,50 per m2
Nu € 26,40 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen terrastegels - Leisteen Mustang Black - Getrommeld
€ 34,50 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen terrastegels - Laos Rusty Slate (Buiten)
Actie
€ 29,33 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen terrastegels - Leisteen Multicolor Brazil (Buiten)
Actie
€ 33,50 per m2
Nu € 28,88 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen terrastegels - Vietnamese Hardsteen - Soft Finish (Buiten)
€ 22,50 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen terrastegels - Vietnamese Hardsteen - Geschuurd & Getrommeld
Actie
€ 22,80 per m2
Nu € 22,27 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen terrastegels - Chinese Hardsteen - Gezoet & Getrommeld
€ 31,50 per m2
(excl. BTW)
Turks Hardsteen Dark - Soft Finish (Buiten)
€ 43,75 per m2
(excl. BTW)

Breed assortiment natuursteen terrastegels 

Je kunt bij Totaaltegel terecht voor een zeer breed assortiment aan natuursteen terrastegels in diverse kleuren, afmetingen en bewerkingen. Natuursteen geeft een tuin een extra dimensie en geweldig eindresultaat. Ons assortiment bestaat uit meer dan 50 soorten terrastegels bestaande uit Graniet, Leisteen, Basalt, Hardsteen en Travertin. Voor elke stijl is er een geschikte natuursteen terrastegel. 

Scherpe prijzen door eigen import

Onze natuursteen terrastegels zijn afkomstig uit landen over de hele wereld. Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste natuursteen terrastegels en partijen voor de beste prijzen. Door deze rechtstreekse import drukken wij de kosten die normaal worden gemaakt door tussenkomt van een groothandel en kunnen we dus goedkope terrastegels aanbieden. Tevens houden wij de marges en overheadkosten laag waardoor Totaaltegel zorgt voor een scherpe prijs.

Leggen van een natuursteen terras

Het leggen van een natuursteen terras is een vak apart, daarom werken wij al jaren samen met gerenommeerde hoveniers. Natuursteen terrastegels moeten, afhankelijk van de natuursteensoort, onder de juiste ondergrond gelegd worden. Voor een natuurlijk aanzicht is het daarnaast aan te raden om natuursteen tegels gemixt te leggen. Het is een staaltje vakwerk waar voldoende tijd voor genomen moet worden. Je wilt immers jarenlang plezier hebben van een natuursteen terras. Welke partij je ook inschakelt voor het legwerk, adviseren wij altijd om een partner te kiezen die ervaring heeft met het leggen van natuursteen terrastegels.