Keramische terrastegels

Keramische terrastegels zijn machinaal vervaardigde terrastegels die verkrijgbaar zijn in een groot aantal prints. Tegenwoordig zijn er ook keramische terrastegels 3 cm dik. De kleuren zijn eindeloos en de prints levensecht. Het assortiment keramiek terrastegels is bij Totaaltegel zeer uitgebreid. Diverse natuursteen looks, maar ook strakke keramische terrastegels en keramiek op beton terrastegels.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Aanbieding
Monster
Filter op dikte
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

141 producten gevonden
Keramische terrastegels - Block 2.0 Gent
€ 51,86 per m2
(excl. BTW)
Keramische terrastegels - Block 2.0 Bruges
€ 51,86 per m2
(excl. BTW)
Keramische terrastegels - Terra Modus Decor Grey
Aanbieding
€ 41,12 per m2
Nu € 34,95 per m2
(excl. BTW)
Keramische terrastegels - Terra Modus Grey
Aanbieding
€ 32,88 per m2
Nu € 27,95 per m2
(excl. BTW)
Keramische terrastegels - Techstone Norton Grey
Aanbieding
€ 36,89 per m2
Nu € 31,36 per m2
(excl. BTW)
Keramische terrastegels - Belgium Grey Concrete
Aanbieding
€ 31,06 per m2
Nu € 26,40 per m2
(excl. BTW)
Keramische terrastegels - Oak Plain Dark
Aanbieding
€ 38,85 per m2
Nu € 33,02 per m2
(excl. BTW)
Keramische terrastegels - Oak Plain Light
€ 33,02 per m2
(excl. BTW)
Keramische terrastegels - Beterra Livia Blue
Aanbieding
€ 27,18 per m2
Nu € 23,10 per m2
(excl. BTW)
Keramische terrastegels - Nio Cemento Beige
Aanbieding
€ 44,67 per m2
Nu € 37,97 per m2
(excl. BTW)
Keramische terrastegels - Nio Cemento Grey
Aanbieding
€ 44,67 per m2
Nu € 37,97 per m2
(excl. BTW)
Keramische terrastegels - Ancient Bluestone Grey
Aanbieding
€ 37,87 per m2
Nu € 32,19 per m2
(excl. BTW)

Keramische terrastegels prijzen

Totaaltegel is importeur van de mooiste keramische tegels en heeft daarin een omvangrijk assortiment. De keramische terrastegels prijzen liggen bij Totaaltegel zeer scherp. Wij kopen onze producten in bij leveranciers die werken met de nieuwste technieken zodat we de mooiste keramiek terrastegels kunnen aanbieden. Dit is mogelijk door onze rechtstreeks inkoop bij fabrieken in onder andere Italië en Spanje. Tegels voor het terras zijn bij Totaaltegel verkrijgbaar in een groot aantal prints en afmetingen. Een groot aantal keramisch terrastegels zijn te bezichtigen in onze showroom in een groter oppervlak. Naast keramische terrastegels vind je in onze showtuin een uitgebreid aanbod in natuursteen terrastegels. Beiden materialen zijn uitermate geschikt voor toepassing buiten, maar hebben andere eigenschappen. Natuursteen is product met een prachtige natuurlijke uitstraling waarbij elke tegel uniek is. Door de weersinvloeden ontstaat er bij de meeste natuursteen terrastegels een doorleefde uitstraling. Als we dit vergelijken met een keramiek terrastegel dan is dit niet het geval. Keramiek is kleurvast, krasvast en tevens antislip. Qua prijs liggen natuursteen en keramiek ongeveer op één lijn. De prijzen zijn afhankelijk van de afmeting van de tegel. De meest voorkomende maatvoering is terrastegels keramisch 60x60x2 cm. Wil je een tegel met het uiterlijk van basalt maar de voordelen van keramiek, kijk dan naar onze terrastegels basalt look!

