Keramische terrastegels

Keramische terrastegels zijn machinaal vervaardigde terrastegels die verkrijgbaar zijn in een groot aantal prints. De kleuren zijn eindeloos en de prints levensecht. Het assortiment keramiek terrastegels is bij Totaaltegel zeer uitgebreid. Diverse natuursteen looks, maar ook strakke keramische terrastegels 2 cm en keramiek op beton terrastegels. Een keramische terrastegel is doorgaans dunner (2 cm) dan een natuursteen terrastegel (vaak 2,5 cm of 3 cm). Toch kan een keramiek terrastegel qua belasting meer aan dan een natuursteen tegel. Andere voordelen van een keramische terrastegel zijn de kleurvastheid, krasvastheid en de hoge antislipwaarde. Ons assortiment bestaat uit A-kwaliteit terrastegels keramiek in diverse afmetingen en uiteenlopende prints. Van strakke en moderne tot natuursteen look tegels. Totaaltegel importeert deze producten rechtstreeks uit fabrieken in Italië en Spanje. Naast een uitgebreid assortiment keramische tegels buiten, kun je bij Totaaltegel terecht voor natuursteen terrastegels en sierbestrating.

Lees meer >
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Bewerking
Aanbieding
Sales team - klein

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

92 producten gevonden
Restpartij
Keramische terrastegels - Pietra Light Grey
Actie
€ 28,06 per m2
Nu € 14,83 per m2
(excl. BTW)
Restpartij
Keramische terrastegels - Ardesia Nero 2e keus
Actie
€ 26,95 per m2
Nu € 18,96 per m2
(excl. BTW)
Restpartij
Keramische terrastegels - Quartz Yellow
Actie
€ 31,95 per m2
Nu € 20,62 per m2
(excl. BTW)
Keramische terrastegels - Quartz Trentino
Actie
€ 31,95 per m2
Nu € 20,62 per m2
(excl. BTW)
Keramische terrastegels - Concrete Look Beige
Actie
€ 35,23 per m2
Nu € 20,62 per m2
(excl. BTW)
Restpartij
Keramische terrastegels - Concrete Look Bianco
Actie
€ 35,23 per m2
Nu € 20,66 per m2
(excl. BTW)
Keramische terrastegels - Concrete Look Urban Grebu
Actie
€ 31,95 per m2
Nu € 21,44 per m2
(excl. BTW)
Restpartij
Keramische terrastegels - Quartz Vulcano
Actie
€ 31,75 per m2
Nu € 21,44 per m2
(excl. BTW)
Restpartij
Keramische terrastegels - New Reef Stone Grey
Actie
€ 35,23 per m2
Nu € 21,44 per m2
(excl. BTW)

Keramische terrastegels prijzen

Totaaltegel is importeur van de mooiste keramische tegels en heeft daarin een omvangrijk assortiment. De keramische terrastegels prijzen liggen bij Totaaltegel zeer scherp. Wij kopen onze producten in bij leveranciers die werken met de nieuwste technieken zodat we de mooiste keramiek terrastegels kunnen aanbieden. Dit is mogelijk door onze rechtstreeks inkoop bij fabrieken in onder andere Italië en Spanje. Terrastegels keramisch zijn bij Totaaltegel verkrijgbaar in een groot aantal prints en afmetingen. Een groot aantal keramisch terrastegels zijn te bezichtigen in onze showroom in een groter oppervlak. Naast keramische terrastegels vind je in onze showtuin een uitgebreid aanbod in natuursteen terrastegels. Beiden materialen zijn uitermate geschikt voor toepassing buiten, maar hebben andere eigenschappen. Natuursteen is product met een prachtige natuurlijke uitstraling waarbij elke tegel uniek is. Door de weersinvloeden ontstaat er bij de meeste natuursteen terrastegels een doorleefde uitstraling. Als we dit vergelijken met een keramiek terrastegel dan is dit niet het geval. Keramiek is kleurvast, krasvast en tevens antislip. Qua prijs liggen natuursteen en keramiek ongeveer op één lijn. De prijzen zijn afhankelijk van de afmeting van de tegel. De meest voorkomende maatvoering is terrastegels keramisch 60x60x2 cm. Wil je een tegel met het uiterlijk van basalt maar de voordelen van keramiek, kijk dan naar onze terrastegels basalt look!
 
Totaaltegel biedt A-kwaliteit producten aan voor zeer scherpe prijzen. Naast de A-kwaliteit producten bieden wij tevens diverse budgettegels aan. De budgettegels zijn tijdelijk verkrijgbaar en betreffen tegels die uitlopend zijn, als partij zijn opgekocht of kleine oneffenheden bevatten waardoor de prijs gereduceerd is. De budgettegels zijn niet te bekijken in groter oppervlak, maar wel per losse tegel of partij. Een groot aantal producten die binnen ons reguliere assortiment vallen zijn wél in groter oppervlak te bekijken in onze showtuin. Het reguliere assortiment bestaat uit tegels in tal van kleuren en afmetingen die meestal uit voorraad of binnen 2 weken geleverd kunnen worden. Dit geldt tevens voor ons assortiment keramische vloertegels.
 

