Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Terrastegels outlet

Onze terrastegels outlet bestaat uit diverse restpartijen van verschillende groottes en materialen. Wij bieden prachtige natuursteen terrastegels aan voor wanneer je een echt natuurproduct in de tuin wil. Liever een keramische terrastegel? Neem een kijkje bij onze keramische terrastegels outlet.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Monster
3 producten gevonden
Restpartij
Terrastegels outlet - RESTPARTIJ - Leisteen Mustang Black (Buiten)
Monster mogelijk
  • Materiaal: Leisteen
€ 56,53 per m2
Nu vanaf € 48,06 per m2
incl. BTW
Restpartij
Terrastegels outlet - RESTPARTIJ - Palazzo Anthracite
  • Materiaal: Keramiek
  • Levertijd: 1 week
€ 49,95 per m2
incl. BTW
Restpartij
Terrastegels outlet - RESTPARTIJ - Travertine Talco
  • Materiaal: Keramiek
€ 64,64 per m2
Nu € 54,95 per m2
incl. BTW

Terrastegels outlet met een groot assortiment

Onze outlet tuintegels bestaat uit veel verschillende terrastegels. Daarnaast verandert de terrastegel outlet voortdurend. Neem dus zeker geregeld een kijkje want misschien zit de perfecte terrastegel er voor jou wel tussen! Ze worden allemaal voor een zeer scherpe prijs aangeboden. Daarnaast wordt er bij elk product vermeld of de partij in één aankoop moet worden aangeschaft of niet. Daarnaast geldt er voor de producten uit de outlet buitentegels: Op = Op.

Goedkope tuintegels outlet

Zoals we hierboven al benoemen worden de producten uit de terrastegel outlet goedkoop aangeboden. De producten worden voor deze prijs aangeboden door diverse redenen. Soms voldoen ze niet helemaal aan onze kwaliteitseisen. Een print kan bijvoorbeeld niet helemaal correct zijn, maar is nauwelijks zichtbaar. Dit zegt zeker niet dat de producten slecht zijn. De maatvoering wijkt wat of een artikel komt niet meer terug komt in ons assortiment, zoals tuintegels 60x60 outlet.

Restpartijen tuintegels tegen een scherpe prijs

In de outlet worden restpartijen tuintegels aangeboden van verschillende maatvoeringen. Een zeer populaire terrastegels is de 60x60 cm. Door de grootte van de tegels lijkt je terras een stuk groter. Dit komt door het beperkte aantal voeglijnen tussen de restpartij tuintegels. Daarnaast zorgt dit ervoor dat het onderhouden veel makkelijk is. Vuil en zand kunnen namelijk tussen minder voegen komen te zitten.

Restpartij terrastegels komen bewonderen

Het kan soms erg lastig zijn om de juiste keuze te maken. Er zijn namelijk zoveel verschillende kleuren, prints en maatvoeringen beschikbaar. Ervaar je moeite met het maken van een weloverwogen keuze? Kom dan langs in onze terrastegel outlet in Hegelsom! Hier staan onze adviseur klaar om jou meer advies te geven over de restpartijen en het actuele aanbod.

Tuintegel restpartij kopen met advies op maat

Heb je je oog laten vallen op een partij terrastegels uit onze outlet en ben je benieuwd hoe deze er in het echt uitziet? Breng dan zeker een bezoek aan onze showroom in Hegelsom. Hier ligt naast onze showroom en showtuin ook de opslag. Alle restpartijen zijn hier te bezichtigen. Hier hebben we ook restpartijen in onze natuursteen tegels outlet en andere goedkope terrastegels. Onze adviseurs adviseren je graag in het maken van de juiste keuze!