Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Composiet wandtegels

Composiet wandtegels zijn industrieel vervaardigd en worden gemaakt van verschillende componenten zoals marmer, graniet en kwarts. Deze componenten zijn aangevuld met polyesterhars (bindmiddel) en kleurstof of spiegeldeeltjes. De meest bekende composiet wandtegels zijn de Crystal White Composiet en Crystal Black Composiet met een gepolijste bewerking (glimmend). Deze composiet wandtegels staan bekend om de spiegeldeeltjes die zichtbaar zijn in de wandtegel.

2 producten gevonden
Composiet wandtegels - Crystal White Composiet
  • Materiaal: Kwartscomposiet
Vanaf € 116,84 per m2
incl. BTW
Composiet wandtegels - Crystal Black Composiet / Stellar Negro - Gepolijst
Monster mogelijk
  • Materiaal: Kwartscomposiet
Vanaf € 116,84 per m2
incl. BTW

Luxe uitstraling met composiet wandtegels

De spiegeldeeltjes springen direct in het oog, vooral als er licht op valt. Het zorgt voor een prachtige luxe uitstraling. ​Totaal andere wandtegels zijn mozaiek wandtegels. Dit zijn vaak kleurrijke tegels die als een matje worden verkocht, dit geeft direct een kleur aan bijvoorbeeld je badkamer! Composiet heeft dezelfde luxe uitstraling als zuivere natuursteen, maar met meer praktische voordelen. Zo zijn composiet wandtegels waterdicht, hittebestendig en krasbestendig. De luxe uitstraling wordt benadrukt wanneer de composiet wandtegels gepolijst zijn. Bij polijsten wordt de tegel glad gemaakt wat zorgt voor een diepe glans. Met polijsten worden de kleuraccenten opgehaald en ontstaat een spiegelend effect. De composiet wandtegels zijn hierdoor niet alleen bestand tegen vlekken en krassen, maar ook heel gemakkelijk in onderhoud. Het dweilen van de wand met een zachte doek met water en zeep (bijvoorbeeld allesreiniger) is al voldoende om uw composiet wandtegels mooi te houden. In ons assortiment hebben we witte composiet wandtegels en zwarte composiet wandtegels.

Mooie composiet wandtegels voor scherpe prijzen

Composiet wandtegels zijn vrij constant van kleur en structuur. Toch zul je altijd kleine verschillen blijven zien omdat er wordt gewerkt met natuurlijke componenten. De spiegeldeeltjes vallen nooit exact op dezelfde plek. Dit zorgt juist voor een mooie natuurlijke uitstraling. Composiet wandtegels zijn erg sterk en niet poreus. Dit komt door de pigment (kleurstof) die wordt toegevoegd aan het geheel. Het is een onderhoudsvriendelijke wandtegel waar je vele jaren van zult genieten. Wij importeren onze composiet wandtegels rechtstreeks vanuit het buitenland waardoor wij altijd een scherpe prijs kunnen aanbieden. In onze showroom zijn diverse composiet wandtegels en composiet vloertegels vrijblijvend bekijken.