Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Hardsteen vloertegels

Wanneer u op zoek bent naar landelijke en mooi verouderde natuursteen vloertegels, dan is een hardsteen vloertegel een geschikte optie. Hardsteen vloertegels hebben een verouderde uitstraling door de fossielen en witte aders die zichtbaar zijn in het gesteente en de getrommelde randen. Een hardsteen vloer is altijd uniek, geen enkele vloertegel is namelijk hetzelfde. Wanneer deze tegels gemengd worden gelegd, ontstaat een prachtig en uniek geheel.

peter

Twijfel je welke tegel in jouw huis past?

Doe de korte test en vind je perfecte tegel!

4 producten gevonden
Hardsteen vloertegels - Vietnamese Hardsteen 20x20 - Soft Finish
  • Materiaal: Hardsteen
  • Levertijd: 3 - 5 werkdagen
€ 44,64 per m2
Nu € 26,54 per m2
incl. BTW
Hardsteen vloertegels - Vietnamese Hardsteen - Soft Finish (Binnen)
Aanbieding
  • Materiaal: Hardsteen
  • Levertijd: 3 - 5 werkdagen
€ 44,64 per m2
Nu vanaf € 26,54 per m2
incl. BTW
Hardsteen vloertegels - Vietnamese Hardsteen 20x20 - Getrommeld
  • Materiaal: Hardsteen
€ 44,64 per m2
Nu € 31,94 per m2
incl. BTW
Hardsteen vloertegels - Vietnamese Hardsteen - Geschuurd & Verouderd
Aanbieding
  • Materiaal: Hardsteen
  • Levertijd: 3 - 5 werkdagen
€ 58,77 per m2
Nu € 49,95 per m2
incl. BTW

Veelgekozen hardsteen vloeren zijn: Vietnamese Hardsteen, Turks Hardsteen Dark en Turks Hardsteen Antique Blue of een Belgisch hardsteen vloer. Ben je meer op zoek naar tegels met een bepaalde gelaagdheid, dan zijn onze leisteen vloertegels een mooi alternatief.

De mooiste getrommelde hardsteen vloertegels

Alle hardsteen vloertegels zijn machinaal of met de hand getrommeld wat zorgt voor de prachtige landelijke uitstraling. Wij leveren hardsteen vloertegels in diverse maatvoeringen, van heel groot tot heel klein. Een populaire maatvoering is momenteel de Vietnamese Hardsteen 20x20 cm Soft Finish. Deze maatvoering wordt veel toegepast in een hal, (bij)keuken of toilet voor een nostalgisch effect. Een geheel andere natuursteensoort is marmer. Ook hier hebben wij tegels van, kijk hier het assortiment marmer vloertegels.

Groot assortiment hardsteen vloertegels

Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste hardsteen vloeren voor de beste prijs. Daarom importeren wij al onze producten rechtstreeks uit China, België, Turkije, Vietnam en India. In de loop der jaren hebben wij een uitgebreid assortiment opgebouwd met de mooiste verouderde vloeren, veelal uit voorraad leverbaar. In onze showroom kunt u diverse vloeren bekijken en vergelijken.

Eigenschappen hardsteen vloer

Hardsteen is een kalkhoudend gesteente en daardoor gevoeliger dan sommige andere (natuursteen) vloertegels. Door de eigenschappen van hardsteen kan de vloertegel mooi getrommeld worden en krijgt het zijn verouderde uitstraling waar veel mensen van gecharmeerd zijn. Deze eigenschappen maken de tegel wel gevoeliger voor krassen en vlekken dan een imitatie tegel. De veelgenoemde opmerking ‘het eerste krasje doet het meest pijn’ geldt daarom zeker voor een hardsteen vloer. Een verouderde tegel wordt juist mooier door zijn gebruikssporen, denk bijvoorbeeld eens aan de prachtige verouderde kerkvloeren en vloeren in historische panden. De prachtige uitstraling van hardsteen tegels kan door geen enkele imitatietegel nagebootst worden. Wilt u toch een beschermlaag creëren voor uw hardsteen vloer, dan is het mogelijk om uw vloer te impregneren. Informeer naar de mogelijkheden.