Hardsteen Look vloertegels

Een zeer populaire en tijdloze natuursteensoort is de hardsteen vloertegel. Hardsteen look vloertegels worden gekozen voor het creëren van een landelijke uitstraling. De tegels hebben door de bewerking een prachtige oude uitstraling. Dit wordt sinds enkele jaren ook nagebootst met keramische vloertegels. Er wordt een zogenaamde hardsteen look geproduceerd die erg veel weg heeft van een echte hardsteen vloertegel.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

48 producten gevonden
Hardsteen Look vloertegels - Evolution du Kronos Évo Noir
€ 63,22 per m2
(excl. BTW)
Hardsteen Look vloertegels - Evolution du Kronos Évo Gris Foncè
€ 63,22 per m2
(excl. BTW)
Hardsteen Look vloertegels - Evolution du Kronos Évo Greyge
€ 63,22 per m2
(excl. BTW)
Hardsteen Look vloertegels - Limestone Oyster
€ 47,52 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Hardsteen Look vloertegels - Stone Box Pietra Blu
€ 33,47 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Hardsteen Look vloertegels - Le Reverse Taupe Elegance
€ 45,25 per m2
(excl. BTW)
Hardsteen Look vloertegels - Le Reverse Taupe Carved
€ 45,25 per m2
(excl. BTW)
Hardsteen Look vloertegels - Le Reverse Taupe Antique Bordo Heritage
€ 58,47 per m2
(excl. BTW)
Hardsteen Look vloertegels - Le Reverse Taupe Antique
€ 45,25 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Hardsteen Look vloertegels - Le Reverse Opal Elegance
€ 45,25 per m2
(excl. BTW)
Hardsteen Look vloertegels - Le Reverse Opal Carved
€ 45,25 per m2
(excl. BTW)
Hardsteen Look vloertegels - Le Reverse Opal Antique Bordo Heritage
€ 58,47 per m2
(excl. BTW)

De keramische hardsteen tegels worden erg veel gekozen vanwege de levensechte uitstraling. De mooie fossielen die in een echte hardsteen tegel voorkomen, worden door onze leveranciers prachtig nagebootst. Per partij/module zijn er verschillende prints (meestal zo'n 6-10) om de uitstraling van natuursteen zo goed mogelijk na te bootsen. Tevens hebben diverse keramische hardsteen tegels 'getrommelde randen'. Hardsteen staat bekend om zijn gevoeligheid voor krassen en vlekken, dit kan als storend ervaren worden. Het voordeel van hardsteen look keramiek is dat de tegels niet gevoelig zijn voor deze punten. De tegel is daarnaast antislip en wordt daardoor ook veel gekozen in een badkamer. Liever een tegel met een natuurlijke uitstraling? Kijk dan eens naar ons assortiment houtlook vloertegels.

De mooiste landelijke keramische tegels

Met de jaren is de uitstraling van de keramische tegels verder ontwikkeld. Keramische tegels worden steeds beter geïmiteerd waardoor het onderscheid bijna niet meer te maken is. Dit is ook te zien aan de landelijke keramische tegels. De kleuren worden perfect nagebootst en de structuur van de tegel voelt ook als een echte natuursteen tegel. Totaaltegel heeft de afgelopen jaren een mooi assortiment keramische vloertegels samengesteld. Ons assortiment bestaat uit keramische tegels met de mooiste prints, van de beste kwaliteit. De tegels zijn afkomstig uit Spanje en Italië. Ons assortiment bestaat uit meer dan 200 soorten keramische vloertegels. De tegels zijn van A-kwaliteit en altijd scherp geprijsd. De levertijd van de keramische tegels verschilt van enkele dagen (voorraad producten) tot 2 weken (op bestelling). Naast landelijke tegels hebben we ook deze moderne industrieel look vloertegels.
 

Keramische budget tegels

Ben je juist op zoek naar een mooie budget tegel? Ook daarin heeft Totaaltegel een mooie selectie gemaakt. Voorop staat dat al onze tegels van goede kwaliteit zijn. De prijsverschillen zitten in de echtheid van de imitatie. Vaak kiezen klanten in een garage of hobbyruimte voor een mooie budgettegel. Een budgettegel wordt dan vaak gecombineerd met een mooiere imitatie tegel die gelegd wordt in een woonkamer, keuken of andere prominente ruimte. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze. Breng een bezoek aan onze showroom en laat je adviseren. De koffie staat klaar! Bekijk ook zeker eens ons complete assortiment vloertegels