Leisteen vloertegels

Geen enkele vloertegel van natuursteen is zo puur als leisteen omdat het zichtoppervlak geen enkele bewerking heeft ondergaan. Met een leisteen vloer haalt u de warmte van de natuur in huis. Door de gelaagdheid en kleurnuances ontstaat er altijd een uniek geheel. Leisteen vloertegels zijn niet glad, kleurvast en krassen minimaal. Totaaltegel verkoopt leisteen vloertegels uit eigen import, hierdoor kunnen wij u altijd een scherpe prijs bieden.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Bewerking
Aanbieding
Sales team - klein

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

14 producten gevonden
Leisteen vloertegels - Mustang Black Leisteen
Actie
€ 18,00 per m2
Nu € 15,98 per m2
(excl. BTW)
Leisteen vloertegels - Jaddish Green Leisteen (Binnen)
€ 17,31 per m2
(excl. BTW)
Leisteen vloertegels - Harappa Stone Black
Actie
€ 21,33 per m2
Nu € 18,96 per m2
(excl. BTW)
Leisteen vloertegels - Desert Black Leisteen
Actie
€ 20,33 per m2
Nu € 18,96 per m2
(excl. BTW)
Leisteen vloertegels - Leisteen Multicolor Brazil (Binnen)
€ 20,12 per m2
(excl. BTW)
Leisteen vloertegels - Black Berry Leisteen (Binnen)
€ 20,12 per m2
(excl. BTW)
Leisteen vloertegels - Nero Victorio Anticato
Actie
€ 24,50 per m2
Nu € 21,44 per m2
(excl. BTW)
Leisteen vloertegels - Peacock Leisteen
€ 21,44 per m2
(excl. BTW)
Leisteen vloertegels - Yak Leisteen
€ 22,00 per m2
(excl. BTW)
Leisteen vloertegels - Castle Stone Zwart
Actie
€ 26,95 per m2
Nu € 23,95 per m2
(excl. BTW)
Leisteen vloertegels - Leisteen Multicolor India (Binnen)
€ 26,40 per m2
(excl. BTW)
Leisteen vloertegels - Castle Stone Grijs
€ 27,23 per m2
(excl. BTW)
Leisteen vloertegels - Castle Stone Beige
€ 27,23 per m2
(excl. BTW)
Leisteen vloertegels - Harappa Stone Grey Anticato
€ 28,00 per m2
(excl. BTW)

Leisteen vloertegels voor een warm en speels effect 

Leisteen vloertegels hebben een levendige en eigentijdse uitstraling. Populaire leisteen vloertegels zijn: Mustang Black, Harappa Stone en Nero Victorio Anticato. De leisteentegels zijn te herkennen aan de gelaagdheid en de natuurlijke kleurnuances die in elke tegel zichtbaar zijn. Een ander voordeel hiervan is dat vuil niet direct zichtbaar is op de leisteentegel. Leisteen vloeren zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren, voornamelijk matte kleuren. Een veel gekozen kleur voor binnen en buiten is antraciet. De antraciet kleurnuances komen onder ander voor in de Leisteen Mustang Black vloertegel. De verschillende nuances zorgen voor een speels en warm effect. De Leisteen Mustang Black wordt ook vaak als terrastegel doorgelegd naar buiten. Totaal andere tegels die ook verschillende nuances hebben zijn de marmer vloertegels, bekijk ook hiervan ons assortiment!

Leisteen rechtstreeks uit de groeve

Leisteen is het enige gesteente dat rechtstreeks uit de groeve komt en zonder bewerking (op het zichtoppervlak) wordt gewonnen. De leisteen vloer behoud daardoor zijn natuurlijk karakter. Leisteen wordt uit groeves gewonnen en van de rotsen geslepen in fijne lagen. Vervolgens worden alle leisteen tegels op dikte geslepen (gekalibreerd) zodat er minimale dikteverschillen ontstaan. Dit komt ten goede aan het verwerken van de vloertegels en zorgt voor een mooi eindresultaat. Leisteen vloertegels zijn vrij ruw, dit maakt de tegel ook zeer geschikt voor toepassing in een badkamer. In een badkamer wordt een leisteen vloer vaak gecombineerd met leisteen muurstrips. Wil je een lichtere tegel? Kijk dan eens naar onze travertin vloertegels.

Een leisteen vloer is kleurvast, niet glad en krast minimaal

Een leisteen vloertegel is kleurvast, niet glad en krast minimaal. Kleine krasjes kunt u wegpoetsen met een vochtige doek. Houd er wel rekening mee dat scherpe voorwerpen kunnen leiden tot diepe krassen die niet weg te poetsen zijn. Onderhoud van uw vloer met water en een geschikt reinigingsmiddel is van belang om uw vloer mooi te houden. Wij informeren u graag over het gebruik van geschikte reinigingsmiddelen. Ook kunt u ervoor kiezen om de vloer te impregneren, dit zorgt voor een beschermlaag op de leisteentegel. 

Lees meerminder