Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Monstertegel aanvragen? Zo doe je dat!

Een stukje gevoel, van ons, voor jou

Het is altijd lastig om te zien of tegels goed bij je passen op basis van alleen een afbeelding. Om echt een juiste keuze te kunnen maken kun je bij Totaaltegel gratis tegel samples bestellen! Binnen een paar clicks bestel je eenvoudig en snel jouw gewenste monster. Zie, voel en ervaar het materiaal thuis van dichtbij!

 

Waarom een tegel sample?

Om echt te ervaren of een materiaal, kleur of stijl goed bij je past is het belangrijk om er een goed gevoel bij te hebben. Onze gratis samples kunnen bijdragen aan het maken van de juiste keuze. Je kunt bijvoorbeeld kijken of de tegels die je voor ogen hebt mooi passen bij je interieur of een moodboard maken. Daarnaast kun je het materiaal daadwerkelijk voelen en vergelijken met andere materialen in huis.


Keuze uit +/- 500 tegel stalen!

 

"Na het zien van de tegel in het echt hebben we de knoop doorgehakt!"

Hoe vraag ik een tegel sample aan?

Super handig dus die tegel stalen. Bij Totaaltegel bestel je 4 tegel samples niet alleen helemaal gratis, maar ook nog eens heel eenvoudig! Wat moet je doen?

  1. Bekijk de beschikbare monstertegels;
  2. Zoek één of meerdere monsters uit;
  3. Vraag deze aan via de productpagina, 
    Stuur een mail naar sales@totaaltegel.nl of vul onderstaand formulier in.
  4. Wij sturen de gekozen monsters op;
  5. Binnen 5 werkdagen bekijk, voel en ervaar je de monsters op je gemak thuis

​Totale kosten: Gratis*

*Dit zijn de kosten per pakketje. Doorgaans passen er maximaal 4 monsters in één pakketje. 

Bekijk alle monstertegels


Tegel samples en andere hulp met oriënteren

We doen er graag alles aan om je te helpen bij het uitzoeken van tegels die perfect bij jou passen. Ben je toe aan een nieuwe vloer of wand, maar kom je er niet helemaal uit? Dan kan een beetje hulp absoluut geen kwaad. Naast onze tegel samples hebben we ook verschillende showrooms op diverse locaties in Nederland. Hier vind je ons hele assortiment in verschillende settings en kunnen we je perfect adviseren op het gebied van stijl, kleur en technische specificaties. Onze showrooms zijn te bezoek zonder afspraak.

Kies uit meer dan 500 tegel stalen!

Oriënteren is iets dat je goed moet doen. Daarom heb jij bij Totaaltegel de keuze uit meer dan 500 verschillende tegel samples! Ben je een mooie tegel tegengekomen waarvan helaas geen sample beschikbaar is? Vraag in onze showroom of via sales@totaaltegel.nl naar de mogelijkheden.

Stel hier je vraag over onze gratis samples.

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.