Keramische vloertegels

Keramische vloertegels zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en diverse afmetingen. Voor elke stijl is er een keramische vloer te vinden. De meeste keramische vloeren worden gelegd in de afmeting 60x60x1 cm en 30x60x1 cm. Totaaltegel.nl biedt een groot assortiment keramische vloeren uit Italië en Spanje. Wij bieden keramische vloeren aan in het lage, midden en hoge prijs segment. Alle keramische vloeren zijn van uitstekende kwaliteit en door eigen import zeer scherp geprijsd. Totaaltegel.nl biedt een totaal aanbod aan vloertegels in alle denkbare kleuren en diverse afmetingen. Naast keramische vloertegels kun je bij Totaaltegel terecht voor keramische wandtegels en keramische terrastegels. Bekijk ook eens ons aanbod keramisch parket.

Lees meer >
Productfilters tonen
Filteren
Aanbieding
Tint
Maatvoering
marcel, rob en kevin van totaaltegel

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

147 producten gevonden
Keramische vloertegels - Evoke Nero Deco Mix
€ 55,09 per m2
(excl. BTW)
Keramische vloertegels - Evoke Grigio Deco Mix
€ 55,09 per m2
(excl. BTW)
Keramische vloertegels - Evoke Greige Deco Mix
€ 55,09 per m2
(excl. BTW)
Keramische vloertegels - Evoke Beige Deco Mix
€ 55,09 per m2
(excl. BTW)
Keramische vloertegels - Evoke Talco Deco Mix
€ 55,09 per m2
(excl. BTW)
Keramische vloertegels - Cementine Black&White Mix
€ 53,56 per m2
(excl. BTW)
Keramische vloertegels - Cementine Black&White 5
€ 53,56 per m2
(excl. BTW)
Keramische vloertegels - Cementine Black&White 4
€ 53,56 per m2
(excl. BTW)
Keramische vloertegels - Cementine Black&White 3
€ 53,56 per m2
(excl. BTW)

​Een keramische vloer onderhouden

Een van de grote voordelen van een keramische vloer is dat de tegels onderhoudsarm zijn. Zo is een keramiek vloertegel niet gevoelig voor zuren en vetvlekken en door de hardheid krasvrij. Dweilen met water en allesreiniger is al voldoende om de vloer stralend te houden. Een keramiek vloertegel wordt machinaal vervaardigd  en op hoge temperaturen gebakken, wat zorgt voor de hardheid (en daardoor krasvrijheid) van de keramische vloer. Daarnaast is een keramiek vloertegel maatvast. Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor Houtlook keramische vloertegels; deze zien er uit als hout, maar hebben de voordelen van keramiek. 
Aan de hand van diverse prints wordt het uiterlijk van de keramische vloertegel bepaald. Een keramiek vloer bestaat uit een aantal prints in dezelfde kleurstelling die net even anders zijn, dit zorgt voor een mooi en natuurlijk eindresultaat. Keramische vloertegels en keramische wandtegels zijn daarnaast uitermate geschikt voor toepassing in een badkamer of toilet. Naast de machinaal vervaardigde keramiek vloertegels, kun je bij ons terecht voor composiet vloertegels, denk aan de bekende Crystal White Composiet en Crystal Black Composiet met de mooie zilveren spiegelvlokken.  
 

Keramische vloertegels voor scherpe prijzen

Al onze keramische vloertegels zijn afkomstig uit eigen import vanuit onder ander Italië en Spanje. Totaaltegel.nl importeert grote partijen keramische vloertegels, keramische terrastegels, natuursteen vloertegels, natuursteen terrastegels en natuursteen maatwerk vanuit landen over de hele wereld. Het concept Totaaltegel.nl is erop ingericht om particulieren A-kwaliteit keramische vloertegels aan te bieden voor de beste prijs. Dit wordt mogelijk gemaakt door goede afspraken met onze leveranciers, import van grote partijen en lage overheadkosten. Totaaltegel.nl levert daarnaast ook keramiek tegels en natuursteen tegels aan bedrijven voor uiteenlopende nationale en internationale projecten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie omtrent projecten.  
 

Keramische vloertegels kopen bij Totaaltegel.nl

Onder het genot van een goede kop koffie of thee kun je in onze showroom terecht voor een passend advies over diverse keramiek vloeren. Naast vloertegels bestaat ons assortiment uit keramiek wandtegels, natuursteen wandtegels en mozaïek matjes. Zo kun je eindeloos combineren. Wij helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze! 
 
De keramische vloertegels prijzen zijn bij Totaaltegel.nl altijd scherp door eigen import van alle producten. Wanneer je ervoor kiest om keramische vloertegels te kopen bij Totaattegel.nl, zorgen wij voor een snelle levering in de Benelux. Een keramiek vloer die uit voorraad leverbaar is, kan meestal al binnen één week geleverd worden. Ben je niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken en heb je op korte termijn een keramiek vloer nodig? Dan kun je eenvoudig een monster aanvragen via onze website. Bekijk het complete assortiment keramiek vloeren en kies het gewenste product waarvan je een monster wilt ontvangen.