A-kwaliteit producten 

Totaaltegel biedt A-kwaliteit producten aan voor zeer scherpe prijzen. Naast de A-kwaliteit producten bieden wij tevens diverse budgettegels aan. De budgettegels zijn tijdelijk verkrijgbaar en betreffen tegels die uitlopend zijn, als partij zijn opgekocht of kleine oneffenheden bevatten waardoor de prijs gereduceerd is. De budgettegels zijn niet te bekijken in groter oppervlak, maar wel per losse tegel of partij. Een groot aantal producten die binnen ons reguliere assortiment vallen zijn wél in groter oppervlak te bekijken in onze showtuin. Het reguliere assortiment bestaat uit tegels in tal van kleuren en afmetingen die meestal uit voorraad of binnen 2 weken geleverd kunnen worden. Dit geldt tevens voor ons assortiment keramische vloertegels.

Keramische terrastegels 2 cm dik leggen

Keramische terrastegels plaatsen is mogelijk op een aantal manieren. Voor het verwerken van keramische terrastegels wordt doorgaans een hoveniersbedrijf in de arm genomen. Het is tevens ons advies om te kiezen voor een erkende hovenier zodat je gegarandeerd bent van goed werk en een mooi eindresultaat.

 • Verwerking in gestabiliseerde zand

Als eerste wordt het bed uitgegraven en vervolgens wordt een gele zandlaag aangebracht van circa 20 cm. Dit bed wordt netjes op hoogte gebracht en laag voor laag afgetrild. Op het bed van gele zand komt een laag gestabiliseerde zand; dit is een mengsel van grove vloerzand in combinatie met terrascement. De hoogte van het bed wordt ingesteld met behulp van het juiste gereedschap en de laag gestabiliseerd zand wordt op hoogte uitgeleveld en verdeeld. Waar nodig wordt er nog wat gestabiliseerde zand aangebracht om de verdichting van het bed optimaal te krijgen. Op de laag gestabiliseerd zand wordt een hechtbrug aangebracht met een lijmlaag of een papje puur cement. Dit wordt ook dun aangebracht met een spatel op de onderkant van de te leggen tegel. De laatste stap is het rustig inkloppen van de tegels en invoegen van de keramische terrastegels. 

 • Verwerking in drainage mortel

Het verwerkingsproces van terrastegels keramiek in drainage mortel verloopt nagenoeg hetzelfde als bij gestabiliseerde zand. In plaats van de gestabiliseerde zand wordt de drainage mortel gebruikt voor de verwerking van de terrastegels. Drainagemortel wordt toegepast wanneer de ondergrond nat is en water afgevoerd moet worden. De betreffende hovenier kan aangeven of het noodzakelijk is om gebruik te maken van drainage mortel bij het verwerken van de keramiek terrastegels. Het nadeel van de verwerking in drainage mortel is dat het een stuk duurder is dan gestabiliseerde zand.

 • Verwerking met tegeldragers

Het voorwerk dat nodig is voor het verwerken van keramische terrastegels met tegeldragers is exact hetzelfde als het verwerken van tegels in gestabiliseerde zand. De ondergrond bestaat hierbij ook uit een zandbed van gele zand in combinatie met gestabiliseerde zand. In plaats van een hechtbrug worden er tegeldragers geplaatst en op de juiste hoogte afgesteld. De tegeldragers zorgen voor een strak gelegd terras met een minimale tussenruimte. Bij deze toepassing worden de keramiek tegels niet ingevoegd. Keramische terrastegels plaatsen op tegeldragers vergt de nodige ervaring en wordt daarom meestal door een ervaren hovenier gedaan.

Keramische terrastegels aanbieding

Totaaltegel is al jarenlang importeur van de mooiste terrastegels, zowel keramiek als natuursteen met regelmatig leuke keramische terrastegels aanbiedingen. Onze formule is erop gericht om een groot assortiment aan te bieden met steeds wisselende producten voor de scherpste prijs. Dit is mogelijk door onze rechtstreekse inkoop van grote aantallen bij diverse leveranciers. Wij houden onze overheadkosten en marges bewust zeer laag zodat we goedkope terrastegels kunnen bieden; ook de keramische terrastegels prijs is erg scherp. Totaaltegel heeft regelmatig leuke keramische tegels buiten aanbiedingen lopen van producten die nieuw in ons assortiment zijn of juist uitlopend zijn. De aanbiedingen wisselen regelmatig omdat het aanbod in terrastegels keramiek ook ontzettend snel verandert. Wij volgen de trends en ontwikkelingen in de tegelbranche op de voet zodat we altijd een vernieuwend assortiment kunnen aanbieden in keramiek, natuursteen en betontegels. Alle productengroepen worden veel gekozen, maar we zien een piek in de afname van de keramische terrastegel. Dit komt doordat een terrastegel keramisch vele voordelen kent.

