Tweede Pinksterdag zijn we geopend van 10:00 - 15:00u! Afhalen is deze dag niet mogelijk.

Vloertegels houtlook

Een mooi alternatief voor een houten vloer zijn keramische vloertegels houtlook. Een perfecte keuze voor als je op zoek bent naar een houtlook vloer die eenvoudig te onderhouden is. Keramische vloeren krassen en vlekken namelijk niet. Om de vloer mooi te houden is het voldoende om wekelijks te dweilen en/of stofzuigen. Ons assortiment vloertegels houtlook is bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

93 producten gevonden
Vloertegels houtlook - Primewood Natural
Vanaf € 52,02 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Vloertegels houtlook - Primewood Nut
Vanaf € 52,02 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Vloertegels houtlook - Essenze Vaniglia
Aanbieding
€ 47,01 per m2
Nu vanaf € 39,95 per m2
incl. BTW

Uit voorraad leverbaar

Vloertegels houtlook - Essenze Cannella
Aanbieding
€ 47,01 per m2
Nu vanaf € 39,95 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Vloertegels houtlook - Logwood Grey
Vanaf € 39,82 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Vloertegels houtlook - Les Bois Cobolo
Vanaf € 59,40 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Vloertegels houtlook - Sublime Nut
Vanaf € 40,46 per m2
incl. BTW
Vloertegels houtlook - Sublime Ochre
Vanaf € 40,46 per m2
incl. BTW
Vloertegels houtlook - Sublime Light
Vanaf € 40,46 per m2
incl. BTW
Vloertegels houtlook - Sublime Beige
Vanaf € 40,46 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Vloertegels houtlook - Essence Brown
Vanaf € 48,42 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Vloertegels houtlook - Essence Cream
Vanaf € 48,42 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Houtlook bij onze klanten thuis!

Bekijk onderstaande projecten bij klanten thuis voor een indruk van onze houtlook vloertegels. Ook foto's van je project delen? Stuur ze naar marketing@totaaltegel.nl!

Veelgestelde vragen over houtlook vloertegels

Welke kleur voeg bij houtlook vloertegels?

Het kiezen van de juiste voeg is vaak geen prioriteit tijdens het uitzoeken van een tegel. Toch is het een vrij bepalend onderdeel van de uitstraling die de vloer uiteindelijk heeft. Het voegen van houtlook tegels wordt meestal gedaan met een kleur die ook in het kleurenpallet van de houtlook tegels voorkomt. Dit zorgt voor een strak en rustig geheel. Wanneer je kiest voor een afwijkende voegkleur ontstaat er een vloer met rasterpatroon.

Wat kosten houtlook vloertegels?

De prijzen liggen tussen de € 35 - € 50 incl. btw per vierkante meter voor een houtlook vloertegel. Deze prijzen zijn exclusief legwerk. Het verschil in prijzen heeft te maken met land van herkomst, het merk en het aantal prints in de collectie. Hoe uitgebreider de print van de houtlook tegel, des te hoger de productiekosten zijn. Bekijk het overzicht houtlook tegels voor de precieze prijzen per houtlook tegel.

De prints van het keramisch parket zijn steeds verder doorontwikkeld waardoor de nagebootste 'houtnerven' erg veel lijken op de nerven in een echte houten vloer. Alle keramische vloertegels hebben een dikte van 1 cm en kunnen met een mooie dunne voeg verwerkt worden. Totaaltegel is niet alleen een handelsonderneming, wij verzorgen ook het legwerk voor onze klanten. Zo ben je verzekerd van een mooie verwerking van de gekozen materialen.

Grootste assortiment houtlook vloertegels

Totaaltegel biedt een breed assortiment keramische vloertegels houtlook in diverse kleuren en afmetingen. Altijd voor de beste prijs. Liever een strakke neutrale tegel? Kijk eens naar onze kalksteen look vloertegels. In tegenstelling tot natuursteen zijn keramische vloertegels machinaal vervaardigd en daardoor in een groot aantal kleuren en structuren verkrijgbaar. We hebben ons houtlook assortiment met veel aandacht samengesteld zodat wij onze klanten altijd een mooi aanbod kunnen voorleggen. In onze showroom worden diverse vloertegels, waarvan houtlook tegels, in een groot oppervlak gepresenteerd. Je bent van harte welkom om vrijblijvend een bezoek te brengen aan onze showroom. Wij laten onze klanten niet graag wachten, daarom is het raadzaam om vooraf een afspraak te maken. Ben je niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken? Laat je dan telefonisch adviseren. In veel gevallen is het tevens mogelijk een monsterstuk te ontvangen van de tegel waar je interesse naar uit gaat.

A-kwaliteit houtlook tegels voor de beste prijs

Onze houtlook tegels zijn van A-kwaliteit en altijd scherp geprijsd. De partijen bevatten meerdere prints waardoor de uiteindelijke vloer niet meer te onderscheiden is van een echte houten vloer. De houtlook vloertegels hebben daarnaast een ‘natural touch’ waardoor de tegel niet alleen lijkt op hout, maar ook zo voelt. Totaaltegel biedt daarnaast diverse keramische wandtegels die erg mooi te combineren zijn met wandtegels houtlook. Naast keramiek zijn ook onze composiet vloertegels machinaal vervaardigd. Ben je op zoek naar een mooie vloertegel voor een zacht prijsje? Totaaltegel heeft diverse budgettegels in het assortiment, ook zijn er zo nu en dan restpartijen die voor een leuk bedrag weg moeten. Neem voor meer informatie telefonisch of per e-mail contact met ons op. 

Snelle levering van vloertegels houtlook

Totaaltegel is al jaren importeur van keramische tegels. Veel van onze vloertegels kunnen wij uit voorraad leveren. Dit houdt in dat een snelle levering bij veel producten mogelijk is. Bij voorraad producten vaak al binnen enkele dagen! Ben je op korte termijn op zoek naar een houtlook tegel voor je vloer, informeer dan altijd naar onze voorraad producten. Keramische producten op bestelling hebben een gemiddelde levertijd van 2 weken.