Onze zagerij is gedurende week 32 gesloten. Van week 31 t/m week 34 hanteren we langere productietijden. Neem contact op voor meer informatie.

Antraciet terrastegels

Antraciet terrastegels passen prachtig in veel tuinen, van modern tot klassiek en van strak tot wild begroeid. Dit komt omdat antraciet terrastegels te verkrijgen zijn veel verschillende steensoorten en looks. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een strakke betonnen tegel die effen antraciet is, maar je kunt ook gaan voor een antracieten tegel met veel reliëf of kleurspelingen. Voor elke tuin is er wel een antraciet terrastegel!

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

59 producten gevonden
Antraciet terrastegels - Slimboy Black
Aanbieding
€ 27,23 per m2
Nu € 23,10 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Antraciet terrastegels - Atlanta Antracite
Aanbieding
€ 28,95 per m2
Nu € 23,10 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Antraciet terrastegels - Basaltino
€ 27,23 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Antraciet terrastegels - Durban Slate Black 2.0
€ 27,23 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Antraciet terrastegels - Arkose Dark
€ 27,23 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Antraciet terrastegels - Vietnamese Hardsteen - Geschuurd & Getrommeld
Aanbieding
€ 33,50 per m2
Nu € 31,05 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Antraciet terrastegels - Rivesto Anthracite
€ 31,36 per m2
(excl. BTW)
Antraciet terrastegels - Rivesto Grey
€ 31,36 per m2
(excl. BTW)
Antraciet terrastegels - Leisteen Mustang Black (Buiten)
Aanbieding
€ 39,55 per m2
Nu € 32,19 per m2
(excl. BTW)
Antraciet terrastegels - Jaddish Green Leisteen (Buiten)
€ 32,19 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Antraciet terrastegels - Ancient Bluestone Dark
€ 32,19 per m2
(excl. BTW)
Antraciet terrastegels - Leisteen Multicolor India (Buiten)
€ 33,01 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk

Keramische antraciet terrastegels

Keramische tegels met de kleur antraciet zijn vaak tegels met een print die natuursteen of beton nabootsen. Het voordeel hiervan is dat je het uiterlijk krijgt van natuursteen of beton maar de voordelen van keramiek. De voordelen van keramiek ten opzichte van natuursteen en beton zijn onder andere dat keramische tegels krasbestendig zijn, kleurvast zijn en niet gevoelig zijn voor vlekken. Keramische tegels kun je bovendien eenvoudig schoonhouden door te schrobben of ze schoon te maken met een hogedrukreiniger. Ben je bang voor uitglijden? Keramische terrastegels zijn vrijwel altijd antislip (wanneer ze goed schoongehouden worden en het niet gevroren heeft).

Natuursteen antraciet terrastegels

Natuursteen terrastegels geven je tuin vaak een levendige en authentieke uitstraling. De tegels leven een eigen leven waardoor je door de jaren heen de tegels langzaam ziet veranderen. Dit geeft een natuursteen terras zijn charme, en daar moet je van houden. Kun je niet goed tegen krassen, vlekken en verkleuringen? Dan is een keramisch terras een betere keuze. Houd je wel van een terras dat karakter krijgt door de jaren heen? Kijk dan eens naar onze graniet, leisteen, hardsteen of basalt terrastegels. Elke natuursteensoort heeft zijn eigenschappen en daarmee ook zijn eigen voordelen en nadelen. Een leisteen terrastegel is vaak antislip, graniet en basalt terrastegels zijn relatief hard waardoor ze minder slijten en krassen vertonen en een hardsteen terras is gemiddeld goedkoper en zorgt voor een prachtige landelijke landelijke uitstraling.

Keramiek op beton in een antraciet kleur

Een derde mogelijkheid voor antraciet terrastegels zijn keramische tegels op een betonnen onderlaag. Deze terrastegels hebben een afmeting van 60x60 of 90x90 cm en hebben een dikte van 4 of 5 cm. Door deze dikte zijn deze tegels eenvoudig op straatzand te verwerken. Hierdoor is er dus geen lijm en geen gestabiliseerd zandbed nodig, hiermee bespaar je in de verwerkingskosten. De tegel laat zich dus leggen als een betontegel, maar heeft door de keramische toplaag van 1 cm de voordelen van een keramische terrastegel (krasbestendig, kleurvast, onderhoudsvriendelijk, niet gevoelig voor vlekken). Het assortiment antraciet terrastegels als keramiek op beton is vrij breed.

Antraciet terrastegels bij Totaaltegel

Het assortiment antraciet terrastegels is dus vrij breed. Er is altijd wel een tegel bij die je mooi vind. Benieuwd hoe de tegels er in het echt uit zien? Kom gerust langs in onze showroom en showtuin om een goede indruk te krijgen. Onze specialisten staan graag voor je klaar om je te helpen met de vraagstukken die je hebt.