Badkamer tegels

Wellicht ben je aan het verhuizen of verbouwen en wil je de badkamer opknappen. Daar horen natuurlijk nieuwe badkamertegels bij! Om in de badkamer de juiste sfeer te creëren bieden wij een breed assortiment vloertegels en wandtegels aan. Hierdoor krijg je de mogelijkheid tot het variëren van diverse badkamertegels. Dit kun je doen door bijvoorbeeld grote en kleine tegels te combineren of tegels in verschillende kleuren.

Inspiratie voor je badkamer
De mogelijkheden voor in jouw badkamer zijn eindeloos. De formaten, motieven en kleuren van de badkamer tegels bepalen grotendeels de sfeer van de badkamer. Kies je voor een hexagon tegel of een mozaïek tegel om een wand uit te lichten? Of ga je voor een tegel met een hout- of betonlook? Deze keuze ligt uiteraard aan de badkamerstijl die bij jou past!

Welke badkamerstijl past er in jouw Badkamer?

Er zijn ontzettend veel verschillende badkamerstijlen. Maar welke badkamer tegels passen er bij welke stijl? Wanneer je een badkamer met een industriële stijl wil dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tegel met een betonlook. Liever een moderne badkamer? Neem dan zeker een kijkje bij onze houtlook tegels. Met deze tegels heb je het gemak van keramiek maar de warme uitstraling van een echte houten vloer. Ben je op zoek naar net even iets anders? Met Portugese vloer- en wandtegels geef je jouw badkamer een uniek en speels karakter. Deze prachtige patronen zijn een echte eyecatcher waar je niet snel op uitgekeken bent.

 

Laat je inspireren door Totaaltegel

Bekijk verschillende voorbeelden en ideeën voor jouw eigen badkamer!

Blustyle Calacatta - Natural
Marmerlook tegels
Meer informatie
Le Reverse Dune Carved
Natuursteen look tegels
Meer informatie
Blustyle Elite Calacatta - Glossy
Marmerlook tegels
Meer informatie
Le Reverse Opal Elegance
Natuursteen look tegels
Meer informatie

Wellicht spreken deze tegels jou aan!

Vloer- en wandtegels

Naast Portugese tegels kunnen bijna alle vloertegels ook op de wand worden geplaatst. Hierdoor kunnen de vloer en wand samen een prachtig geheel vormen. De wandtegels zorgen daarnaast voor een unieke uitstraling die met betonstuc moeilijk te realiseren is. Wanneer je kiest voor wandtegels heb je naast een mooi geheel ook vele voordelen als het gaat om onderhoud. De tegels zorgen er namelijk voor dat de hygiëne gewaarborgd kan worden.

Bezoek brengen aan de showroom

Welke tegel je ook wil kiezen, bij ons vind je de beste en voordeligste keuze. Benieuwd geworden naar ons assortiment? Neem een kijkje op de website of kom langs in een van onze showrooms. Hier staan onze adviseurs voor je klaar om jou van het beste advies te voorzien. Hierdoor wordt het maken van een keuze makkelijker.