Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Travertin terrastegels

Travertin is een kalkgesteente en geschikt voor toepassing binnen en buiten. Travertin terrastegels zijn vrij robuust en kenmerken zich door de kleine poriën die zichtbaar zijn in de tegel. Elke tegel heeft andere kleurschakeringen wat zorgt voor een uniek geheel. Travertin terrastegels zijn verkrijgbaar in warme, lichte tinten zoals goudbruin, crème en beige. Het is een prachtige natuursteen tuintegel voor het creëren van een warme mediterrane stijl. Heerlijk genieten van een stukje buitenland in eigen tuin. 

Twijfel je welke tegel of bestrating in jouw tuin past?

Doe de korte test en vind de perfecte match!

2 producten gevonden
Travertin terrastegels - Travertin Light - Getrommeld (Buiten)
Aanbieding
Monster mogelijk
  • Materiaal: Travertin
  • Levertijd: 3 - 5 werkdagen
€ 62,94 per m2
Nu vanaf € 53,51 per m2
incl. BTW
Travertin terrastegels - Apulia Ivory / Beige Anticato (Buiten)
Aanbieding
Monster mogelijk
  • Materiaal: Travertin
€ 62,94 per m2
Nu vanaf € 53,51 per m2
incl. BTW

Authentieke uitstraling met travertin terrastegels

Je kunt bij ons terecht voor travertin tuintegels met een getrommelde, gezoete of geborstelde afwerking. Met deze bewerkingen wordt het authentieke uiterlijk van de steen benadrukt. Wanneer je kiest voor een getrommelde afwerking, dan krijg je een tegel met een prachtige ‘verouderde’ uitstraling. Bij een gezoete afwerking wordt de travertin tuintegel mooi op kleur gebracht en bij een geborstelde afwerking krijgt de tegel een ruw oppervlakte. Wanneer je kiest voor een ruwe afwerking, dan is de steen minder glad. Van de verschillende bewerkingen is een getrommelde afwerking voor een travertin terras het meest populair. Er zijn vele soorten terrastegels.

De mooiste partijen voor de laagste prijs

Travertin is door de jaren heen gevormd door neerslag en kalk. Deze kalk is afkomstig van onverzadigd water uit warme bronnen. Door afgestorven en vergane plantendelen blijven er gaatjes achter in het materiaal. Deze zie je duidelijk terug in de travertin terrastegel en zijn kenmerkend voor deze tegel. Travertin terrastegels zijn geschikt voor buiten omdat het bestand is tegen vorst en hoge gebruiksbelasting. Je kunt bij ons terecht voor prachtige partijen travertin terrastegels in diverse kleuren en afmetingen. Altijd voor een scherpe prijs. Toch geen travertin? Kijk dan eens naar onze terrastegels graniet.