Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Binnenkijken

Onze tegels toegepast in diverse projecten

Onze producten worden gebruikt op mooie plekken door heel Nederland. Met trots presenteren wij daarom ook onderstaande projecten. Op elke projectpagina wordt uitgelegd welke tegel(s) gebruikt zijn en hoe deze binnen de stijl van de inrichting past. Bij vragen over de projecten of producten kun je uiteraard contact opnemen!

 

binnenkijken

De weelderige ambiance van Van der Valk hotel Nuland

In deze binnenkijker komt een breed palet aan kleuren, stijlen en mogelijkheden prachtig bij elkaar. Het Van der Valk hotel in Nuland herbergt een chique verzameling van talloze keramische tegels die stijlvol zijn verwerkt in verschillende interieurstijlen. Elke ruimte ademt luxe, maar heeft toch een eigen en stijlvol karakter.

hotel

lees verder →

binnenkijken

Ontdek de interieurstijl van Elise Boers bij Totaaltegel

Ben je op zoek naar die heerlijke Ibiza stijl in huis? Elise Boers kwam langs bij Totaaltegel om haar droominterieur vorm te geven. Benieuwd hoe ze dat deed en wat ze uiteindelijk heeft gekozen? Laat je inspireren door ons diverse aanbod en het advies van Elise. Bekijk hier haar vlog!

vlog

lees verder →

binnenkijken

Binnenkijken in een landelijk moderne woonboerderij

In dit bijzondere project komen tegenstrijdige interieurelementen samen en vormen een prachtig geheel. De woning is geïnspireerd op een klassieke woonboerderij, maar dan in een modern jasje. Dit zie je onder meer terug in de grillige Franse Dallen, fluwelen marmeraderen en uitgesproken gouden accenten.

keuken - badkamer

lees verder →

binnenkijken

Een eigentijdse interpretatie met klassieke roze wandtegels

Met een florisante combinatie van klassiek roségoud, vintage roze wandtegels en modern terrazzo heeft deze waanzinnige badkamer een geheel eigen karakter. Het contrast tussen de verschillende interieurelementen is een stijlvolle smeltkroes waarin retro, modern en vintage nader tot elkaar komen. 

badkamer

lees verder →

binnenkijken

Moderne items als eyecatchers in een landelijk decor

Een fantastisch interieur dat hinkt op twee gedachten. Enerzijds is er de liefde voor nostalgische invloeden van een landelijke boerderij, anderzijds de voorkeur voor een modern design. In dit project werden deze uitersten naadloos met elkaar verbonden en ontstond er een prachtige eigentijdse wooninterieur.

badkamer - keuken

lees verder →

binnenkijken

De weelderige uitstraling van 'hotel chic' als eyecatcher

Uitgesproken marmeraderen, flamboyante motieven en weelderige gouden mozaïeken: dit is 'hotel chic' ten top. Deze interieurstijl vierde hoogtijdagen in de jazzy jaren '20 en kreeg in dit restaurant van Van der Valk een geweldige revival vol pracht, praal en luxe. Een absolute eyecatcher. 

restaurant

lees verder →

binnenkijken

Een modern interieur met een natuurlijke vibe

Een moderne mengelmoes waarin grijstinten worden geaccentueerd door natuurlijke materialen. De betonlook is 'all over the place', maar overheerst niet in dit prachtige interieur. De warme uitstraling van het hout en de kleurrijke accenten zorgen voor een warme setting die je spontaan tegemoet komt. 

woonkamer - keuken

lees verder →

binnenkijken

Landelijk en klassiek met een klein vleugje modern

In dit interieur wordt een ode gebracht aan statige oude herenhuizen en klassieke Amsterdamse grachtenpanden met de look van Belgisch hardsteen. Het interieur heeft een prachtige landelijk uitstraling, maar heeft binnen het doorleefde karakter ook ruimte voor een moderne touch.

badkamer - keuken

lees verder →

binnenkijken

Een moderne stijl met respect voor de landelijke historie

Respect voor de authentieke landelijke elementen van deze historische woning zijn bepalend voor de unieke uitstraling. Moderne kleuren en historische materialen vloeien feilloos samen tot een stijlvol interieur. De combinatie van heden en verleden komen in deze binnenkijker prachtig bij elkaar. 

woonkamer - keuken

lees verder →

binnenkijken

Landelijk en industrieel samengevoegd in één interieur

In deze binnenkijker zie je een mooi open interieur waarin een combinatie is gemaakt van twee verschillende stijlen. Enerzijds heeft het een natuurlijke vibe, waarin houtlook en natuursteenlook prachtig tot uiting komen. Aan de andere kant voelt het kleurgebruik en het gebruik van staal industrieel aan: een zeer bijzonder interieur.

woonkamer

lees verder →

binnenkijken

Charmant travertin in een klassiek en mediterraan interieur

De onweerstaanbare charme van travertin voert absoluut de boventoon in dit adembenemende intereiur. De kleurschakeringen van het natuurgesteente zorgen voor een authentieke vloer met een prachtige allure. Het klassieke Romaanse legverband draagt bij aan het mediterrane karakter.

