oktober-woonmaand-2022-banner 2

Keramisch parket visgraat

Een keramisch parket visgraat vloer is een vloer die op dit moment erg populair en trendy is. Ze zijn al een eeuwigheid zeer gewild, en het visgraat patroon is ook een klassieker. Keramisch parket in visgraat patroon bootst deze houten vloeren na en heeft daarbij veel voordelen t.o.v. een echt hout. Met deze vloertegels haal je een onderhoudsvriendelijke vloer in huis die je in elke ruimte kunt toepassen!

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

48 producten gevonden
Keramisch parket visgraat - Loftwood Nut
Bekijk product
Keramisch parket visgraat - Sublime Light
Bekijk product
Keramisch parket visgraat - Sublime Beige
Bekijk product
Keramisch parket visgraat - Luxury Beige
Bekijk product
Keramisch parket visgraat - Wooden Timber Hone
Bekijk product
Keramisch parket visgraat - Wooden Bark Crema
Bekijk product
Keramisch parket visgraat - Wooden Grain Mocha
Bekijk product
Keramisch parket visgraat - Selva Brown
Bekijk product
Keramisch parket visgraat - Di Lengno Ramo
Bekijk product
Keramisch parket visgraat - Woodside Nut
Bekijk product
Keramisch parket visgraat - Les Bois Slavonia
Bekijk product
Keramisch parket visgraat - Les Bois Sarawa
Bekijk product

Een keramisch parket visgraat vloer, oftewel houtlook tegels in visgraat, maakt van elke ruimte een sfeervolle ruimte. De grootte van een ruimte bepaalt welk formaat visgraat tegel erbij past. Heb je een kleine ruimte? Gebruik dan tegels met een lengte van 60 cm. Is de ruimte groot? Dan kun je kiezen voor tegels met een lengte van 120 cm. Wanneer de ruimte zeer groot is kun je tegels tot wel 180 cm gebruiken.

Keramisch visgraat: diverse prints mogelijk

Keramisch visgraat is in diverse prints te verkrijgen. De meest voor de hand liggende zijn de houtlook visgraat tegels. Deze tegels hebben een print die op hout lijkt. Zelf de knoesten en voelbare structuur van hout worden in de tegel nagemaakt. Houtlook visgraat tegels zijn daarom bijna niet meer te onderscheiden van echt hout. Binnen de houtprints is het aanbod groot: er is veel variatie in houtkleuren en afmetingen van tegels. Ons aanbod keramisch houtlook visgraat vloertegels varieert van licht grijs tot donkerbruin, en van 7,5x30 cm tot 26,5x180 cm. 

Keramisch parket visgraat in elke ruimte in huis

Omdat keramisch parket visgraat vloeren geen vocht opnemen en goed samengaan met vloerverwarming kunnen deze vloeren overal in huis gelegd worden. Wil je graag een warme uitstraling creëren op het toilet, de hal, de badkamer of de keuken? Kies gerust voor keramische visgraat tegels! Je ziet het, je kunt nu een visueel houten vloer leggen op plekken waar je dit voorheen niet snel zou doen.

Advies over keramisch parket visgraat?

Heb je nog vragen over keramisch parket visgraat vloeren of wil je de tegels in het echt bekijken? Onze adviseurs in onze showrooms in Vianen of Hegelsom staan voor je klaar. Zij willen je graag voorzien van passend advies. Heb je voorbeelden van een interieur of heb je foto’s van je eigen interieur? Neem deze gerust mee! Samen kijken we dan welke keramisch parket visgraat tegels er mooi bij passen. Ook afbeeldingen op bijvoorbeeld Pinterest zijn een goed uitgangspunt.