Onze zagerij is gedurende week 32 gesloten. Van week 31 t/m week 34 hanteren we langere productietijden. Neem contact op voor meer informatie.

Natuursteen vloertegels

Een natuursteen vloer is in veel gevallen de eerste keuze die je maakt als het gaat om de inrichting van je woning. Wanneer je kiest voor natuursteen vloertegels, dan ben je verzekerd van een warme uitstraling. Door de vele kleurschakeringen en bewerkingen zorgt een natuursteen vloer altijd voor een uniek eindresultaat. Er zijn veel mogelijkheden met natuursteen: van strak en modern tot landelijk of klassiek.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

44 producten gevonden
Natuursteen vloertegels - Mustang Black Leisteen
Aanbieding
€ 18,00 per m2
Nu € 16,77 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Natuursteen vloertegels - Jaddish Green Leisteen (Binnen)
€ 17,31 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Natuursteen vloertegels - Harappa Stone Black
Aanbieding
€ 21,60 per m2
Nu € 19,79 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Natuursteen vloertegels - Desert Black Leisteen
Aanbieding
€ 21,95 per m2
Nu € 19,79 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Natuursteen vloertegels - Black Berry Leisteen (Binnen)
€ 20,12 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Natuursteen vloertegels - Peacock Leisteen
€ 23,94 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Natuursteen vloertegels - Travertin Light - Getrommeld (Binnen)
€ 24,90 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Natuursteen vloertegels - Beige Anticato Travertin - Getrommeld
€ 24,90 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Natuursteen vloertegels - Classic Travertin - Getrommeld
€ 24,90 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Natuursteen vloertegels - Apulia Ivory / Beige Anticato (Binnen)
€ 24,90 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen vloertegels - Castle Stone Zwart
Aanbieding
€ 28,57 per m2
Nu € 26,40 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Natuursteen vloertegels - Leisteen Multicolor Brazil (Binnen)
€ 27,23 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk

Wellicht heb je al voor ogen welke vloertegels je wilt, misschien heb je nog geen enkel idee. In beide gevallen helpen wij je graag verder. Naast natuursteen vloertegels, kun je bij ons ook terecht voor een breed assortiment keramische vloertegels en Portugese vloertegels.

Voor elke stijl een geschikte natuursteen vloertegel

Een natuursteen vloer zorgt voor veel warmte in huis. Het heeft een schitterende exclusieve uitstraling. Natuursteen vloertegels zijn toe te passen in elke ruimte van je woning. Het is vrij eenvoudig in onderhoud, prima te combineren met vloerverwarming en verkrijgbaar in vele kleuren, afmetingen en bewerkingen. Voor elke stijl is er een geschikte vloertegel te vinden. Diverse tegels kunnen daarbij ook toegepast worden als wandtegel. Mocht je keuze niet vallen op natuursteen, dan kun je bij Totaaltegel ook terecht voor een groot aantal keramische vloertegels. Wanneer je op zoek bent naar een exclusieve vloer, dan zijn de Franse Bourgondisch Dallen wellicht een goede keuze. Een groot aantal vloertegels kun je in een groter oppervlak bekijken in onze showrooms.

Wat is natuursteen?

De naam zegt het eigenlijk al, het gaat om steen uit de natuur. Er zijn verschillende steensoorten die gewonnen worden in groeves over de hele wereld. Deze steensoorten worden als grote blokken uitgezaagd en verwerkt tot tegels. Diverse bekende steensoorten zijn leisteen uit Brazilië, hardsteen uit België, travertin uit Turkije en kalksteen uit Frankrijk. Natuursteen wordt doorgaans onderverdeeld in drie soorten gesteente: stollingsgesteente (o.a. graniet en basalt), afzettingsgesteente (o.a. kalksteen) en metamorf gesteente (o.a. marmer). Alle natuursteen vloertegels die je bij ons kunt kopen zijn van A-kwaliteit. Door onze korte lijnen met de groeves in het buitenland kunnen wij deze kwaliteit altijd waarborgen.

Meer dan 50 verschillende natuursteen vloertegels

Je hebt bij Totaaltegel de keuze uit meer dan 50 verschillende natuursteen vloertegels bestaande uit onder andere leisteen, hardsteen en travertin. In onze showroom kun je de verschillende soorten goed met elkaar vergelijken. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze zodat je vele jaren kunt genieten van je aankoop. Naast vloertegels kun je bij ons ook terecht voor een groot aantal keramische vloertegels, natuursteen terrastegels en keramische terrastegels.

Natuursteen voor de scherpste prijs

Totaaltegel is specialist op het gebied van natuursteen vloertegels. Wij importeren onze producten rechtstreeks uit het buitenland. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd in het buitenland waardoor we je altijd de beste vloeren kunnen aanbieden voor de scherpste prijs. Onze lagere prijzen zeggen niks over de kwaliteit van de natuursteen. Onze natuursteen vloertegels zijn namelijk altijd van A-kwaliteit.

Natuursteen vloertegel monsterstuk

Je bent je aan het oriënteren op het gebied van natuursteen vloertegels. We snappen dat het dan lastig is om een goede indruk van het materiaal te krijgen door alleen een aantal afbeeldingen te bekijken en informatie te lezen. We bieden daarom voor veel natuursteen vloertegels de mogelijkheid om een monsterstuk aan te vragen. Je ontvangt dan een stukje tegel van zo’n 10x10 cm in je brievenbus. Dit monsterstuk geeft een beeld van de structuur en de kleur van de tegel, maar is uiteraard niet representatief voor de hele vloer. Een natuursteen vloer kent meestal namelijk kleurnuances (die juist bijdragen aan een prachtige uitstraling).

Wil je weten of je van een bepaald product een monsterstuk aan kunt vragen? Kijk dan of op de betreffende productpagina de knop ‘Vraag een monster aan’ staat of kijk op de pagina Monster aanvragen voor alle mogelijke monsterstukken.