Graniet vloertegels

Graniet is een sterk gesteente en valt onder de luxe natuursteensoorten. Het materiaal is robuust en heeft weinig te leiden onder intensief gebruik. Door het gemêleerde oppervlak zijn stof, zand en andere vuildeeltjes nauwelijks zichtbaar op deze natuursteen vloertegel. Graniet vloertegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en bewerkingen zoals gepolijst, leather finish en gebrand & geborsteld. Graniet is verkrijgbaar in honderden kleuren.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

8 producten gevonden
Graniet vloertegels - Star Galaxy Graniet / Black Galaxy - Gepolijst
Aanbieding
€ 37,00 per m2
Nu € 30,49 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Graniet vloertegels - Absolute Black Graniet - Gepolijst
€ 32,74 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Graniet vloertegels - Nero Assoluto Graniet - Gepolijst
€ 32,95 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Restpartij
Graniet vloertegels - Ghibli Light Graniet - Gepolijst
Restpartij
Graniet vloertegels - Steel Grey Graniet - Leather Finish
Graniet vloertegels - Coffee Brown Graniet - Leather Finish (Binnen)
Prijs op aanvraag
Monster mogelijk
Graniet vloertegels - Imperial White Graniet - Gepolijst
Restpartij
Graniet vloertegels - Colonial White Graniet - Gepolijst

Alle graniet tegels met de afmeting 30x60 cm zijn voorzien van een facetrand. Alle overige maatvoeringen zijn strak gezaagd.

Populaire granietsoorten zijn: Star Galaxy Graniet, Nero Assoluto Graniet, Black Pearl Graniet en Steel Grey Graniet. Naast graniet hebben wij ook diverse hardsteen vloertegels in het assortiment.

Een luxe uitstraling met graniet vloertegels

Elke granieten vloertegel is anders door zijn unieke kleurschakeringen in combinatie met de bewerking. Een gepolijste granieten vloer heeft een glanzend oppervlak waardoor de kleuren in de tegel sterk zichtbaar zijn. Dit zorgt voor de mooie en luxe uitstraling waar graniet bekend om staat. Graniet met de bewerking ‘leather finish’ wordt steeds meer toegepast. Het oppervlak is dan gezoet (mat en glad) en geborsteld (ruw) waardoor een ‘leather look’ ontstaat. Een voorbeeld van een tegel met deze bewerking is de Steel Grey Graniet. Een gebrande & geborstelde bewerking zorgt voor een ruwe en robuuste uitstraling. Een voorbeeld van een tegel met deze bewerking is de Royal Black Graniet. 

Graniet is duurzaam & gemakkelijk in onderhoud

Je kunt graniet vloertegels perfect toepassen in verschillende ruimten van uw woning. De bewerkingen ‘leather finish’ en ‘gebrand & geborsteld’ zijn niet glad en daardoor geschikt voor een badkamer. Het materiaal is bestand tegen intensief gebruik in een woning omdat het een extreem hard gesteente is met weinig tot geen poriën. Door de minimale poriën is de vloer eenvoudig in onderhoud. Het blijft een natuurlijk gesteente en dit vraagt om het gewenste onderhoud. Met de juiste onderhoudsmaterialen houdt u de vloer mooi. Een andere populaire natuursteensoort is leisteen, kijk eens naar ons assortiment leisteen vloertegels.