Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Natuursteen raamdorpels

Natuursteen raamdorpels zorgen voor een nette afwerking van een buitengevel én voorkomen dat regenwater en vocht in de onderliggende gevel lopen. Er bestaan vele mogelijkheden voor dit natuursteen maatwerk. Voor raamdorpels blijft het meest gekozen materiaal toch de natuursteen raamdorpel. Wij produceren onze raamdorpels in onze eigen zagerij waardoor wij maatwerk kunnen bieden. Let op: verschillen in maat kunnen zich voordoen. Maatwerk kent dan ook een tolerantie van +/- 2 mm.

65 producten gevonden
Natuursteen raamdorpels - Basalt raamdorpel - 16 x 10 cm
Monster mogelijk
 • Materiaal: Basalt
 • Levertijd: 2 - 3 weken
€ 155,97 per m1
incl. BTW
Natuursteen raamdorpels - Basalt raamdorpel - 18 x 8 cm
Monster mogelijk
 • Materiaal: Basalt
 • Levertijd: 2 - 3 weken
€ 140,36 per m1
incl. BTW
Natuursteen raamdorpels - Basalt raamdorpel (plat) - 16 x 5 cm
Monster mogelijk
 • Materiaal: Basalt
 • Levertijd: 2 - 3 weken
€ 101,88 per m1
incl. BTW
Natuursteen raamdorpels - Hardsteen Blue Cloud raamdorpel (plat) - Gezoet - 16 x 5 cm
Monster mogelijk
 • Materiaal: Hardsteen
 • Levertijd: 2 - 3 weken
€ 49,61 per m1
incl. BTW
Natuursteen raamdorpels - Hardsteen Blue Cloud raamdorpel - Gezoet - 16 x 6 cm
Monster mogelijk
 • Materiaal: Hardsteen
 • Levertijd: 2 - 3 weken
€ 66,31 per m1
incl. BTW
Natuursteen raamdorpels - Hardsteen Blue Cloud raamdorpel - Gezoet - 16 x 8 cm
Monster mogelijk
 • Materiaal: Hardsteen
 • Levertijd: 2 - 3 weken
€ 79,26 per m1
incl. BTW
Natuursteen raamdorpels - Hardsteen Blue Cloud raamdorpel - Gezoet - 16 x 10 cm
Monster mogelijk
 • Materiaal: Hardsteen
 • Levertijd: 2 - 3 weken
€ 90,15 per m1
incl. BTW
Natuursteen raamdorpels - Hardsteen Blue Cloud raamdorpel - Gezoet - 20 x 8 cm
Monster mogelijk
 • Materiaal: Hardsteen
 • Levertijd: 2 - 3 weken
€ 90,15 per m1
incl. BTW
Natuursteen raamdorpels - Hardsteen Blue Cloud raamdorpel - Gezoet - 22 x 8 cm
Monster mogelijk
 • Materiaal: Hardsteen
 • Levertijd: 2 - 3 weken
€ 107,09 per m1
incl. BTW
Natuursteen raamdorpels - Hardsteen Blue Cloud raamdorpel (plat) - Geschuurd - 16 x 5 cm
Monster mogelijk
 • Materiaal: Hardsteen
 • Levertijd: 2 - 3 weken
€ 49,61 per m1
incl. BTW
Natuursteen raamdorpels - Hardsteen Blue Cloud raamdorpel - Geschuurd - 16 x 6 cm
Monster mogelijk
 • Materiaal: Hardsteen
 • Levertijd: 2 - 3 weken
€ 66,31 per m1
incl. BTW
Natuursteen raamdorpels - Hardsteen Blue Cloud raamdorpel - Geschuurd - 16 x 8 cm
Monster mogelijk
 • Materiaal: Hardsteen
 • Levertijd: 2 - 3 weken
€ 79,26 per m1
incl. BTW

Ons assortiment bestaat uit basalt raamdorpels en de bekende raamdorpel hardsteen. Wij bieden géén keramische raamdorpels aan.

Natuursteen raamdorpels

Totaaltegel importeert alle materialen voor de natuursteen raamdorpels rechtstreeks vanuit het buitenland. Hierdoor kunnen wij zeer scherpe prijzen hanteren en de kwaliteit van onze producten waarborgen. Een raamdorpel natuursteen is uiterst duurzaam en tijdloos. Het is daarnaast gewoon een prachtig materiaal wat perfect aansluit bij elke type gevelsteen. Totaaltegel importeert plaatwerk, maar ook halffabricaten die vervolgens op lengte worden gezaagd en afgewerkt. Totaaltegel is er voor de particulier én aannemerij. We zien dat aannemers en/of bouwbedrijven ook vaak komen voor de halffabricaten en deze vervolgens zelf op de juiste lengte zagen. Uiteraard is het ook mogelijk om een raamdorpel natuursteen volledig op maat te maken. Dit doen we aan de hand van een door de klant aangeleverde schets. Lees voor meer informatie eens ons raamdorpel blogbericht. Heb je al raamdorpels maar ben je op zoek naar natuursteen deurdorpels, kijk dan bij onze deurdorpels! Totaaltegel produceert de volgende materialen:

Raamdorpels basalt

Totaaltegel produceert basalt raamdorpels met een gezoete bewerking (mat) in elke gewenste maatvoering. Ook is het mogelijk om een raamdorpel op maat te laten maken volgens een aangeleverde schets. De basalt raamdorpels zijn tevens als standaard profiel verkrijgbaar in de diepte maten 15,5 cm en 20,5 cm met een lengte van maximaal 220 cm en een dikte van 9 cm. Raamdorpels die langer zijn dan 220 cm, bestaan uit twee of meer delen. Basalt gezoet is een materiaal wat erg veel wordt gekozen voor raamdorpels, deurdorpels en vensterbanken. Ook biedt Totaaltegel diverse basalt tegels aan. Basalt gezoet is antracietkleur en heeft een mat oppervlak. Een van de grote voordelen van het plaatsen van basalt raamdorpels is dat het materiaal op kleur blijft en niet krasgevoelig is, dit is bij hardsteen raamdorpels niet het geval. Raamdorpels basalt zijn tijdloos, duurzaam en onderhoudsvrij. 

