Natuursteen vloertegels

Een natuursteen vloer is in veel gevallen de eerste keuze die je maakt als het gaat om de inrichting van je woning. Wanneer je kiest voor natuursteen vloertegels, dan ben je verzekerd van een warme uitstraling. Door de vele kleurschakeringen en bewerkingen zorgt een natuursteen vloer altijd voor een uniek eindresultaat. Er zijn vele mogelijkheden met natuursteen, van strak en modern tot landelijk of klassiek.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Aanbieding
Sales team - klein

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

60 producten gevonden
Natuursteen vloertegels - Mustang Black Leisteen
Actie
€ 18,00 per m2
Nu € 16,77 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen vloertegels - Jaddish Green Leisteen (Binnen)
€ 17,31 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen vloertegels - Harappa Stone Black
Actie
€ 21,33 per m2
Nu € 18,96 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen vloertegels - Desert Black Leisteen
Actie
€ 20,33 per m2
Nu € 18,96 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen vloertegels - Leisteen Multicolor Brazil (Binnen)
€ 20,12 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen vloertegels - Black Berry Leisteen (Binnen)
€ 20,12 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen vloertegels - Nero Victorio Anticato
Actie
€ 24,50 per m2
Nu € 21,44 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen vloertegels - Peacock Leisteen
€ 21,44 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen vloertegels - Vietnamese Hardsteen 20x20 - Soft Finish
€ 25,27 per m2
Nu € 21,44 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen vloertegels - Vietnamese Hardsteen - Soft Finish (Binnen)
Actie
€ 24,27 per m2
Nu € 21,44 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen vloertegels - Yak Leisteen
€ 22,00 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen vloertegels - Vietnamese Hardsteen 20x20 - Geschuurd & Verouderd
Actie
€ 23,95 per m2
Nu € 23,09 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen vloertegels - Castle Stone Zwart
Actie
€ 26,95 per m2
Nu € 23,95 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen vloertegels - Travertin Light - Getrommeld (Binnen)
€ 24,90 per m2
(excl. BTW)

Wellicht heb je al voor ogen welke vloertegels je wilt, misschien heb je nog geen enkel idee. In beiden gevallen helpen wij je graag verder. Naast natuursteen vloertegels, kun je bij ons ook terecht voor een breed assortiment keramische vloertegels en Portugese vloertegels. Heb je al een natuursteen vloer? Kijk dan ook eens naar onze natuursteen raamdorpels en natuursteen vensterbanken.

Voor elke stijl een geschikte vloertegel

Natuursteen vloertegels zijn toe te passen in elke ruimte van een woning. Het is gemakkelijk in onderhoud, prima te combineren met vloerverwarming en verkrijgbaar in vele kleuren, afmetingen en bewerkingen. Voor elke stijl is er een geschikte vloertegel te vinden. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze zodat je vele jaren kunt genieten van je aankoop. Naast vloertegels kun je bij ons ook terecht voor verwerkingsmaterialen zoals lijm en voegsel en onderhoudsmiddelen.

Voor elke stijl een geschikte vloertegel

Een natuursteen vloer zorgt voor veel warmte in huis. Het heeft een schitterende exclusieve uitstraling. Natuursteen vloertegels zijn toe te passen in elke ruimte van uw woning. Het is gemakkelijk in onderhoud, prima te combineren met vloerverwarming en verkrijgbaar in vele kleuren, afmetingen en bewerkingen. Voor elke stijl is er een geschikte vloertegel te vinden. Diverse tegels kunnen daarbij ook toegepast worden als wandtegel. Mocht je keuze niet vallen op natuursteen, dan kun je bij Totaaltegel ook terecht voor een groot aantal keramische vloertegels. Wanneer je op zoek bent naar een exclusieve vloer, dan zijn de Franse Bourgondisch dallen wellicht een goede keuze. Een groot aantal vloertegels kun je in een groter oppervlak bekijken in onze showroom. 

Meer dan 500 soorten natuursteen vloertegels

Je hebt bij Totaaltegel de keuze uit meer dan 500 soorten natuursteen vloertegels waaronder Franse Dallen. In onze showroom kun je de verschillende soorten goed met elkaar vergelijken. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze zodat je vele jaren kunt genieten van je aankoop. Naast vloertegels kun je bij ons ook terecht voor een groot aantal natuursteen terrastegels en keramische terrastegels. 

Natuursteen voor de scherpste prijs

Totaaltegel is specialist op het gebied van natuursteen vloertegels. Wij importeren onze producten rechtstreeks uit het buitenland. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd in het buitenland waardoor we je altijd de beste vloeren kunnen aanbieden voor de scherpste prijs. 

Lees meerminder