Keramisch parket

Om een warme sfeer te creëren in huis wordt steeds vaker gekozen voor keramisch parket. Het voordeel van keramiek parket in vergelijking tot een houten vloer is het onderhoudsgemak. Simpelweg stofzuigen en dweilen is voldoende om de keramische vloertegels schoon te houden. Nog een ander voordeel is de toepassingsmogelijkheden. Totaaltegel biedt naast parket tegel voor binnen een groot assortiment keramisch parket voor buiten.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Bewerking
Aanbieding
Sales team - klein

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

69 producten gevonden
Keramisch parket - Oaks Brown
€ 39,66 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket - Primewood Natural
€ 37,15 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket - Woodside Oak - Grip
€ 58,65 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket - Woodside Oak
€ 34,30 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket - Poetry Light
€ 27,13 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket - Poetry Ecru
€ 27,13 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket - Poetry Nut
€ 27,13 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket - Poetry Grey
€ 27,13 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket - Oaks Grey
€ 39,66 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket - Oaks White
€ 39,66 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket - Oaks Nut
€ 39,66 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket - Oaks Ochre
€ 39,66 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket - Naturel Marron
€ 39,66 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket - Naturel Gris
€ 39,66 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket - Naturel Clair
€ 39,66 per m2
(excl. BTW)

Grootste assortiment keramisch parket houtlook

Totaaltegel heeft een zeer uitgebreid assortiment tegels met de mooiste parket vloertegels en houtlook vloertegels. Er bestaan enorme kwaliteitsverschillen in de tegelbranche. Totaaltegel besteedt veel aandacht aan het samenstellen van een hoogwaardig assortiment keramisch parket. Mooie en levensechte prints zijn van groot belang voor de uiteindelijke uitstraling van de vloer. Het assortiment van Totaaltegel bestaat uit meer dan 50 soorten houtlook tegels. Er zijn oneindig veel keramische parket tegels in houtlook verkrijgbaar, kijk bijvoorbeeld eens naar de eiken bruintinten.

Keramisch parket voor elke ruimte

Keramisch parket is geschikt voor elke ruimte. Keramiek is ideaal materiaal voor ruimtes die veel gebruikt worden zoals de woonkamer of hal maar is ook uitermate geschikt voor een vochtige ruimte zoals de badkamer of keuken. Keramiek is vochtbestendig en is eenvoudig schoon te houden, perfect voor mensen die veel in de keuken bezig zijn. Bij Totaaltegel hebben we ook keramisch parket tegels met antislip waardoor deze in een badkamer uitermate geschikt zijn. Vaak oogt een badkamer steriel en strak. Keramisch parket in een badkamer zorgt juist voor een warme uitstraling.

Ook geschikt voor buiten

Ben je binnen en buiten het huis aan het klussen en heb je nog tegels nodig voor jouw terras of tuin? Dan zijn houtlook tegels ook zeer geschikt voor buiten. Keramiek is een van de meest slijtvaste en krasbestendige materialen die voor vloeren gebruikt worden. Keramisch parket zorgt voor veel warmte en sluit perfect aan op alle natuurlijke materialen in de tuin. Daarnaast zorgt langdurige blootstelling aan de zon niet voor verkleuring.

Keramisch parket in visgraat

Een keramisch parket vloer met chevron- en visgraatmotief werden vroeger vaak gebruikt in klassieke inrichtingen, maar tegenwoordig worden ze in elk type interieur gelegd. Je zou het visgraat motief keramisch parket als traditioneel maar tijdloos legpatroon kunnen bestempelen. Een keuze waar je jaren plezier van hebt, zowel in gebruik als in esthetisch design. Een ruimte met een visgraatmotief vloer heeft hetzelfde ruimtelijke effect als een diagonale vloer. Een ruimte lijkt hierdoor groter en krijgt een ruimtelijk effect.

keramisch parket visgraat

Plinten maken het af

Bij een mooie keramisch parket vloer hoort ook een mooie afwerking. Een bijpassende plint maakt een houtlook vloer compleet. Plinten zijn ideaal als bescherming van wanden en bij het schoonmaken van de vloer. Tevens dient de plint als afdekking van de naad tussen vloer en wand. Totaaltegel beschikt over een ruim assortiment keramische parket plinten. Onze plinten kunnen in een bijpassende kleur geleverd worden, dit geeft een ruimte een rustige en stijlvolle uitstraling.

A-kwaliteit keramisch parket tegen scherpe prijzen

Je kunt terecht bij Totaaltegel voor de mooiste keramisch parket houtlook voor de beste prijs. Met meer dan 10 jaar inkoop ervaring in landen over de hele wereld, kennen wij de prijzen in de markt en zien we de verschillen in kwaliteit. Al onze producten komen rechtstreeks vanuit de fabrieken zonder tussenkomst van een groothandel of agent. De producten worden in grote aantallen afgenomen en de marges houden we klein zodat de keramisch parket tegels prijzen voor onze klanten zeer scherp zijn.

Keramisch parket kopen bij Totaaltegel

Tegels voor je vloer koop je bij Totaaltegel. Bij ons ben je verzekerd van het grootste assortiment topkwaliteit tegels tegen scherpe prijzen. Totaaltegel heeft een grote showroom waar alle vloertegels, waaronder keramisch parket, te bekijken zijn. Diverse tegels zelfs in groter oppervlak. Elke maatvoering tegel is terug te vinden in de showroom. Wij zijn gevestigd in Limburg waar je tevens terecht kunt in onze showroom voor een uitgebreid advies over keramisch parket. Ben je niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken? Het is ook mogelijk om een monster aan te vragen van de tegel die je aanspreekt. 

Lees meerminder