Antraciet terrastegels

Antraciet terrastegels passen prachtig in veel tuinen, van modern tot klassiek en van strak tot wild begroeid. Dit komt omdat antraciet terrastegels te verkrijgen zijn veel verschillende steensoorten en looks. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een strakke betonnen tegel die effen antraciet is, maar je kunt ook gaan voor een antracieten tegel met veel reliëf of kleurspelingen. Voor elke tuin is er wel een antraciet terrastegel!

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

59 producten gevonden
Antraciet terrastegels - Slimboy Black
Aanbieding
€ 27,23 per m2
Nu € 23,10 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Antraciet terrastegels - Atlanta Antracite
Aanbieding
€ 28,95 per m2
Nu € 23,10 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Antraciet terrastegels - Basaltino
€ 28,05 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Antraciet terrastegels - Durban Slate Black 2.0
€ 28,05 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Antraciet terrastegels - Arkose Dark
€ 28,05 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Antraciet terrastegels - Leisteen Mustang Black (Buiten)
Aanbieding
€ 39,55 per m2
Nu € 32,19 per m2
(excl. BTW)
Antraciet terrastegels - Jaddish Green Leisteen (Buiten)
€ 32,19 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Antraciet terrastegels - Ancient Bluestone Dark
€ 32,19 per m2
(excl. BTW)
Antraciet terrastegels - Leisteen Multicolor India (Buiten)
€ 33,01 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Antraciet terrastegels - Rivesto Anthracite
€ 33,02 per m2
(excl. BTW)
Antraciet terrastegels - Rivesto Grey
€ 33,02 per m2
(excl. BTW)
Antraciet terrastegels - Black Berry Leisteen (Buiten)
€ 33,50 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk

Antraciet tegels tuin; strak en vooral tijdloos

Een antraciet tegels tuin, ontzettend strak en vooral tijdloos. Tijdens het beslissen van de materiaal keuze is het belangrijk om je goed in te lezen over de voor -en nadelen van de materialen. Natuursteen bijvoorbeeld, vergt relatief veel onderhoud in vergelijking met keramische terrastegels. De keramische terrastegels kunnen eenvoudig schoon gespoten worden met een hogedrukspuit zonder dat de tegels beschadigen. Bij natuursteen tuintegels moet er ontzettend opgepast worden met zuren en chemicaliën die de steen kunnen aantasten. Natuursteen is in tegendeel tot keramiek een echt natuurproduct wat leeft. Dit zorgt voor een unieke uitstraling in elke tuin, geen tuin is het zelfde.

Keramische antraciet terrastegels

Keramische antraciet terrastegels zijn vaak tegels met een print die natuursteen of beton nabootsen. Het voordeel hiervan is dat je het uiterlijk krijgt van natuursteen of beton maar de voordelen van keramiek. De voordelen van tuintegels antraciet  keramiek ten opzichte van natuursteen en beton zijn onder andere dat keramische tegels krasbestendig zijn, kleurvast zijn en niet gevoelig zijn voor vlekken. Keramische antraciet tegels kun je bovendien eenvoudig schoonhouden door te schrobben of ze schoon te maken met een hogedrukreiniger. Ben je bang voor uitglijden? Keramische terrastegels zijn vrijwel altijd antislip (wanneer ze goed schoongehouden worden en het niet gevroren heeft).

Natuursteen antraciet terrastegels

Natuursteen terrastegels geven je tuin vaak een levendige en authentieke uitstraling. De tegels leven een eigen leven waardoor je door de jaren heen de tegels langzaam ziet veranderen. Dit geeft een natuursteen terras zijn charme, en daar moet je van houden. Kun je niet goed tegen krassen, vlekken en verkleuringen? Dan is een keramisch terras een betere keuze. Houd je wel van een terras dat karakter krijgt door de jaren heen? Kijk dan eens naar onze graniet, leisteen, hardsteen of basalt terrastegels. Elke natuursteensoort heeft zijn eigenschappen en daarmee ook zijn eigen voordelen en nadelen. Een leisteen terrastegel is vaak antislip, graniet en basalt terrastegels zijn relatief hard waardoor ze minder slijten en krassen vertonen en een hardsteen terras is gemiddeld goedkoper en zorgt voor een prachtige landelijke landelijke uitstraling.

Antraciet tuintegels; de beste keuze voor jou

Antraciet tuintegels zijn stijlvol te combineren in elke soort tuin. Naast dat een deze tegels eenvoudig zijn in onderhoud, is de terrastegel ook eenvoudig te combineren in een tuin. De grijze antraciet kleur is mooi in combinatie met volle groene borders. Felle kleuren van de beplanting komen door deze rustige tuintegel extra goed tot zijn recht. De antraciet terrastegel kan sfeervol aangekleed worden met een houten lounge set en chique plantenbakken.

Antraciet tegels kopen bij ons

Wij hebben een ontzettend ruim assortiment antraciet tegels tegen een scherpe prijs. Al onze tegels antraciet zijn A-kwaliteit tegels. Hierdoor kunnen wij jou het beste resultaat garanderen van een vloer, wand of terras. Door directe import en onze betrouwbare transporteurs kunnen producten die op voorraad zijn binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd worden in de gehele Benelux. Naast de scherpe prijs en snelle levering hebben wij ook een zagerij voor maatwerk. Hier werken onze werknemers ontzettend hard om al jou wensen door te voeren. 

Antraciet terrastegels bij Totaaltegel

Het assortiment antraciet terrastegels is ontzettend ruim. Zijn antraciet grijs tegels toch iets te donker, kijk dan eens naar onze grijze tuintegels. Er zit dus altijd wel een tegel bij ons in het assortiment die je mooi vind. Benieuwd hoe de tegels er in het echt uit zien? Kom gerust langs in onze showroom en showtuin in Hegelsom (Limburg) en Vianen (Utrecht) om een goede indruk te krijgen. Onze specialisten staan graag voor je klaar om je te helpen met de vraagstukken  die je hebt.