Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Modern en industrieel

Deze stijlvolle nieuwbouwwoning heeft een moderne uitstraling en oogt heerlijk ruimtelijk. Er is onder meer ruimte voor diepgroene natuurlijke tinten en verschillend materiaalgebruik. Wat direct opvalt is de combinatie van hout en staal, wat zorgt voor een industriële sfeer. Op de vloer ligt Woodside Nut, prachtige houtlook tegels van het merk Kronos. Kenmerkend voor deze serie zij de diepe donkere bruintinten en de uitgesproken houtnerven die de vloer een levendig karakter geven.

woonkamer met houtlook vloer
Modern en industrieel

 

De charme van onderhoudsvriendelijke houtlook tegels

Er zijn talloze houtlook tegels met elk hun eigen specifieke uiterlijke kenmerken. In dit interieur is gekozen voor de Woodside Nut serie, een robuust uitziende tegel met verschillende houtnerfpatronen en subtiele tintschakeringen. Door de uiterste dunne voeglijn en de zeer realistische prints is deze vloer niet te onderscheiden van echt hout parket en ook nog een veel onderhoudsvriendelijker. Deze vloer is onder meer bestand tegen vocht, vlekken en vuil en kan eenvoudig gecombineerd worden met een vloerverwarming.

 

 

Keramiek, marmercomposiet en natuursteen in één interieur

Dit interieur kenmerkt zich door een zeer diverss materiaalgebruik. Op de vloer is naast keramiek gekozen voor een dorpel van Belgisch hardsteen. Dit karakteristieke gesteenste staat bekend om de kleine fossielen die zichtbaar zijn aan de oppervlakte. Het dorpeltje zorgt voor een sfeervolle natuurlijke afscheiding tussen de woonkamer/keuken en de serre. In de woonkamer zien we nog een prachtige witte marmercomposiet vensterbank. Dit materiaal zorgt met de hoogglans voor een mooi contrast en reageert fantastisch op de invallende lichstralen.

 


 

Producten gebaseerd op deze binnenkijker:

Marmercomposiet White vensterbanken - Zijdeglans
Monster mogelijk
  Vanaf € 47,80 per m1
  incl. BTW
  Hardsteen Blue Cloud binnendeurdorpel
  Monster mogelijk
   Vanaf € 19,97 per stuk
   incl. BTW
   Woodside Nut
   Monster mogelijk
    Vanaf € 62,13 per m2
    incl. BTW

    Meer weten over dit project? Neem contact met ons op!

    * Verplichte velden.
    Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.