Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Modern en Scandinavisch

Voor de echte liefhebber van moderne interieurs openen we de deuren van deze toffe binnenkijker! De strakke en vloeiende lijnen sluiten naadloos aan op de heldere grijstinten in dit interieur. Hierdoor ontstaat er een speelse en heldere ruimte, waarin de Scandinavische stijl voelbaar wordt. Benieuwd naar het hele interieur? Kom gauw binnen!

Binnenkijken bij scandinavisch en modern
Scandinavische stijl

 

De veelzijdigheid van Highstone Pearl

De basis van dit interieur ligt letterlijk op de ondergrond. Highstone Pearl is een ontzettend veelzijdige vloertegel. De egale, strakke structuur komt prachtig tot uiting in moderne en industriële interieurs, maar is ook goed te combineren met klassieke en landelijk elementen. In dit interieur komt de tegel volledig tot haar recht, de betonachtige look ondersteunt de moderne Scandinavische inrichting. Een groot voordeel is dat de tegel keramisch is en daardoor kleurvast en krasbestendig.

 

 

De schitterende eenvoud van een Scandinavisch interieur

Wat maakt dit interieur zo bijzonder? Easy, de eenvoud! De Scandinavische interieurstijl kan worden getypeerd als eenvoudig, sober en ietwat minimalistisch. Deze moderne inrichting creëert een serene rust in huis die doet denken aan Noorse fjorden en de uitgestrekte loofbosen van Lapland. Geen wonder dat deze interieurstijl de laatste jaren nog steeds aan populariteit wint! In dit interieur wordt het minimalisme een beetje losgelaten. Hier en daar wordt een kamerplant gebruikt om de wit- en grijstinten te breken. Deze groene accenten zorgen voor een uniek interieur: Scandinavisch meets botanisch! 

 

 

Een ruimtelijk gevoel

De Highstone Pearl betonlook tegel is naast een eyecatcher ook een suncatcher. De grijze tint van deze tegel is namelijk perfect om je interieur een licht en ruimtelijk aanzien te geven. Het zonlicht verlicht deze tegels prachtig waardoor het buitengevoel zo je woonkamer inwaait. De sobere interieurstijl zorgt voor ultieme rust in je woonkamer. Zoals op de foto's te zien is de betonlook eenvoudig te kopiëren naar de andere ruimtes in het interieur, waardoor een prachtig totaalplaatje ontstaat. Scroll op je gemak door dit interieur, zoek naar ideeën voor je eigen interieur en laat je inspireren!

 


 

Producten gebaseerd op deze binnenkijker:

Highstone Pearl
Monster mogelijk
  Vanaf € 35,94 per m2
  incl. BTW
  Space Light
  Monster mogelijk
   Vanaf € 34,58 per m2
   incl. BTW
   Ravello White - Glossy
    € 74,98 per m2
    incl. BTW

     

    Meer weten over dit project? Neem contact met ons op!

    * Verplichte velden.
    Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.