Franse Bourgondische dallen

Totaaltegel is sinds 2015 exclusieve importeur van diverse Franse Bourgondische dallen. Deze natuursteen wordt ook wel Franse kalksteen of Franse zandsteen genoemd. Franse dallen hebben een zeer karakteristieke uitstraling. Elke vloertegel van deze natuursteen vloer heeft een prachtige combinatie van aardetinten die zowel rust als exclusiviteit uitstraalt. 

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

9 producten gevonden
Franse Bourgondische dallen - Vieux Medoc Epoque - Franse Dallen
€ 70,21 per m2
(excl. BTW)
Franse Bourgondische dallen - Dalles de Loire Blanc Rustique - Franse Dallen
Franse Bourgondische dallen - Dallette Auberoche - Franse Dallen
€ 74,79 per m2
(excl. BTW)
Franse Bourgondische dallen - Gold, Beige and Grey Chenonceau - Franse Dallen
Franse Bourgondische dallen - Grey Cappuccino BCE - Franse Dallen
€ 77,64 per m2
(excl. BTW)
Franse Bourgondische dallen - Vieux Mélanger - Franse Dallen
€ 78,93 per m2
(excl. BTW)
Franse Bourgondische dallen - Blue Duras  - Franse Dallen
€ 86,74 per m2
(excl. BTW)
Franse Bourgondische dallen - Gold and Beige Authentic - Franse Dallen
€ 91,32 per m2
(excl. BTW)
Franse Bourgondische dallen - Saint Emilion Select - Franse Dallen
€ 95,45 per m2
(excl. BTW)

Franse Bourgondische dallen uit de streek Bourgogne

De meest voorkomende maatvoering Franse Bourgondische dallen is banen verband 30/40/50 cm. Dit wil zeggen dat er diverse breedtes en lengtes zijn. De Franse Bourgondische dallen komen uit de streek Bourgogne en worden op ambachtelijke wijze, met de hand, geproduceerd. Typerend voor deze Franse kalksteen is de enorm goede kwaliteit en de diversiteit aan kleuren en textuur. U kunt ervoor kiezen om Bourgondische dallen te impregneren, dit zorgt voor een beschermlaag. Toch is een geleefde uitstraling kenmerkend voor deze vloer en geeft het de vloer zijn charme. Een veelgekozen Franse dal is de Vieux Medoc Epoque in banen verband. Heel andere tegels zijn graniet vloertegels, ook hiervan hebben wij een breed assortiment. Een andere harde natuursteen soort is hardsteen, bekijk al onze hardsteen vloertegels ook gewoon online of in de showroom!

Bourgondische dallen kopen bij Totaaltegel

Wanneer je op zoek bent naar Bourgondische dallen kun je inspiratie op doen op onze website. We snappen dat het maken van een keuze voor een tegel vanaf een beeldscherm niet makkelijk is. We adviseren daarom altijd om langs te komen in een van onze showrooms om de tegels in het echt te komen bekijken. Wanneer je Franse Bourgondische dallen in het echt bekijkt krijg je pas écht een goede indruk van de kleur, structuur en uitstraling. Denk hier bijvoorbeeld ook aan de lichtinval die een tegel anders doet lijken. Dus kom gerust langs, onze adviseurs voorzien je graag van advies en helpen je mee in de zoektocht naar de perfecte Franse Bourgondische kalksteen tegel.