Wij zijn weer gewoon geopend, een afspraak maken is niet nodig! Een afspraak maken kan nog wel.

Keramisch parket visgraat

Een keramisch parket visgraat vloer is een vloer die op dit moment erg populair en trendy is. Houten vloeren zijn natuurlijk en romantisch. Ze zijn al een eeuwigheid zeer gewild, en het visgraat patroon is ook een klassieker. Keramisch parket in visgraat patroon bootst deze houten vloeren na en heeft daarbij veel voordelen t.o.v. een echte houten vloer. Met deze vloertegels haal je een onderhoudsvriendelijke vloer in huis die je zelfs in de badkamer kunt toepassen!

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

51 producten gevonden
Keramisch parket visgraat - Natural Appeal Wild
€ 30,24 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket visgraat - Natural Appeal Light
€ 30,24 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket visgraat - Natural Appeal Blonde
€ 30,24 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket visgraat - Natural Appeal Almond
€ 30,24 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket visgraat - Woodside Nut
€ 34,30 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket visgraat - Primewood Natural
€ 37,15 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket visgraat - Woodside Oak
€ 34,30 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket visgraat - Poetry Light
€ 27,13 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket visgraat - Poetry Ecru
€ 27,13 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket visgraat - Poetry Nut
€ 27,13 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket visgraat - Poetry Grey
€ 27,13 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket visgraat - Oaks Grey
€ 39,66 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket visgraat - Oaks White
€ 39,66 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket visgraat - Oaks Nut
€ 39,66 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket visgraat - Oaks Ochre
€ 39,66 per m2
(excl. BTW)

Een keramisch parket visgraat vloer maakt van elke ruimte een sfeervolle ruimte. De grootte van een ruimte bepaalt welk formaat visgraat tegel erbij past. Heb je een kleine ruimte? Gebruik dan tegels met een lengte van 60 cm. Is de ruimte groot? Dan kun je kiezen voor tegels met een lengte van 120 cm. Wanneer de ruimte zeer groot is kun je tegels tot wel 180 cm gebruiken.

Keramisch visgraat: diverse prints mogelijk

Keramisch visgraat is in diverse prints te verkrijgen. De meest voor de hand liggende zijn de houtlook visgraat tegels. Deze tegels hebben een print die op hout lijkt. Zelf de knoesten en voelbare structuur van hout worden in de tegel nagemaakt. Houtlook visgraat tegels zijn daarom bijna niet meer te onderscheiden van echt hout. Binnen de houtprints is het aanbod groot: er is veel variatie in houtkleuren en afmetingen van tegels. Ons aanbod keramisch houtlook visgraat vloertegels varieert van licht grijs tot donkerbruin, en van 7,5x30 cm tot 26,5x180 cm. Houtlook visgraat tegels zijn prachtig als vloertegels in de woonkamer.

Naast keramische houtlook vloeren zijn er ook andere prints mogelijk. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld ook keramische marmerlook visgraat vloertegels. Deze tegels hebben het uiterlijk van marmer waardoor de ruimte waarin ze liggen een luxueuze uitstraling krijgt. Deze tegels zijn prachtig in bijvoorbeeld de badkamer of het toilet.

keramisch parket visgraat

Voordelen van keramische visgraat tegels

Een keramisch parket visgraat vloer kent vele voordelen ten opzichte van een echt houten vloer. Een keramische vloer bestaat uit keramische tegels die op zeer hoge temperaturen worden gebakken. De tegels worden tevens voorzien van een beschermende laag. Keramische tegels zijn daarom erg hard waardoor ze niet of nauwelijks krassen. Bovendien behoudt een keramische parket visgraat vloer zijn kleur. Keramisch visgraat parket neemt ook geen vocht zoals water, vet of wijn op. De tegels maak je eenvoudig schoon met een dweil en schoonmaakmiddel. Hierna zien jouw keramische visgraat tegels er weer als nieuw uit!

Houten vloer met vloerverwarming of op de badkamer?

Wil je graag vloerverwarming onder jouw vloer? Bij een echte houten vloer kan dit problemen opleveren. Bij keramisch parket is dit geen enkel probleem! Je kunt gewoon genieten van een lekkere warme vloer. Wil je graag een houten vloer in de badkamer? Een echte houten vloer is geen goed idee, deze kan gaan schimmelen en kromtrekken. Een keramische houtlook tegel heeft deze problemen niet omdat deze geen vocht opneemt. Je kunt je badkamer dus ook een warme uitstraling geven met houtlook visgraat tegels!

Keramisch parket visgraat in elke ruimte in huis

Omdat keramisch parket visgraat vloeren geen vocht opnemen en goed samengaan met vloerverwarming kunnen deze vloeren overal in huis gelegd worden. Wil je graag een warme uitstraling creëren op het toilet, de hal, de badkamer of de keuken? Kies gerust voor keramische visgraat tegels! Je ziet het, je kunt nu een visueel houten vloer leggen op plekken waar je dit voorheen niet snel zou doen.

Visgraat keramisch parket kopen

Heb je de beslissing gemaakt en wil je visgraat keramisch parket kopen? Je kunt ons assortiment bekijken op onze website. Bij een aantal tegels is het ook mogelijk om een monsterstuk aan te vragen. Je krijgt dan een stukje van de tegel thuis gestuurd. Op die manier krijg je een betere indruk van de kleur en structuur van de tegel. Liever een hele tegel zien, of een tegel die verwerkt is in de vloer? Kom dan langs in een van onze showrooms in Vianen of Hegelsom. Hier helpen onze adviseurs je graag verder!

Advies over keramisch parket visgraat?

Heb je nog vragen over keramisch parket visgraat vloeren of wil je de tegels in het echt bekijken? Onze adviseurs in onze showrooms in Vianen of Hegelsom staan voor je klaar. Zij willen je graag voorzien van passend advies. Heb je voorbeelden van een interieur of heb je foto’s van je eigen interieur? Neem deze gerust mee! Samen kijken we dan welke keramisch parket visgraat tegels er mooi bij passen. Ook afbeeldingen op bijvoorbeeld Pinterest zijn een goed uitgangspunt. Het adres van onze showroom in Vianen is Stuartweg 1E, 4131 NH Vianen. Het adres van onze showroom in Hegelsom is Stationsstraat 162, 5963 AC Hegelsom.

Lees meerminder