Voordelen keramische tegels 2 cm dik

Keramische terrastegels met een dikte van 2 of 3 cm kunnen doorgaans meer belasting aan dan een natuursteen terrastegel, ze zijn een stuk harder. Andere voordelen van een keramische terrastegel zijn de kleurvastheid, krasvastheid en de hoge antislipwaarde. Ons assortiment bestaat uit A-kwaliteit terrastegels keramiek in diverse afmetingen en uiteenlopende prints. Van strakke en moderne tot natuursteen look tegels. Totaaltegel importeert deze producten rechtstreeks uit fabrieken in Italië en Spanje. Naast een uitgebreid assortiment keramische tegels buiten, kun je bij Totaaltegel terecht voor natuursteen terrastegels en sierbestrating.

 • Kleurvast
 • Krasvast
 • Antislip en bestand tegen dooizouten
 • Vorstbestendig
 • Gekalibreerd op eenzelfde dikte (meestal 2 cm)
 • Ruw profiel aan de onderzijde voor een fijne verwerking
 • Geschikt voor toepassing rondom zwembaden
 • Geschikt als oprit tegel (mits vakkundig verwerkt)

Keramische tegels in verschillende stijlen

Ben je op zoek naar een tegel die er uit ziet als hout, maar de voordelen van tegels heeft? Dan zijn de keramische houtlook terrastegels misschien wel iets voor jou. De tegels zien er uit als hout waardoor je gemakkelijk sfeer creëert onder bijvoorbeeld je overkapping! De tegels zijn net als de andere keramische tegels buiten kras- en kleurvast. De tegels zijn tevens onderhoudsvrij – na een keer stofzuigen en dweilen zien de tegels er weer uit als nieuw. Deze voordelen zorgen er voor dat deze tegel de trend van het moment is. Dus wilt u de uitstraling van een houten terras maar de voordelen van een keramische vloer? Dat is nu mogelijk door keramische houtlook terrastegels.

Keramische terrastegels 3 cm dik

Een nieuw product dat we in ons assortiment hebben is de keramische terrastegel met een dikte van 3 cm. Deze dikkere terrastegels bestaan uit puur keramiek, het is geen tegel die samen is gesteld uit meerdere lagen. Dit betekent dat dit een zeer duurzaam product is, er is geen toplaag die los kan geraken. Hierdoor zijn deze tegels een beter alternatief op de al bestaande keramiek op beton tegels.

Omdat deze tegels 3 cm dik zijn, kun je ze zelfs toepassen op de oprit. Elke auto kan er met gemak overheen rijden zonder de tegel te beschadigen. Je kunt dit jaar in jaar uit blijven doen, de tegel zal er altijd als nieuw uitzien. Keramische tuintegels hebben namelijk als voordeel dat ze krasbestendig en kleurvast zijn. Hierdoor geniet je met gemak jaren van je oprit of terras.

Ook hoef je niet bang te zijn voor gladheid: deze tegels zijn stroef, ook als het regent. Is de oprit of je terras vies? Keramische tuintegels maak je in een handomdraai schoon.

Tegels van topkwaliteit

Onze keramiek tegels zijn voornamelijk afkomstig uit Italië. Dit land staat voor topkwaliteit en de mooiste designs op basis van de nieuwste trends. In onze showroom en showtuin zijn al onze keramische tegels te bekijken en te vergelijken. Tegels van keramiek zijn eenvoudig in onderhoud. Een keramische tegel krast niet en vlekken kunnen eenvoudig weggepoetst worden. Impregneren of dweilen met een lijnolie is niet nodig, simpelweg stofzuigen en dweilen is voldoende. Natuursteen vraagt om nét wat meer aandacht. Tevens kunnen er krassen en vlekken ontstaan in de vloer die onuitwisbaar zijn. Voor de een wordt dit gezien als karakteristiek en voor de ander als een nadeel. Wij laten je graag het verschil zien in een van onze showrooms.