oktober-woonmaand-2022-banner 2

Betonlook tegels

Betonlook tegels zijn tijdloos en te krijgen in verschillende tinten, formaten en stijlen. Er is ongetwijfeld een betonlook tegel is die voldoet aan jouw definitie van perfecte tegels met betonlook. Wist je dat ze ook super onderhoudsvriendelijk zijn?

Productfilters tonen
Filteren
Toepassing
Formaten
Tint
Materiaal
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

127 producten gevonden
Betonlook tegels - Doks White
Bekijk product
Betonlook tegels - Doks Grey
Bekijk product
Betonlook tegels - Newton Smoke
Bekijk product
Betonlook tegels - Beton Grit (Buiten)
Bekijk product
Betonlook tegels - Beton Clay (Buiten)
Bekijk product
Betonlook tegels - Beton Lime (Buiten)
Bekijk product

Betonlook tegels voor binnen en buiten

Betonlook tegels zijn ontzettend tijdloos en je kunt er alle kanten mee op. Grijze betonlook tegels vormen de perfecte basis voor elk interieur. Naast de verschillende tinten zijn de tegels met betonlook ook in veel verschillende maten te krijgen. Grote betonlook tegels zorgen voor een ruimtelijke uitstraling van een ruimte, vandaar dat er veel gekozen wordt voor de grote tegels. Wist je dat er ook veel betonlook tegels zijn om te plaatsen op het terras? Wanneer je deze stijl doortrekt door betonlook tuintegels te gebruiken, wordt buiten en binnen één geheel.

Keramische tegels betonlook schoonmaken

Beton look tegels zijn onderhoudsvriendelijk. De keramische tegels betonlook hebben namelijk ontzettend veel fijne voordelen, zo hoef je je geen zorgen te maken over vlekken, krassen en vuil. Met elk soort schoonmaakmiddel kun je de vloer reinigen. Door deze onderhoudsvriendelijke voordelen kun je deze betonlook keramische tegel ook als betonlook wandtegel doortrekken in bijvoorbeeld de doucheruimte. Keramische betonlook tegels gaan jarenlang mee en blijven jarenlang als nieuw. Volop genieten dus!

Advies beton look tegels

Wij helpen je graag in de zoektocht naar de beste beton look tegels die aansluiten bij jouw wensen. Wij hebben verschillende showrooms waar onze adviseurs voor je klaar staan. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je op je gemak inspiratie opdoen. We kunnen je hier voorzien van persoonlijk en deskundig advies. Wie weet valt je oog op iets heel anders dan betonlook vloertegels? Kom dus gerust eens langs!