Hal tegels

De tegels in je hal maken onderdeel uit van het visitekaartje van je woning. De hal zorgt voor een eerste indruk wanneer de eerste stap binnen wordt gezet. Tegels kunnen jouw hal kracht geven en een warm welkom uitstralen. Welk soort tegels je ook zoekt, wij bieden een breed assortiment tegels aan waar altijd een tegel bij zit die voldoet aan jouw wensen.

Inspiratie voor je hal
De hal is de entree van jouw huis en kan snel vuil worden door de in- en uitstroom van mensen en viervoeters. Een tegelvloer in de gang of hal heeft naast een prachtige uitstraling ook een praktische functie. Vuil krijgt namelijk geen kans en de tegels zijn snel en makkelijk schoon te krijgen.

Vloertegels in de hal

Er wordt vaak gekozen om de tegels in de hal door te leggen naar de rest van de ruimtes in het huis zoals de woonkamer en keuken. Mozaïektegels doen het goed in een gang net zoals bijvoorbeeld Portugese tegels. Of wat dacht je van keramische tegels met diverse looks zoals; leisteen, beton of hout? Waar je ook naar op zoek bent, wij bieden de perfecte hal tegel voor iedereen aan!

 

Byron Alpi
Marmerlook tegels
Meer informatie
Oxidart Black
Geoxideerde metaal look tegels
Meer informatie
Grainstone Rough Taupe
Designprint haltegels
Meer informatie
Marmocrea Venato Gold
Marmerlook tegels
Meer informatie

Welke tegels spreken jou aan?

Wandtegels in de gang

Of je nu een huis uit de jaren dertig of een nieuwbouwwoning hebt, in elke gang kunnen tegels worden toegepast! Naast het leggen van een tegelvloer kunnen wandtegels ervoor zorgen dat een hal een echte blikvanger wordt. Je kunt er voor kiezen om grote tegels te plaatsen om de ruimte optisch groter te laten lijken. Daarnaast bieden wij stone panels aan die gegarandeerd een unieke uitstraling geven aan jouw hal.

Wij plaatsen jouw tegels in de hal

Je kunt ervoor kiezen om naast het aankopen van de tegels ook het leggen door ons te laten doen. Door onze vakmannen wordt er eerst goed gekeken naar de ruimte en vervolgens wordt deze opgemeten en met jou besproken wat het mooiste startpunt is. Wanneer je het plaatsen van de tegels door ons laat doen ben je verzekerd van een mooi en strak eindresultaat!

Wil jij tegels kopen voor in de hal?

Bekijk dan onze ruime collectie op de website of kom gezellig langs in een van onze showrooms! Hier staan onze adviseurs voor je klaar om je alle mogelijkheden te laten zien.