Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Terrastegels Houtlook

Houtlook terrastegels zijn niet meer weg te denken uit het tegelassortiment en worden zowel binnen als buiten veel toegepast. Totaaltegel biedt een ruim assortiment aan keramische tuintegels met een houtlook in diverse kleuren, structuren en maatvoeringen. Een houtlook tegel zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling in en rondom huis. Waar voorheen werd gekozen voor een houten vlonder, wordt nu voornamelijk gekozen voor een keramische houtlook terrastegel.

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

8 producten gevonden
Terrastegels Houtlook - Oak Plain Grey
Aanbieding
€ 47,01 per m2
Nu € 39,95 per m2
incl. BTW
Terrastegels Houtlook - Grove Light Brown
Aanbieding
€ 63,27 per m2
Nu € 53,78 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Terrastegels Houtlook - Oak Wood
Aanbieding
€ 64,60 per m2
Nu € 54,91 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Terrastegels Houtlook - Essenze Cannella Ultra - Outdoor
Aanbieding
€ 65,12 per m2
Nu € 55,36 per m2
incl. BTW

Uit voorraad leverbaar

Terrastegels Houtlook - Ikon Amber Ultra - Outdoor
Aanbieding
€ 65,12 per m2
Nu € 55,36 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Terrastegels Houtlook - Timber Tabak
€ 84,88 per m2
incl. BTW
Terrastegels Houtlook - Timber Oak
€ 84,88 per m2
incl. BTW
Terrastegels Houtlook - Timber Mokka
€ 84,88 per m2
incl. BTW

Voordelen keramische houtlook terrastegels van Totaaltegel

Een keramische houtlook tegel is uiterst duurzaam en onderhoudsvrij. Keramiek is namelijk niet gevoelig voor krassen, vlekken en verkleuren. Een groot deel van de keramische houtlook tegels zijn daarnaast ook antislip. Totaaltegel biedt houtlook terrastegels aan met getailleerde prints waardoor de uitstraling van hout (nerven en noesten) mooi naar voren komen. Ons assortiment bestaat uit terrastegels houtlook in diverse kleuren grijs en bruin of combinaties van deze kleuren. Tuintegels houtlook zorgen altijd voor een mooi eindresultaat in combinatie met het groen in een tuin. Houtlook tegels buiten hebben daarnaast als voordeel dat ze prachtig blijven zodat je er een leven lang van kunt genieten. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment houtlook vloertegels en houtlook wandtegels. Het is tevens mogelijk om houtlook tegels voor binnen en buiten te combineren voor een mooi geheel. Bezoek onze showroom en showtuin om alle producten te bekijken.

Een keramiek houtlook terras heeft als grootste voordeel dat het onderhoudsarm is. Met keramische parket buiten combineer je de warme uitstraling van hout met de voordelen van keramiek. Een keramische houtlook tegel is namelijk niet gevoelig voor vlekken en krassen. Dweilen met water en een beetje zeep is voldoende om het terras mooi te houden. Keramische houtlook tegels hebben daarnaast een gemêleerde print waardoor de tegel niet snel vuil zal ogen. Niet alleen het onderhoudsgemak is een groot voordeel, een keramische houtlook tegel (of keramisch parket terrastegels) heeft daarnaast een mooie natuurlijke en warme uitstraling. De uitstraling van een houtlook terras is uniek en past in elke tuin. Hierdoor kunnen de terrastegels eenvoudig gecombineerd worden met allerlei kleuren en materialen in de tuin. Houtlook tegels buiten blijven, in tegenstelling tot echt hout, mooi op kleur. Voor een mooi geheel worden tuintegels houtlook daarom ook vaak gecombineerd met houtlook vloertegels, houtlook wandtegels of andere houtlook tegels!

Totaaltegel biedt een mooi assortiment in keramische houtlook terrastegels aan. Op basis van onze ervaring hebben wij een aantal hardlopende kleuren geselecteerd die gegarandeerd mooi zijn in elke tuin. Breng geheel vrijblijvend een bezoek aan onze showtuin, wij bekijken graag samen de mogelijkheden en geven een passend tuinadvies. Ben je toch niet op zoek naar terrastegels met een houtlook?

Goedkope houtlook terrastegels van Totaaltegel

Goedkoop staat bij Totaaltegel ook zeker voor A-kwaliteit. Totaaltegel is niet alleen aanbieder van terrastegels en bestrating, wij zijn tevens groot importeur van natuursteen en keramiek producten die afkomstig zijn uit landen over de hele wereld. Wij zijn een handelsonderneming die werkt zonder tussenkomst van groothandelaren en zelf direct inkoopt bij de fabrieken. Wij kopen onze producten in grote aantallen in, veel van onze producten zijn daarom uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij onder andere onze keramische houtlook terrastegels aanbieden voor de scherpste prijs. Wij selecteren ons assortiment op basis van kwaliteit, maar ook de echtheid van de prints. Op basis van onze jarenlange ervaring in de tegelbranche hebben wij een mooi en betaalbaar assortiment keramische terrastegels houtlook samengesteld voor particulieren. Bij Totaaltegel vind je al houtlook tegels buiten vanaf € 19,80! De kleuren variëren van licht tot donker. De tuintegels houtlook bestaan uit modules zodat het samen een mooi geheel vormt. Een andere look die we in ons assortiment hebben zijn de quartsiet look terrastegels. Hiermee leg je eenvoudig een terras aan dat het uiterlijk van natuursteen heeft maar de voordelen van keramiek.

Houtlook terrastegels in diverse kleuren en maatvoeringen

Ons assortiment keramisch parket buiten bestaat uit terrastegels in diverse kleuren zoals grijs (greywash) en bruintinten of een combinatie van beiden. Door de mooie prints zijn de houtlook tegels nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Dit komt tevens door de structuur van de tegel. De tuintegels houtlook zijn niet glad, maar hebben een reliëf. Dit geeft het terras een extra dimensie. Ons assortiment keramisch parket tuin bestaat uit A-kwaliteit terrastegels met mooie, gedetailleerde prints. Totaaltegel biedt diverse maatvoeringen keramische parket terrastegels aan van klein tot groot: 40x80x2 cm, 45x90x2 cm en 40x120x2 cm. Veel afmetingen van de houtlook tegels buiten zijn ook verkrijgbaar als binnen tegel of toe te passen als binnen tegel, dit zorgt voor een mooi geheel.