Hardsteen raamdorpel

Totaaltegel vervaardigd hardsteen raamdorpels in de materialen Blue Cloud Chinese hardsteen en Belgische hardsteen. Beide materialen worden erg veel toegepast in de bouw en zijn van uitstekende kwaliteit. Mocht je een terras met hardsteen tegels hebben laten leggen, dan kunnen hardsteen raamdorpels jouw woning een uitstraling geven die bij jouw terras past. Een hardsteen raamdorpel is een kalkhoudend gesteente en wordt lichter van kleur wanneer het wordt blootgesteld aan zuur in de regen. Verkleuring is daarom niet tegen te gaan. Het is een natuurproduct wat verweerd en daarmee zijn charme krijgt. Ook staat hardsteen erom bekend dat het gevoelig is voor krassen. Een hardsteen Blue Cloud raamdorpel heeft erg veel weg van een Belgisch hardsteen raamdorpel. De prijs van hardsteen Blue Cloud ligt echter een stuk lager en is van betere kwaliteit dan een raamdorpel Belgisch hardsteen. De raamdorpels kunnen we licht gezoet en geschuurd afwerken.

Belgisch hardsteen raamdorpel

Belgische hardsteen raamdorpels bestaan uit het materiaal Belgische hardsteen dat voor een groot deel gewonnen wordt in de Ardennen. Daarom heeft dit materiaal ook wel de naam Arduin. Een raamdorpel Belgisch hardsteen zorgt voor een luxe afwerking van elk kozijn. De aanwezige fossielen zorgen voor een unieke uitstraling, geen enkele Belgische hardsteen raamdorpel is exact hetzelfde. Een raamdorpel van Belgisch hardsteen past prachtig in een woning met landelijke stijl. Ze kunnen op twee manieren afgewerkt worden, namelijk geschuurd en licht gezoet.

Chinees hardsteen raamdorpel

Chinees hardsteen raamdorpels worden erg veel toegepast, ze zijn namelijk een goedkoper alternatief van Belgische hardsteen. Dit materiaal wordt zoals de naam al aangeeft gewonnen in groeves in China. In Chinees hardsteen raamdorpels zijn in vergelijking met Belgische hardsteen vrijwel geen fossielen resten zichtbaar. Deze steensoort kenmerkt zich door oölieten in het materiaal, deze zie je terug als kleine bolletjes in het materiaal. De Chinees hardsteen raamdorpels kunnen worden afgewerkt met een geschuurde en lichte gezoete afwerking.

Raamdorpel op maat 

Ons specialisme is het vervaardigen van tijdloze natuursteen raamdorpels die voor een groot deel geproduceerd worden uit één deel. Een natuursteen raamdorpel is populair omdat er minimale voegen nodig zijn. Dit is bij keramische raamdorpels wél het geval, al worden er tegenwoordig voornamelijk prefab elementen gemaakt. Dit zijn kant-en-klare keramische raamdorpels. Toch wordt vaker gekozen voor duurzame natuursteen raamdorpels. Met de online calculator op onze website kun je snel en eenvoudig je prijs berekenen of een complete offerte aanvragen.

Totaaltegel produceert tevens raamdorpels en vensterbanken op maat. Aan de hand van een schets die wordt aangeleverd door de klant, worden de natuursteen raamdorpels geproduceerd. De productietijd is afhankelijk van de grootte van de order, maar doorgaans circa 1 werkweek. Alle raamdorpels zijn voorzien van een waterhol aan de onderzijde van de raamdorpel. Dit zorgt ervoor dat vocht en regen niet tegen de onderliggende gevel aan loopt. De zichtzijden van de raamdorpels worden afgewerkt en voorzien van een facetrand.

Raamdorpel natuursteen kopen

Een raamdorpel natuursteen kopen doe je bij Totaaltegel. Via onze website kun je zelf snel en eenvoudig de natuursteen raamdorpels prijzen uitrekenen of een offerte aanvragen. Op het moment dat de offerte geaccordeerd wordt, ontvangt de klant een orderbevestiging waarin de afhaal- of leverdatum vermeld staat. Je bent bij Totaaltegel verzekerd van een scherpe raamdorpels prijs voor A-kwaliteit producten. We kunnen onze producten scherp aanbieden door de rechtstreekse inkoop van de materialen in het buitenland. Door onze jarenlange contacten met vaste leveranciers, zijn we verzekerd van een goede kwaliteit van de materialen. In onze zagerij worden de producten op maat gemaakt en netjes afgewerkt. Onze ervaring leert dat raamdorpels kopen vaak tot het laatste moment wordt bewaard. Wij proberen daarom zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de planning van onze klanten.