Keramische terrastegels leggen

Keramische terrastegels plaatsen is mogelijk op een aantal manieren. Voor het verwerken van keramische terrastegels wordt doorgaans een hoveniersbedrijf in de arm genomen. Het is tevens ons advies om te kiezen voor een erkende hovenier zodat je gegarandeerd bent van goed werk en een mooi eindresultaat.
 
 • Verwerking in gestabiliseerde zand
Als eerste wordt het bed uitgegraven en vervolgens wordt een gele zandlaag aangebracht van circa 20 cm. Dit bed wordt netjes op hoogte gebracht en laag voor laag afgetrild. Op het bed van gele zand komt een laag gestabiliseerde zand; dit is een mengsel van grove vloerzand in combinatie met terrascement. De hoogte van het bed wordt ingesteld met behulp van het juiste gereedschap en de laag gestabiliseerd zand wordt op hoogte uitgeleveld en verdeeld. Waar nodig wordt er nog wat gestabiliseerde zand aangebracht om de verdichting van het bed optimaal te krijgen. Op de laag gestabiliseerd zand wordt een hechtbrug aangebracht met een lijmlaag of een papje puur cement. Dit wordt ook dun aangebracht met een spatel op de onderkant van de te leggen tegel. De laatste stap is het rustig inkloppen van de tegels en invoegen van de keramische terrastegels. 
 
 • Verwerking in drainage mortel
Het verwerkingsproces van terrastegels keramiek in drainage mortel verloopt nagenoeg hetzelfde als bij gestabiliseerde zand. In plaats van de gestabiliseerde zand wordt de drainage mortel gebruikt voor de verwerking van de terrastegels. Drainagemortel wordt toegepast wanneer de ondergrond nat is en water afgevoerd moet worden. De betreffende hovenier kan aangeven of het noodzakelijk is om gebruik te maken van drainage mortel bij het verwerken van de keramiek terrastegels. Het nadeel van de verwerking in drainage mortel is dat het een stuk duurder is dan gestabiliseerde zand. 
 
 • Verwerking met tegeldragers
Het voorwerk dat nodig is voor het verwerken van keramische terrastegels met tegeldragers is exact hetzelfde als het verwerken van tegels in gestabiliseerde zand. De ondergrond bestaat hierbij ook uit een zandbed van gele zand in combinatie met gestabiliseerde zand. In plaats van een hechtbrug worden er tegeldragers geplaatst en op de juiste hoogte afgesteld. De tegeldragers zorgen voor een strak gelegd terras met een minimale tussenruimte. Bij deze toepassing worden de keramiek tegels niet ingevoegd. Keramische terrastegels plaatsen op tegeldragers vergt de nodige ervaring en wordt daarom meestal door een ervaren hovenier gedaan. 
 

Keramische terrastegels aanbieding

Totaaltegel is al jarenlang importeur van de mooiste terrastegels, zowel keramiek als natuursteen met regelmatig leuke keramische terrastegels aanbiedingen. Onze formule is erop gericht om een groot assortiment aan te bieden met steeds wisselende producten voor de scherpste prijs. Dit is mogelijk door onze rechtstreekse inkoop van grote aantallen bij diverse leveranciers. Wij houden onze overheadkosten en marges bewust zeer laag zodat we goedkope terrastegels kunnen bieden; ook de keramische terrastegels prijs is erg scherp. Totaaltegel heeft regelmatig leuke keramische tegels buiten aanbiedingen lopen van producten die nieuw in ons assortiment zijn of juist uitlopend zijn. De aanbiedingen wisselen regelmatig omdat het aanbod in terrastegels keramiek ook ontzettend snel veranderd. Wij volgen de trends en ontwikkelingen in de tegelbranche op de voet zodat we altijd een vernieuwend assortiment kunnen aanbieden in keramiek, natuursteen en betontegels. Alle productengroepen worden veel gekozen, maar we zien een piek in de afname van de keramische terrastegel. Dit komt doordat een terrastegel keramisch vele voordelen kent:
 
 • Kleurvast
 • Krasvast
 • Antislip en bestand tegen dooizouten
 • Vorstbestendig
 • Gekalibreerd op eenzelfde dikte (meestal 2 cm)
 • Ruw profiel aan de onderzijde voor een fijne verwerking
 • Geschikt voor toepassing rondom zwembaden
 • Geschikt als oprit tegel (mits vakkundig verwerkt)

Keramische houtlook terrastegels

Ben je op zoek naar een tegel die er uit ziet als hout, maar de voordelen van tegels heeft? Dan zijn de keramische houtlook terrastegels misschien wel iets voor jou. De tegels zien er uit als hout waardoor je gemakkelijk sfeer creëert onder bijvoorbeeld je overkapping! De tegels zijn net als de andere keramische tegels buiten kras- en kleurvast. De tegels zijn tevens onderhoudsvrij – na een keer stofzuigen en dweilen zien de tegels er weer uit als nieuw. Deze voordelen zorgen er voor dat deze tegel de trend van het moment is. Dus wilt u de uitstraling van een houten terras maar de voordelen van een keramische vloer? Dat is nu mogelijk door keramische houtlook terrastegels.