Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Composiet vloertegels

Composiet vloertegels zijn industrieel vervaardigd en worden gemaakt van verschillende componenten zoals marmer, graniet en kwarts. Deze componenten zijn aangevuld met polyesterhars (bindmiddel) en kleurstof of spiegeldeeltjes. De meest bekende composiet vloertegels zijn de Crystal White Composiet en Crystal Black Composiet met een gepolijste bewerking (glimmend). Deze composiet vloertegels staan bekend om de spiegeldeeltjes die zichtbaar zijn in de tegels.

sjoerd

Twijfel je welke tegel in jouw huis past?

Doe de korte test en vind je perfecte tegel!

2 producten gevonden
Composiet vloertegels - Crystal White Composiet
  • Materiaal: Kwartscomposiet
Vanaf € 116,84 per m2
incl. BTW
Composiet vloertegels - Crystal Black Composiet / Stellar Negro - Gepolijst
Monster mogelijk
  • Materiaal: Kwartscomposiet
Vanaf € 116,84 per m2
incl. BTW

Luxe uitstraling met composiet vloertegels

De spiegeldeeltjes springen direct in het oog, vooral als er licht op valt. Het zorgt voor een prachtige luxe uitstraling. Benieuwd welke kleuren tegels we in ons assortiment hebben? Onder vloertegels op kleur vind je eenvoudig de kleur die je zoekt.

Composiet heeft dezelfde luxe uitstraling als zuivere natuursteen, maar met meer praktische voordelen. Zo zijn composiet vloertegels waterdicht, hittebestendig en krasbestendig. De luxe uitstraling wordt benadrukt wanneer de composiet vloertegels gepolijst zijn. Bij polijsten wordt de tegel glad gemaakt, wat zorgt voor een diepe glans. Met polijsten worden de kleuraccenten opgehaald en ontstaat een spiegelend effect. De composiet vloertegels zijn hierdoor niet alleen bestand tegen vlekken en krassen, maar ook heel gemakkelijk in onderhoud. Het dweilen van de vloer met een zachte doek met water en zeep (bijvoorbeeld allesreiniger) is al voldoende om composiet vloertegels mooi te houden. In ons aanbod hebben wij zwarte en witte composiet vloertegels.

Duurzaamheid composiet vloertegels

Een groot voordeel van een composiet vloertegel is dat ze niet alleen mooi zijn, maar ook erg duurzaam. Omdat de vloer bestendig is tegen krassen, vlekken en waterschade, hoeft de vloer minder vaak vervangen te worden en is er dus minder productie nodig. De materialen bevatten gerecyclede componenten wat ervoor zorgt dat er minder afval de wereld in gaat. Daarnaast is de composiet vloertegel in staat om warmte goed te isoleren, waardoor je energiekosten bespaard. Door ons maatwerk, kan er al helemaal geen warmte meer ontsnappen.

Mooie composiet vloertegels voor scherpe prijzen

Composiet vloertegels zijn vrij constant van kleur en structuur, net als composiet wandtegels. Toch zul je altijd kleine verschillen blijven zien omdat er wordt gewerkt met natuurlijke componenten. De spiegeldeeltjes vallen nooit exact op dezelfde plek. Dit zorgt juist voor een mooie natuurlijke uitstraling. Composiet vloertegels zijn erg sterk en niet poreus. Dit komt door het pigment (kleurstof) dat wordt toegevoegd aan het geheel. Het is een onderhoudsvriendelijke vloertegel waar je vele jaren van zal genieten. Wij importeren onze composiet vloertegels rechtstreeks vanuit het buitenland waardoor wij altijd een scherpe prijs kunnen aanbieden. 

Composiet vloertegels kopen bij Totaaltegel

Het is natuurlijk erg handig om online inspiratie op te doen wanneer je een prachtige nieuwe badkamer, keuken of toilet wil kopen. We begrijpen dat het lastig is om een goed beeld te krijgen via je computer. Om die reden nodigen wij je van harte uit om een van onze showrooms te komen bezoeken. Waarin we de meeste composiet vloertegels die je op onze website vindt ook in het echt kunt zien. In onze showrooms in Moergestel, Hegelsom en Vianen hebben we een groot deel van de tegels verwerkt in sfeerhokjes en vlakken. Daarnaast vind je een groot deel terug in grote tegelkasten. Door de tegels in het echt te bekijken krijg je de beste indruk van de kleur, structuur en uitstraling. Misschien heb je wel stalen van de gordijnen of meubels. Neem deze dan zeker mee! Op die manier kun je de mooiste combinaties maken.

Uiteraard staan onze adviseurs voor je klaar om je te voorzien van advies en om al je vragen te beantwoorden. Heb je al een vraag die niet kan wachten tot je in de showroom bent? Neem dan gerust contact op via sales@totaaltegel.nl of 077 851 4973.