Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Modern en Scandinavisch

Voor de echte liefhebber van moderne interieurs openen we de deuren van deze toffe binnenkijker! De strakke en vloeiende lijnen sluiten naadloos aan op de heldere grijstinten in dit interieur. Hierdoor ontstaat er een speelse en heldere ruimte, waarin de Scandinavische stijl voelbaar wordt. Benieuwd naar het hele interieur? Kom gauw binnen!

Scandinavische stijl
Inspirerend, modern en minimalistisch in één interieur.

De veelzijdigheid van Highstone Pearl

De basis van dit interieur ligt letterlijk op de ondergrond. Highstone Pearl is een ontzettend veelzijdige vloertegel. De egale, strakke structuur komt prachtig tot uiting in moderne en industriële interieurs, maar is ook goed te combineren met klassieke en landelijk elementen. In dit interieur komt de tegel volledig tot haar recht, de betonachtige look ondersteunt de moderne Scandinavische inrichting.

Een groot voordeel is dat de tegel keramisch is en daardoor kleurvast en krasbestendig. Daarnaast is de tegel in verschillende kleuren te verkrijgen; ontzettend geschikt dus om een stempel te drukken op verschillende soorten interieurstijlen! In dit interieur is gekozen om de grijstinten van de vloer door te trekken naar de muren, waardoor er diepgang wordt gecreëerd in de ruimte. Het constante van de grijstinten geeft de meubels en de rest van het interieur de ruimte om in een hoofdrol te spelen in dit moderne stuk. Het minimalistische van de Scandinavische interieurstijl wordt erg mooi benadrukt en aangekleed met het groen van de kamerplanten dat perfect is afgestemd op de grijstinten van het interieur.

 

Producten gebaseerd op deze binnenkijker

Highstone Pearl
Vanaf € 39,03 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Ravello White
€ 84,98 per m2
incl. BTW

 

Inspiratie dóór en vóór klanten

Het totaalplaatje van Totaaltegel

Rust en eenheid in dit interieur
Kleurtinten die prachtig matchen
Even lekker tot rust komen

 

De schitterende eenvoud van een Scandinavisch interieur

Wat maakt dit interieur zo bijzonder? Easy, de eenvoud! De Scandinavische interieurstijl kan worden getypeerd als eenvoudig, sober en ietwat minimalistisch. Deze moderne inrichting creëert een serene rust in huis die doet denken aan Noorse fjorden en uitgestrekste loofbosen van Lapland. Geen wonder dat deze interieurstijl de laatste jaren nog steeds aan populariteit wint! In dit interieur wordt het minimalisme een beetje losgelaten. Hier en daar wordt een kamerplant gebruikt om de wit- en grijstinten te breken. Deze groene accenten zorgen voor een uniek interieur: Scandinavisch meets botanisch! 

Een ruimtelijk gevoel

De Highstone Pearl betonlook tegel is naast een eyecatcher ook een suncatcher. De grijze tint van deze tegel is namelijk perfect om je interieur een licht en ruimtelijk aanzien te geven. Het zonlicht verlicht deze tegels prachtig waardoor het buitengevoel zo je woonkamer inwaait. De sobere interieurstijl zorgt voor ultieme rust in je woonkamer. Zoals op de foto's te zien is de betonlook eenvoudig te kopiëren naar de andere ruimtes in het interieur, waardoor een prachtig totaalplaatje ontstaat. Scroll op je gemak door dit interieur, zoek naar ideeën voor je eigen interieur en laat je inspireren!

 

Tips voor een Scandinavisch interieur

Na het lezen van deze binnenkijker fan geworden van een Scandinavisch interieur, maar niet van de betonlook? Deze interieurstijl is ook te realiseren met andere tegelsoorten, zoals bijvoorbeeld keramische houtlook vloertegels of uiteraard Scandinavische vloertegels. De karakteristieke rustgevende uitstraling van deze interieurstijl wordt gekenmerkt door het natuurlijke kleurenpallet. De kleuren beige, wit en grijs waarborgen de sobere stijl. Hou daarnaast rekening met strakke lijnen in je meubilair, een goede lichtinval in je woonruimte en zet ook vooral niet teveel in je interieur. Volg deze tips en je hebt binnen no time een prachtig en uniek Scandinavisch interieur.

Grote rustige tegels
Prachtig eenvoudig design
Geen krassen en vlekken

 

Heeft deze mooie binnenkijker je geïnspireerd? Bekijk hier vergelijkbare producten!


 

Meer weten over dit project?

Geïnspireerd door dit project en op zoek naar hulp of advies? Neem gerust contact met ons op en maak van jouw project een droominterieur!


 

Benieuwd naar andere projecten? Laat je inspireren door onze klanten!