Vloertegels 30x60

Vloertegels 30x60 zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ons assortiment bestaat uit onder andere hardsteen, leisteen, graniet en keramiek. De 30x60 vloertegels zijn mooi in verschillende verbanden te leggen, dit zorgt voor een speelse uitstraling. Er is ontzettend veel mogelijk met dit formaat.

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

243 producten gevonden

Vloertegels 30x60 in wildverband

Vloertegels 30x60 zijn in verschillende verbanden te leggen, maar de 30x60 vloertegel wordt doorgaans in wildverband geplaatst. Dit zorgt voor een natuurlijk en speels effect in een ruimte. Daarnaast kan de vloertegel 30x60 een ruimte optisch vergroten. Door het formaat tegel wordt het aantal voegen beperkt. Minder rasterlijnen zorgt voor een rustiger ogend geheel, waardoor het ruimtelijke effect gemaximaliseerd wordt.

Vloertegels 30x60 en andere formaten

Vloertegels 30x60 zijn uniek door het formaat tegel, maar naast tegels 30x60 hebben we nog veel meer formaten in het assortiment. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar smallere vloertegels om bijvoorbeeld een visgraat keramisch parket te leggen? Denk dan eens aan houtlook. Het formaat 30x120 cm vloertegels hebben de uiterlijke kenmerken van hout maar de voordelen van keramiek.

Kleuren vloertegels 30x60

Ben je op zoek naar kleur? Bijvoorbeeld naar vloertegels 30x60 antraciet? Bij ons ben je aan het juiste adres. Misschien heb je al een keuze gemaakt met betrekking tot het tegelformaat maar weet je niet welke steensoort bij jouw wensen past. Heb je bijvoorbeeld een onderhoudsvrije tegel nodig of ben je meer gecharmeerd van de uitstraling van hardsteen? Om een antwoord te vinden op deze vragen kun je gerust langskomen in onze showroom voor advies. Naast prachtige vloertegels 30x60 hebben wij ook prachtige wandtegels 30x60. De keuze is reuze dus bekijk ons assortiment online of bezoek een van onze showrooms!