Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Terrastegels Houtlook

Houtlook terrastegels zijn niet meer weg te denken uit het tegelassortiment en worden zowel binnen als buiten veel toegepast. Totaaltegel.nl biedt een ruim assortiment aan keramische tuintegels met een houtlook in diverse kleuren, structuren en afmetingen. Een houtlook tegel zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling in en rondom het huis. Waar voorheen werd gekozen voor een houten vlonder, wordt nu voornamelijk gekozen voor een keramische houtlook terrastegel. Waarom? Daar vertellen we je op deze pagina graag meer over.

daan

Twijfel je welke keramische terrastegel in jouw tuin past?

Doe de korte test en vind de perfecte match!

7 producten gevonden
Terrastegels Houtlook - Oak Wood
Aanbieding
 • Materiaal: Keramiek
€ 58,76 per m2
Nu € 49,95 per m2
incl. BTW
Terrastegels Houtlook - Essenze Cannella Ultra - Outdoor
Aanbieding
Monster mogelijk
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Dado Ceramica
 • Levertijd: 3 - 5 werkdagen
€ 64,63 per m2
Nu vanaf € 54,93 per m2
incl. BTW
Terrastegels Houtlook - Ikon Amber Ultra - Outdoor
Aanbieding
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Dado Ceramica
 • Levertijd: 3 - 5 werkdagen
€ 64,63 per m2
Nu € 54,93 per m2
incl. BTW
Terrastegels Houtlook - Rustic Oak
Aanbieding
 • Materiaal: Keramiek
€ 56,41 per m2
Nu € 47,95 per m2
incl. BTW
Terrastegels Houtlook - Timber Aspen
Aanbieding
 • Materiaal: Keramiek
€ 56,41 per m2
Nu € 47,95 per m2
incl. BTW
Terrastegels Houtlook - Woodside Oak - Outdoor
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Kronos Ceramiche
Vanaf € 87,92 per m2
incl. BTW
Terrastegels Houtlook - Les Bois Slavonia - Outdoor
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Kronos Ceramiche
Vanaf € 74,19 per m2
incl. BTW

Wat zijn keramische houtlook terrastegels?

Een keramische houtlook tegel is uiterst duurzaam en onderhoudsvrij. Keramiek is namelijk niet gevoelig voor krassen, vlekken en ook verkleurt keramiek niet. Een groot deel van de keramische houtlook tegels zijn daarnaast ook antislip. Totaaltegel.nl biedt houtlook terrastegels aan met gedetailleerde prints waardoor de uitstraling van hout (nerven en noesten) mooi naar voren komt. Ons assortiment bestaat uit terrastegels houtlook in diverse kleuren grijs en bruin of combinaties van deze kleuren. Tuintegels houtlook zorgen altijd voor een mooi eindresultaat in combinatie met het groen in een tuin. 

Totaaltegel.nl biedt een mooi assortiment in keramische houtlook terrastegels aan. Op basis van onze ervaring hebben wij een aantal hardlopende kleuren geselecteerd die gegarandeerd mooi zijn in elke tuin. Breng geheel vrijblijvend een bezoek aan onze showtuin, wij bekijken graag samen de mogelijkheden en vertellen je over alle voordelen van onze tegels. 

De voordelen van terrastegels houtlook

Houtlook tegels buiten hebben als voordeel dat ze lang mooi blijven waardoor je er een leven lang van kunt genieten. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment houtlook vloertegels en houtlook wandtegels. Het is tevens mogelijk om houtlook tegels voor binnen en buiten te combineren voor een mooi geheel. 

Een keramiek houtlook terras heeft als grootste voordeel dat het onderhoudsarm is. Met het keramische parket buiten combineer je de warme uitstraling van hout met de voordelen van keramiek. Een keramische houtlook tegel is namelijk niet gevoelig voor vlekken en krassen. Dweilen met water en een beetje zeep is voldoende om het terras mooi te houden. 

Keramische houtlook tegels hebben daarnaast een gemêleerde print waardoor de tegel niet snel vuil zal ogen. Niet alleen het onderhoudsgemak is een groot voordeel, een keramische houtlook tegel (of keramisch parket terrastegels) heeft daarnaast een natuurlijke en warme uitstraling. De uitstraling van een houtlook terras is uniek en past in elke tuin. Hierdoor kunnen de terrastegels eenvoudig gecombineerd worden met allerlei kleuren en materialen in de tuin. Houtlook tegels buiten blijven, in tegenstelling tot echt hout, mooi op kleur. Voor een mooi geheel worden tuintegels houtlook daarom ook vaak gecombineerd met houtlook vloertegels, houtlook wandtegels of andere houtlook tegels!

Welke kleuren en maten houtlook terrastegels?

Ons assortiment keramisch parket buiten bestaat uit terrastegels in diverse kleuren zoals grijs (greywash) en bruintinten of een combinatie van beide. Door de mooie prints zijn de houtlook tegels nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Dit komt tevens door de structuur van de tegel. De tuintegels houtlook zijn niet glad, maar hebben een reliëf. Dit geeft het terras een extra dimensie. Ons assortiment keramische parket tuin bestaat uit A-kwaliteit terrastegels met mooie, gedetailleerde prints. 

Totaaltegel.nl biedt diverse afmetingen keramische terrastegels met houtlook aan van klein tot groot: 40x80x2 cm, 45x90x2 cm en 40x120x2 cm. Veel afmetingen van de houtlook tegels voor buiten zijn ook verkrijgbaar als binnentegel of toe te passen als binnentegel. Dit zorgt voor een mooi geheel wanneer je de binnen- en buitentegel laat overlopen.

Tevreden klanten door onze houtlook terrastegels

We verkopen onze houtlook terrastegels door heel Nederland. Dit doen we altijd met een lach. Bij Totaaltegel.nl bieden wij een totaalpakket aan, waarbij de wensen van de klant van begin tot eind centraal staan. Zo zorgen we dat je extra kunt genieten van je nieuwe tegels. Totaaltegel.nl wordt dan ook door klanten beoordeeld met een 9! Hier zijn we ontzettend trots op en we doen er dan ook alles aan om dit zo te houden. Lees bijvoorbeeld hieronder wat een klant uit Utrecht als review achterliet:

“We werden heel prettig geholpen in de showroom. De uitleg over de tegels en de levering ervan was duidelijk. Het inplannen van de levering op afroep ging heel soepel en verliep helemaal volgens planning. Kortom; van showroom tot levering top geregeld.”

Wil je meer reviews lezen om achter ervaringen en de eerlijke mening van onze klanten te komen? Bekijk dan de Totaaltegel reviews.

De service van Totaaltegel.nl

Dankzij ons ruime assortiment kan het maar net zo zijn dat je niet meer weet wat je moet kiezen. Misschien heb je wel nu vragen over het onderhoud van houtlook terrastegels. Maak in dat geval dan een afspraak voor een uitgebreid advies of kom langs in een van onze showrooms. 

Kom langs in een van onze showrooms

Wij hebben diverse vestigingen in Nederland waar je de mooiste terrastegels kunt bekijken in deshowrooms en showtuinen. In Hegelsom (Noord-Limburg) vind je onze hoofdvestiging met showtuin. In Vianen (Utrecht) en Moergestel (Brabant) vind je onze andere showrooms. Onze verkoopspecialisten helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze wanneer je tegels gaat kopen.