Natuursteen wandtegels

Vaak valt de keuze voor een natuursteen vloer samen met de keuze voor natuursteen wandtegels. Bijvoorbeeld in badkamer, toilet of keuken. Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment keramische vloertegels en natuursteen vloertegels, maar ook voor (bijpassende) keramiek en natuursteen wandtegels. Denk aan graniet, leisteen, marmer, hardsteen en travertin wandtegels en diverse keramische wandtegels.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Aanbieding
Sales team - klein

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

78 producten gevonden
Natuursteen wandtegels - Black Kwartsiet Stone Panels - Hoekstuk
€ 8,25 per stuk
(excl. BTW)
Natuursteen wandtegels - White Kwartsiet Stone Panels - Hoekstuk
€ 8,25 per stuk
(excl. BTW)
Natuursteen wandtegels - Ares
€ 9,88 per stuk
(excl. BTW)
Natuursteen wandtegels - Cati
€ 11,53 per stuk
(excl. BTW)
Natuursteen wandtegels - Mustang Black Leisteen
Actie
€ 18,00 per m2
Nu € 16,77 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen wandtegels - Jaddish Green Leisteen (Binnen)
€ 17,31 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen wandtegels - Desert Black Leisteen
Actie
€ 20,33 per m2
Nu € 18,96 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen wandtegels - Harappa Stone Black
Actie
€ 21,33 per m2
Nu € 18,96 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen wandtegels - Leisteen Multicolor Brazil (Binnen)
€ 20,12 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen wandtegels - Black Berry Leisteen (Binnen)
€ 20,12 per m2
(excl. BTW)

Natuursteen wandtegels voor elke ruimte

Je kunt natuursteen wandtegels voor zeer uiteenlopende toepassingen gebruiken in een woning. Ook de natuursteen muurstrips en mozaïek tegeltjes met de prachtige kleurnuances mogen niet meer ontbreken aan het assortiment. Naast de traditionele plekken in huis zoals de badkamer of keuken, zijn natuursteen wandtegels ook heel mooi voor in een woonkamer, hal, kantoor of misschien zelfs slaapkamer. Ook de natuursteen muurstrips zijn niet meer weg te denken uit het assortiment. Het is heel normaal om een slaapkamermuur, bedrijfspand of balie aan te kleden met natuursteen zoals hardsteen wandtegels. Het zorg altijd voor een warm en modern resultaat. Tegenwoordig zijn de Portugese wandtegels ook niet meer weg te denken uit het assortiment. Deze tegels met unieke prints en kleuren winnen steeds meer aan populariteit.

Eindeloos veel mogelijkheden met natuursteen

Bijna alles is mogelijk. Niet alleen de kleur, ook de afmeting en bewerking van een natuursteen wandtegel is zeer bepalend. In een badkamer of toilet wordt vaak gekozen voor een glanzende en rechthoekige wandtegel. Voor velen een tijdloze en veilige keuze. Ook wordt steeds vaker gekozen voor (een combinatie met) vierkante verouderde wandtegeltjes of mozaïek tegeltjes. De mogelijkheden met natuursteen zijn eindeloos, dit maakt het vaak erg lastig om een keuze te maken. In onze showroom kun je alle natuursteen vloer- en wandtegels op je gemak bekijken. Wij denken graag met je mee.

 

Lees meerminder