woonkamer - keuken - badkamer

lees verder →

binnenkijken

Modern en klassiek: het beste van twee werelden

Een klassieke vloer gecombineerd met moderne en soms zelfs industriële elementen. Op het eerste oog een gewaagde combinatie, maar deze binnenkijker laat zien dat deze twee werelden perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden. De grillige Franse Dallen vormen in dit interieur een prachtige basis.

woonkamer - keuken - hal

lees verder →

binnenkijken

Ontdek de Ibiza stijl van Rianne Meijer bij Totaaltegel

Ben je een liefhebber van de Ibiza stijl rondom huis of in je tuin? Check dan de stijl van Rianne Meijer! Geïnspireerd door de Ibiza stijl koos zij voor authentiek travertin voor haar prachtige nieuwe terras. Ben je benieuwd hoe je zelf die toffe mediterrane look creëer? Laat je inspireren!

tuin

lees verder →

binnenkijken

Binnenkijken in een industriële nieuwbouwwoning

Deze stijlvolle nieuwbouwwoning heeft een moderne uitstraling en oogt heerlijk ruimtelijk. Er is onder meer ruimte voor groene natuurlijke tinten en verschillend materiaalgebruik. Wat direct opvalt is de combinatie van hout en staal, wat zorgt voor een moderne sfeer met een industriële knipoog.

woonkamer - keuken - serre

lees verder →

binnenkijken

Binnenkijken in een knusse nostalgische setting

De gemêleerde samenstelling van deze badkamer zorgt voor een landelijke sfeer. De nostalgische setting is ontstaan door de mix van kleine vloertegeltjes, hout en bakstenen die direct in het oog springen. De moderne badkuip zorgt voor een verfrissende knipoog in dit knusse badkamerinterieur.

badkamer

lees verder →

binnenkijken

Heerlijk wonen in een mix van modern en industrieel

De robuuste betonlook in dit interieur is de basis van een stoer wooninterieur. In deze binnenkijker zie je een interieur waarin elke woonruimte perfect is afgestemd in een moderne stijl. De elementen van staal en hout die je her en der ziet geven dit interieur een industrieel cachet.

woonkamer - keuken - badkamer

lees verder →

binnenkijken

Een stijlvolle match tussen modern en klassiek

Deze badkamer is een perfect voorbeeld van chic en klassiek in een modern jasje. De onmiskenbare marmeraderen dansen als penseelstreken door het interieur en accentueren de prachtige moderne invloeden, die worden worden vertegenwoordigt door glas en matzwart staal.  

badkamer

lees verder →

binnenkijken

Een schoolvoorbeeld van de Scandinavische woonstijl

De solide basis van dit interieur is gelegd met een rustige betonlook. De meubels en overige elementen krijgen alle ruimte om op de voorgrond te treden in dit interieur, wat zorgt voor een warme uitstraling. De inrichting is niet 'too much' en komt dichtbij de Scandinavische woonstijl. 

woonkamer - keuken

lees verder →

binnenkijken

Een knipoog naar Bohemian door divers materiaalgebruik

Dit kleurrijke interieur zit vol met landelijke en industriële elementen en heeft door het gebruik van diverse materialen een licht Bohemian karakter. De sfeervolle combi van natuursteen, hout en verschillende kleuren is geen bonte mix, maar juist de perfecte blauwdruk voor een frisse huiselijke stijl.

woonkamer - keuken

lees verder →

binnenkijken

Een prachtige combinatie van modern en mediterraan

De prachtige kleuren en materialen in dit unieke poolhouse zorgen ervoor dat je jezelf even in Zuid-Europa waant. Dit project is tot in de kleinste details uitgedacht en loopt over van finesse. De strakke rustgevende vormen, de robuuste stonepanels en de moderne zwembadranden vormen een schitterend geheel.

poolhouse - keuken

lees verder →

binnenkijken

Binnenkijken in een modern restaurant met historische roots

Graaf ter Horst is een oude kasteelboerderij die volledig is gerenoveerd en omgetoverd tot een prachtig restaurant met feest- en vergadermogelijkheden. De rijke historie van het pand is op unieke wijze verwerkt in de inrichting en er is aandacht besteed aan de historische roots van de locatie.

restaurant

lees verder →

binnenkijken

De grillen van de natuur gevangen in een enkel interieur

In dit interieur komen grillige grijzen tinten in aanraking met de zachte kleuren van hout. Het geheel voelt heel natuurlijk aan en het interieur krijgt daardoor een enigszins robuust karakter met een fluwen randje. De combinatie van de materialen zorgt voor een heerlijke rustieke uitstraling.

badkamer - keuken

lees verder →

binnenkijken

Binnenkijken bij monument Kasteel Huys ter Horst

In deze binnenkijker gaan de deuren van een écht kasteel wagenwijd voor je open. Het historische Kasteel Huys ter Horst is een fascinerend bouwwerk dat in oude staat gerenoveerd is. Het keramische parket draagt houdt met de uitstraling de geschiedenis in ere en is tevens functioneel.

historisch monument

lees verder →