Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Keramische vloertegels

Keramische vloertegels zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en diverse afmetingen. Voor elke stijl is er een keramische vloer te vinden. De meeste keramische vloeren worden gelegd in de afmeting 60x60x1 cm en 30x60x1 cm. Wij bieden keramische vloeren aan in het lage, midden en hoge prijs segment. Alle keramische vloeren zijn van uitstekende kwaliteit en door eigen import zeer scherp geprijsd. Totaaltegel.nl biedt een totaal aanbod aan vloertegels in alle denkbare kleuren en diverse afmetingen.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Voorraad product
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

573 producten gevonden
Keramische vloertegels - Essenze Vaniglia
Aanbieding
€ 47,01 per m2
Nu € 39,95 per m2
incl. BTW

Uit voorraad leverbaar

Keramische vloertegels - Essenze Cannella
Aanbieding
€ 47,01 per m2
Nu € 39,95 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Keramische vloertegels - Cute Rovere Chiaro
Vanaf € 49,78 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Keramische vloertegels - Space Light
Vanaf € 32,94 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Keramische vloertegels - Space Graphite
Vanaf € 32,94 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Keramische vloertegels - Space Ash
Vanaf € 32,94 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Keramische vloertegels - Materia Tortora
Aanbieding
€ 39,94 per m2
Nu vanaf € 33,95 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Keramische vloertegels - Primewood Natural
Vanaf € 52,02 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Keramische vloertegels - Primewood Nut
Vanaf € 52,02 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Keramische vloertegels - Carrière du Kronos Namur Bordo Vintage
Vanaf € 77,27 per m2
incl. BTW
Keramische vloertegels - Carrière du Kronos Bruges Bordo Vintage
Vanaf € 77,27 per m2
incl. BTW
Keramische vloertegels - Carrière du Kronos Bruges Bordo Anticato
Vanaf € 51,93 per m2
incl. BTW

Keramische vloertegels bij onze klanten thuis!

Bekijk onderstaande projecten bij klanten thuis voor een indruk van onze keramische vloertegels. Ook foto's van je project delen? Stuur ze dan naar marketing@totaaltegel.nl!

Naast keramische vloertegels kun je bij Totaaltegel terecht voor keramische wandtegels en keramische terrastegels. Wil je liever tegels van natuursteen? Dat kan, wij hebben ook een uitgebreid assortiment natuursteen vloertegels.

​Een keramische vloer onderhouden

Een van de grote voordelen van een keramische vloer is dat de tegels onderhoudsarm zijn. Zo is een keramiek vloertegel niet gevoelig voor zuren en vetvlekken. Daarnaast zijn ongepolijste keramische tegels krasvrij. Dweilen met water en allesreiniger is al voldoende om de vloer stralend te houden. Een keramiek vloertegel wordt machinaal vervaardigd en op hoge temperaturen gebakken, wat zorgt voor de hardheid van de keramische vloer. Daarnaast is een keramiek vloertegel maatvast. Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor keramisch parket; deze zien er uit als hout, maar hebben de voordelen van keramiek. Liever geen houtlook vloertegels? Kijk dan eens naar ons assortiment basalt look vloertegels.
Aan de hand van diverse prints wordt het uiterlijk van de keramische vloertegel bepaald. Een keramiek vloer bestaat uit een aantal prints in dezelfde kleurstelling die net even anders zijn, dit zorgt voor een mooi en natuurlijk eindresultaat. Keramische vloertegels en keramische wandtegels zijn daarnaast uitermate geschikt voor toepassing in een badkamer of toilet. Naast de machinaal vervaardigde keramiek vloertegels, kun je bij ons terecht voor composiet vloertegels, denk aan de bekende Crystal White Composiet en Crystal Black Composiet met de mooie zilveren spiegelvlokken.  

Keramische vloertegels voor scherpe prijzen

Al onze keramische vloertegels zijn afkomstig uit eigen import vanuit onder ander Italië en Spanje. Totaaltegel.nl importeert grote partijen keramische vloertegels, keramische terrastegels, natuursteen vloertegels, natuursteen terrastegels en natuursteen maatwerk vanuit landen over de hele wereld. Het concept Totaaltegel.nl is erop ingericht om particulieren A-kwaliteit keramische vloertegels aan te bieden voor de beste prijs. Dit wordt mogelijk gemaakt door goede afspraken met onze leveranciers, import van grote partijen en lage overheadkosten. Totaaltegel.nl levert daarnaast ook keramiek tegels en natuursteen tegels aan bedrijven voor uiteenlopende nationale en internationale projecten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie omtrent projecten.  

Keramische vloertegels kopen bij Totaaltegel.nl

Onder het genot van een goede kop koffie of thee kun je in onze showroom in Vianen of Hegelsom terecht voor een passend advies over diverse keramiek vloeren. Naast vloertegels bestaat ons assortiment uit keramiek wandtegels, natuursteen wandtegels en mozaïek matjes. Zo kun je eindeloos combineren. Wij helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze! 

De keramische vloertegels prijzen zijn bij Totaaltegel.nl altijd scherp door eigen import van alle producten. Wanneer je ervoor kiest om keramische vloertegels te kopen bij Totaaltegel.nl, zorgen wij voor een snelle levering in de Benelux. Een keramiek vloer die uit voorraad leverbaar is, kan meestal al binnen één week geleverd worden. Ben je niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken en heb je op korte termijn een keramiek vloer nodig? Dan kun je eenvoudig een monster aanvragen via onze website. Bekijk het complete assortiment keramiek vloeren en kies het gewenste product waarvan je een monster wilt ontvangen.