Terrastegels Houtlook

Houtlook tegels (of keramische parket) zijn niet meer weg te denken uit het tegelassortiment en worden zowel binnen als buiten veel toegepast. Totaaltegel biedt een ruim assortiment aan keramische houtlook terrastegels in diverse kleuren, structuren en maatvoeringen. Een houtlook tegel zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling in en rondom huis. Waar voorheen werd gekozen voor een houten vlonder, wordt nu voornamelijk gekozen voor een keramische houtlook terrastegel. Een keramische houtlook tegel is uiterst duurzaam en onderhoudsvrij. Keramiek is namelijk niet gevoelig voor krassen, vlekken en verkleuren. Een groot deel van de keramische houtlook tegels zijn daarnaast ook antislip. Totaaltegel biedt houtlook terrastegels aan met getailleerde prints waardoor de uitstraling van hout (nerven en noesten) mooi naar voren komen. Ons assortiment bestaat uit terrastegels houtlook in diverse kleuren grijs en bruin of combinaties van deze kleuren. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment houtlook vloertegels en houtlook wandtegels. Het is tevens mogelijk om houtlook tegels voor binnen en buiten te combineren voor een mooi geheel. Bezoek onze showroom en showtuin om alle producten te bekijken. 

Lees meer >
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Bewerking
Aanbieding
marcel, rob en kevin van totaaltegel

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

9 producten gevonden
Terrastegels Houtlook - Masai Beige
€ 41,28 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels Houtlook - Masai Grey
€ 41,28 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels Houtlook - Cadore Noce Rett
€ 41,28 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels Houtlook - Wood Oak Dark
Actie
€ 42,98 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels Houtlook - Timberwood Avana
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels Houtlook - Timberwood Grigio
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels Houtlook - Timberwood Naturel
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels Houtlook - Arbor Beige Houtlook
€ 47,06 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels Houtlook - Arbor Grigio Houtlook
€ 47,06 per m2
(excl. BTW)

Voordelen keramische houtlook terrastegels van Totaaltegel

Een keramiek houtlook terras heeft als grootste voordeel dat het onderhoudsarm is. Met keramische parket combineer je de warme uitstraling van hout met de voordelen van keramiek. Een keramische houtlook tegel is namelijk niet gevoelig voor vlekken en krassen. Dweilen met water en een beetje zeep is voldoende om het terras mooi te houden. Keramische houtlook tegels hebben daarnaast een gemêleerde print waardoor de tegel niet snel vuil zal ogen. Niet alleen het onderhoudsgemak is een groot voordeel, een keramische houtlook tegel (of keramisch parket) heeft daarnaast een mooie natuurlijke en warme uitstraling. De uitstraling van een houtlook terras is uniek en past in elk tuin. Hierdoor kunnen de terrastegels eenvoudig gecombineerd worden met allerlei kleuren en materialen in de tuin. Totaaltegel biedt een mooi assortiment in keramische houtlook terrastegels aan. Op basis van onze ervaring hebben wij een aantal hardlopende kleuren geselecteerd die gegarandeerd mooi zijn in elke tuin. Breng geheel vrijblijvend een bezoek aan onze showtuin, wij bekijken graag samen de mogelijkheden en geven een passend tuinadvies.  
 

Goedkope houtlook terrastegels van Totaaltegel

Goedkoop staat bij Totaaltegel ook zeker voor A-kwaliteit. Totaaltegel is niet alleen aanbieder van terrastegels en bestrating, wij zijn tevens groot importeur van natuursteen en keramiek producten die afkomstig zijn uit landen over de hele wereld. Wij zijn een handelsonderneming die werkt zonder tussenkomst van groothandelaren en zelf direct inkoopt bij de fabrieken. Wij kopen onze producten in grote aantallen in, veel van onze producten zijn daarom uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij onder andere onze keramische houtlook terrastegels aanbieden voor de scherpste prijs. Wij selecteren ons assortiment op basis van kwaliteit, maar ook de echtheid van de prints. Op basis van onze jarenlange ervaring in de tegelbranche hebben wij een mooi en betaalbaar assortiment keramische terrastegels houtlook samengesteld voor particulieren. 
 

Houtlook terrastegels in diverse kleuren en maatvoeringen

Ons assortiment keramisch parket bestaat uit terrastegels in diverse kleuren zoals grijs (greywash) en bruintinten of een combinatie van beiden. Door de mooie prints zijn de houtlook tegels nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Dit komt tevens door de structuur van de tegel. De tegels zijn niet glad, maar hebben een reliëf. Dit geeft het terras een extra dimensie. Ons assortiment keramisch parket bestaat uit A-kwaliteit terrastegels met mooie, gedetailleerde prints. Totaaltegel biedt diverse maatvoeringen keramische parket terrastegels aan van klein tot groot: 40x80x2 cm, 45x90x2 cm en 40x120x2 cm.