Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Hier lees je hoe!

Composiet vloertegels

Composiet vloertegels zijn industrieel vervaardigd en worden gemaakt van verschillende componenten zoals marmer, graniet en kwarts. Deze componenten zijn aangevuld met polyesterhars (bindmiddel) en kleurstof of spiegeldeeltjes. De meest bekende composiet vloertegels zijn de Crystal White Composiet en Crystal Black Composiet met een gepolijste bewerking (glimmend). Deze composiet vloertegels staan bekend om de spiegeldeeltjes die zichtbaar zijn in de tegels.

rob van totaaltegel

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

2 producten gevonden
Composiet vloertegels - Crystal White Composiet
Vanaf € 116,84 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Composiet vloertegels - Crystal Black Composiet / Stellar Negro - Gepolijst
Vanaf € 116,84 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

De spiegeldeeltjes springen direct in het oog, vooral als er licht op valt. Het zorgt voor een prachtige luxe uitstraling. Benieuwd welke kleuren tegels we in ons assortiment hebben? Onder vloertegels op kleur vind je eenvoudig de kleur die je zoekt.

Luxe uitstraling met composiet vloertegels

Composiet heeft dezelfde luxe uitstraling als zuivere natuursteen, maar met meer praktische voordelen. Zo zijn composiet vloertegels waterdicht, hittebestendig en krasbestendig. De luxe uitstraling wordt benadrukt wanneer de composiet vloertegels gepolijst zijn. Bij polijsten wordt de tegel glad gemaakt wat zorgt voor een diepe glans. Met polijsten worden de kleuraccenten opgehaald en ontstaat een spiegelend effect. De composiet vloertegels zijn hierdoor niet alleen bestand tegen vlekken en krassen, maar ook heel gemakkelijk in onderhoud. Het dweilen van de vloer met een zachte doek met water en zeep (bijvoorbeeld allesreiniger) is al voldoende om composiet vloertegels mooi te houden. In ons aanbod hebben wij zwarte en witte composiet vloertegels.

Mooie composiet vloertegels voor scherpe prijzen

Composiet vloertegels zijn vrij constant van kleur en structuur, net als composiet wandtegels. Toch zul je altijd kleine verschillen blijven zien omdat er wordt gewerkt met natuurlijke componenten. De spiegeldeeltjes vallen nooit exact op dezelfde plek. Dit zorgt juist voor een mooie natuurlijke uitstraling. Composiet vloertegels zijn erg sterk en niet poreus. Dit komt door de pigment (kleurstof) die wordt toegevoegd aan het geheel. Het is een onderhoudsvriendelijke vloertegel waar je vele jaren van zult genieten. Wij importeren onze composiet vloertegels rechtstreeks vanuit het buitenland waardoor wij altijd een scherpe prijs kunnen aanbieden. In onze showroom zijn diverse composiet vloertegels uitgelegd.