Vloertegels 60x60

Vloertegels bepalen in grote mate de uitstraling van de ruimte waarin ze worden toegepast. Denk aan een woonkamer, keuken, hal, wc of badkamer. Er is tegenwoordig dan ook volop keuze in vorm, kleur, afmetingen, materiaal en legpatronen. In materiaalkeuze is er op het gebied van vloertegels heel veel mogelijk, maar daarbij moet ook worden gekeken naar de praktische kant.

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

275 producten gevonden
Vloertegels 60x60 - Carpet Sand - Naturale
€ 48,72 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels 60x60 - Carpet Vestige - Naturale
€ 48,72 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels 60x60 - Bohemian Blue - Naturale
€ 50,37 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels 60x60 - Bohemian Blend - Naturale
€ 50,37 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels 60x60 - Bohemian Sand - Naturale
€ 50,37 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels 60x60 - Tango Pampa - Naturale
€ 47,07 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels 60x60 - Bondi Mirror - Naturale
€ 47,07 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels 60x60 - Bondi Connect - Naturale
€ 47,07 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels 60x60 - Karman Cemento Avorio - Naturale
€ 33,02 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels 60x60 - Karman Cemento Antracite - Naturale
€ 33,02 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels 60x60 - Karman Cemento Cenere - Naturale
€ 33,02 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels 60x60 - Karman Cemento Sabbia - Naturale
€ 33,02 per m2
(excl. BTW)

Je wilt natuurlijk vloertegels die weinig onderhoud nodig hebben. Een belangrijke vraag die je jezelf kunt stellen bij het aanschaffen van vloertegels is: Welke maat en soort vloertegel kies ik? Bij Totaaltegel.nl hebben we een ruim assortiment vloertegels in onze showroom opgenomen en kunnen we keramische en natuursteen vloertegels aanbieden in diverse afmetingen. De meest gekozen vloertegel is op dit moment de vloertegel 60x60, omdat grote vloertegels de ruimte optisch groter maken. Ben je niet op zoek naar een grote vierkante tegel maar naar een rechthoekige? Kijk dan eens naar 60x90 cm vloertegels of 60x120cm vloertegels. Twijfel je over deze afmeting en wil je de vloertegels toch graag even van dichtbij zien? Maak dan direct een afspraak bij Totaaltegel.nl, zodat wij je in onze showroom kunnen voorzien van een uitgebreid advies. Wij zijn pas tevreden als jij naar volle tevredenheid bent geholpen!

Goedkope 60x60 vloertegels online kopen

Als je eenmaal weet welke maat en soort vloertegel je kiest, dan blijft toch een van de meest gestelde vragen bij Totaaltegel.nl: Wat kosten vloertegels? Stel voor dat je kiest voor de 60x60 vloertegels, een afmeting die veel voorkomt, dan wil je natuurlijk ook niet de hoofdprijs betalen. Goedkope vloertegels 60x60 zijn gemaakt van het materiaal keramiek. De keramische tegels hebben vele voordelen. Keramiek is niet alleen goedkoper, maar is ook duurzamer dan andere materialen, vergt weinig onderhoud en is toepasbaar op zowel een houten als betonnen ondergrond. Ons assortiment houdt niet op bij keramische en natuursteen vloertegels. Wij verkopen ook wandtegels en terrastegels in natuursteen en keramiek in veel voorkomende maten.
 

Kies direct voor witte vloertegels 60x60

Wij zijn bij Totaaltegel.nl altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van tegels tegen de beste prijzen. De trend op het gebied van vloertegels is op dit moment de witte vloertegels 60x60 die in verschillende uitvoeringen zijn te verkrijgen. Waarom zou je kiezen voor witte vloertegels 60x60? Witte 60x60 vloertegels maken ruimtelijk en werken zeer ontspannend voor lichaam en geest. Dat wordt dus even helemaal tot jezelf komen in een badkamer dankzij een heerlijk bad en uitzicht op de witte vloertegels. Wit is bovendien tijdloos en met alle stijlen te combineren. Hoogwit glanzende vloertegels hebben een luxe uitstraling en geven dat viersterren hotel-gevoel, zoals de Crystal White Marmer. Deze vloertegel wordt ook wel Snow White Marmer genoemd en is in verschillende maten te krijgen in gepolijste bewerking. Bij polijsten wordt het oppervlak van de vloertegel glad en glanzend gemaakt om die luxe uitstraling te creëren. Wist je dat het mogelijk is een monster exemplaar aan te vragen? Je ontvangt dan een sample van jouw gewenste vloertegel en zo kun je thuis op je gemak de tegel bekijken. Kijk ook gerust eens bij onze vloertegels op kleur, waar je niet alleen het assortiment witte vloertegels vindt, maar ook andere kleuren vloertegels.

 

Wat zijn de vloertegels 60x60 prijzen?

Totaaltegel.nl kan de scherpste prijzen van vloertegels garanderen, vanwege het goed onderhouden van contact met leveranciers die zijn verspreid over de hele wereld. Je bent dus nooit teveel geld kwijt bij Totaaltegel.nl. Kijk gerust eens rond op onze website om ons aanbod 60x60 vloertegels, wandtegels en terrastegels te bekijken. Wij hebben regelmatig acties en aanbiedingen van 60x60 vloertegels en ook verkopen wij onderhoudsmiddelen om alle tegels zo mooi mogelijk te houden. Wil je advies over de meest gunstige vloertegels 60x60 prijzen? Of wil je graag wat meer informatie? Neem in dat geval dan contact op met een van onze medewerkers en zij helpen je graag verder! Bekijk ook eens de beoordelingen van onze klanten. Ze hebben hun ervaringen gedeeld op Totaaltegel.nl en op deze manier krijg je een duidelijke impressie van onze service en kwaliteit. Heb je eerder een aankoop gedaan bij ons? Laat dan ook jouw ervaring achter en schrijf een beoordeling over Totaaltegel.nl. Wij staan altijd open voor feedback, want als we punten kunnen verbeteren, dan doen wij dat!