Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Legservice

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je woonkamer, keuken of badkamer? Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droomvloer. Bij Totaaltegel bieden wij je een totaalpakket waarbij jouw wensen van begin tot eind centraal staan. Dus het kopen van tegels en het laten leggen van de tegels door onze tegel legservice.

Alles in één keer regelen: tegels kopen en laten leggen

Zo kun je bij ons terecht voor de aankoop van A-kwaliteit tegels en kunnen we deze bij je thuis afleveren. Tevens beschikt Totaaltegel over een team van vakkundige tegelzetters die inzetbaar zijn voor jouw project. Of het nu gaat om het betegelen van vloeren of wanden in de woonkamer, badkamer of keuken. Bij ons ben je verzekerd van een prachtig en kwalitatief eindresultaat. Top kwaliteit producten, betrouwbare afspraken en natuurlijk garantie!

Tuin en terras

Voor tuin en terras verzorgt Totaaltegel zelf geen leg- en/of zetwerk. Wij adviseren je om een goede plaatselijke hovenier of andere specialist in te schakelen.

Legwerk tegels
Tegels leggen
Tegels leggen met tegelkruisjes
Tegels leggen met tegelkruisjes

Betrouwbare samenwerking

Bij Totaaltegel ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product en van een betrouwbare samenwerking. Doordat wij eigen tegelzetters in dienst hebben is het voor ons eenvoudig om een gestroomlijnd project te creëren. Na het kiezen van jouw droomvloer bespreken we de tekening en bekijken we samen hoe we het project gaan inkleden. Wanneer dit duidelijk is plannen we samen een werkdatum en zullen wij de levering van de producten afstemmen met de start van het legwerk. Zo waarborgen wij dat de levering precies op tijd plaatsvindt en onze tegelzetters direct kunnen starten. Tijdens het traject is je verkoopadviseur jouw vaste aanspreekpunt, deze gaat het hele project begeleiden en coördineren. Je wordt voorzien van deskundig advies en we maken heldere afspraken zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten. Afspraak is afspraak.

De voordelen van een professionele tegelzetter 

Wanneer je een mooie tegel hebt gekozen wil je natuurlijk ook dat deze perfect wordt verwerkt op de vloer of tegen wand. Wanneer je kiest voor een professionele tegelzetter ben je verzekerd van een snelle professionele plaatsing en een hoogwaardige afwerking.

Onze tegelzetters zijn échte professionals met jarenlange ervaring in het zetten van vloer- en wandtegels. Door de uitgebreide productkennis weten ze precies hoe ze natuursteen of keramische tegels moeten verwerken. We werken met de beste legmaterialen en volgens de laatste technieken, maar ambacht blijft bij ons altijd hoog in het vaandel staan, daar kun je van op aan.

We hebben de meest belangrijke voordelen nog even op een rij gezet:

 • Vakbekwame en ervaren tegelzetters
 • Tegelklus snel en professioneel geklaard
 • Kennis van zaken & hoogwaardige kwaliteit
 • De juiste tools en gereedschappen
 • Verzekerd van hoogwaardig vakwerk
 • De mooiste vloeren en wanden
 • Garantie op het vakwerk
keramische vloertegels
keramisch parket
natuursteen vloertegels
Travertin vloertegels

Kosten van het plaatsen van vloertegels

Je hebt een prachtige tegel gevonden en wilt deze laten leggen. Maar wat gaat dit kosten, inclusief de installatie? Wat de exacte kosten zijn is lastig om op voorhand te zeggen, dit is namelijk geheel afhankelijk van de keuzes die je maakt. Sommige tegels zijn goedkoop, terwijl andere soorten tegels een stuk duurder zijn.

Zoals je ziet zijn er veel variabelen die de kosten van een project bepalen. Pas wanneer we op al deze vragen een antwoord hebben kunnen we zeggen wat de exacte kosten zijn.

Hieronder een aantal zaken die de kosten voor een vloer bepalen:

 • Het aantal m² dat betegeld dient te worden
 • Steensoort van de geselecteerde tegel (natuursteen of keramiek)
 • Kwaliteit en merk van de tegel
 • Materialen en benodigdheden om te leggen
 • De uren dat onze tegelzetters aan het werk zijn

Tegels inclusief leggen

De COMBI DEAL is een pakket waarin we A-kwaliteit Italiaanse tegels, verwerkingsmateriaal en legwerk tegen een fijne/gereduceerde prijs aanbieden. Om het proces van A tot Z zo vriendelijk mogelijk te maken werken we met een all-in prijs per vierkante meter. Zo heb je jouw droomvloer in één keer geregeld. Kies uit een speciaal door ons geselecteerde collectie tegels. Meer informatie over tegels inclusief leggen.

Vraag naar de mogelijkheden over onze legservice

Heb je een vraag over onze producten of diensten? Of wil je weten wat een bepaalde tegel of een project gaat kosten? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes en maken graag een vrijblijvende offerte voor je!

Meer informatie over onze legservice? Neem contact op!

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.