Zaterdag 21 september zijn wij wegens een teamdag de gehele dag gesloten.

Portugese wandtegels

De mooie uitstraling van Portugese tegels is niet meer weg te denken uit het tegel assortiment. De tegeltjes zijn al heel wat jaren een veel gekozen product in woningen en panden. Dit maakt het een tijdloos, maar vooral uniek product. Een veel gekozen toepassing zijn de Portugese wandtegels in een keuken of badkamer. Portugese wandtegels geven de ruimte een unieke uitstraling. Eeuwen geleden werden de Portugese wandtegels onder invloed van de Moren op traditionele wijze gemaakt als Portugese cement wandtegels. Vandaag de dag zien we steeds meer Portugees keramiek tegen de wand verwerkt. Deze Portugese wandtegels zijn machinaal vervaardigde tegels die zijn voorzien van een opdruk. Deze prints zijn prachtig en de mogelijkheden in kleuren en motieven zijn daardoor eindeloos. Nog een ander belangrijk voordeel van keramische tegels is het onderhoudsgemak. De tegels krassen en vlekken niet, daarnaast zijn de tegels niet gevoelig voor zuurhoudende middelen. Dit onderhoudsgemak is voor velen een reden om te kiezen voor keramiek. Voornamelijk de Portugese vloertegels worden intensief gebruikt waardoor een keramische variant uitkomst biedt. 

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Aanbieding
Sales team - klein

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

52 producten gevonden
Portugese wandtegels - Utrecht - Randstuk recht
€ 3,09 per stuk
(excl. BTW)
Portugese wandtegels - Utrecht - Hoekstuk
€ 3,09 per stuk
(excl. BTW)
Portugese wandtegels - Den Bosch - Randstuk recht
€ 3,09 per stuk
(excl. BTW)
Portugese wandtegels - Den Bosch - Hoekstuk
€ 3,09 per stuk
(excl. BTW)
Portugese wandtegels - Pietra del Nord Mosaico Mix
€ 9,18 per stuk
(excl. BTW)
Portugese wandtegels - Hidra Jacquard Azul 20x20
€ 28,88 per m2
(excl. BTW)
Portugese wandtegels - Antigua Mix Azul 20x20
€ 28,88 per m2
(excl. BTW)
Portugese wandtegels - Antigua Mix Gris 20x20
€ 28,88 per m2
(excl. BTW)
Portugese wandtegels - Pietra del Nord Vintage
€ 31,82 per m2
(excl. BTW)

Portugese tegels in de keuken en badkamer

Portugese wandtegels worden voornamelijk toegepast in de keuken, als wand achter het fornuis. De zogenaamde ‘Portugese tegels keuken’ geven de ruimte een warme uitstraling. In een badkamer worden de tegeltjes veel toegepast boven het bad, in de douche of tegen de muur van het toilet. De Portugese tegels badkamer kunnen prima gecombineerd worden met een effen keramische vloertegel of juist een mooie authentieke natuursteen vloertegel. Al onze Portugese wandtegels zijn van topkwaliteit. Veel van onze producten zijn uit voorraad leverbaar binnen enkele dagen na het plaatsen van een order. In sommige gevallen dienen we de Portugese wandtegels te bestellen, dan moet rekening gehouden worden met een levertijd van circa 2 werkweken. Totaaltegel verkoopt naast wandtegels ook alle denkbare vloertegels in keramiek en natuursteen en héél veel mozaïek matjes en muurbekleding. Zelfs composiet wandtegels zijn onderdeel van ons assortiment. Kortom: een totaalaanbod in tegels en aanverwante producten voor zowel binnen als buiten. Bezoek onze showroom waar alle producten overzichtelijk gepresenteerd worden. 
 

Portugese wandtegels plaatsen

Het plaatsen van portugees keramiek kan heel eenvoudig met een lijm voor keramische tegels. Totaaltegel werkt met het merk Sopro voor het verlijmen van alle keramische wandtegels. Uiteraard is het ook mogelijk om een andere lijm te gebruiken die geschikt is voor keramische tegels. Dit kan besproken worden met de betreffende tegelzetter. Bij het plaatsen van keramische wandtegels hoeft enkel rekening gehouden te worden met het legpatroon. Misschien heb je en speciaal motief in gedachten waar de tegelzetter zich aan moet houden. Aan de hand van een zogenaamd legplan, kan de tegelzetter voortvarend aan de slag met het plaatsen van de Portugese wandtegels. Wij denken graag met je mee over een passend motief dat aansluit bij jouw wensen. Het leuke aan Portugese tegels is dat alles mogelijk is, de combinaties kunnen zeer uiteenlopend zijn. Dit zorgt voor een uniek geheel! Voor Portugese vloertegels geldt hetzelfde, overleg wel altijd even met de betreffende tegelzetter wat de beste wijze is om de tegels toe te passen. Dit is afhankelijk van de ondergrond van de vloer. 
Lees meerminder