Maatwerk

Totaaltegel is gespecialiseerd in het vervaardigen van natuursteen maatwerk zoals vensterbanken, deurdorpels en raamdorpels. In onze zagerij worden alle producten naar wens op maat gemaakt. Op basis van de online calculator op onze website kun je zelf snel en eenvoudig de prijs berekenen voor een vensterbank of dorpel. Ook kun je bij Totaaltegel terecht voor het op maat zagen van onder andere natuursteen uitkragingen, spekbanden en muurafdekkers. 

Lees meer >
Productfilters tonen
Filteren

Er zijn geen filters beschikbaar.

marcel, rob en kevin van totaaltegel

Advies nodig? Bel 077 851 4973

41 producten gevonden

Volledig op maat gezaagd

De producten worden op basis van halffabricaten voor je op maat gezaagd. Deze halffabricaten hebben standaard afmetingen en voldoen meestal aan de maten die nodig zijn om het product passend te maken. Mocht de gewenste maat er niet bij zitten, dan kan het product ook volledig op maat worden gemaakt. Dit doen wij altijd op basis van een schets die wordt aangeleverd door de klant.  Uiteraard denken wij graag met je mee.

Natuursteen maatwerk in diverse materialen

Alle producten kunnen in meerdere materialen en bewerkingen gemaakt worden. Natuursteensoorten die veel worden gekozen zijn Chinese Hardsteen, Hardsteen blue cloud en Basalt.  De materialen worden doorgaans gezoet bewerkt, het materiaal krijgt hierdoor een mat uiterlijk. Het is ook mogelijk om de materialen te polijsten (glanzend) of branden & borstelen (ruw).