Vloertegels houtlook

Een mooi alternatief voor een houten vloer zijn keramische vloertegels houtlook. Een perfecte keuze voor als je op zoek bent naar een houtlook vloer die eenvoudig te onderhouden is. Keramische vloeren krassen en vlekken namelijk niet. Om de vloer mooi te houden is het voldoende om wekelijks te dweilen en/of stofzuigen. Ons assortiment vloertegels houtlook is bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Bewerking
Aanbieding
Sales team - klein

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

69 producten gevonden
Vloertegels houtlook - Oaks Brown
€ 39,66 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels houtlook - Primewood Natural
€ 37,15 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels houtlook - Woodside Oak - Grip
€ 58,65 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels houtlook - Woodside Oak
€ 34,30 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels houtlook - Poetry Light
€ 27,13 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels houtlook - Poetry Ecru
€ 27,13 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels houtlook - Poetry Nut
€ 27,13 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels houtlook - Poetry Grey
€ 27,13 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels houtlook - Oaks Grey
€ 39,66 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels houtlook - Oaks White
€ 39,66 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels houtlook - Oaks Nut
€ 39,66 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels houtlook - Oaks Ochre
€ 39,66 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels houtlook - Naturel Marron
€ 39,66 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels houtlook - Naturel Gris
€ 39,66 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels houtlook - Naturel Clair
€ 39,66 per m2
(excl. BTW)

De prints van het keramisch parket zijn steeds verder doorontwikkeld waardoor de nagebootste 'houtnerven' erg veel lijken op de nerven in een echte houten vloer. Alle keramische vloertegels hebben een dikte van 1 cm en kunnen met een mooie dunne voeg verwerkt worden. Totaaltegel is niet alleen een handelsonderneming, wij verzorgen ook het legwerk voor onze klanten. Zo ben je verzekerd van een mooie verwerking van de gekozen materialen. Naast vloertegels houtlook biedt Totaaltegel een breed assortiment houtlook keramische terrastegels. De houtlook terrastegels sluiten erg mooi aan bij het groen in de tuin en de natuurlijke materialen. Alle keramische terrastegels hebben een passende antislipwaarde (R-waarde), deze vastgestelde norm zorgt ervoor dat een keramische tegel buiten niet glad wordt als het bijvoorbeeld regent. Liever een strakkere tegel? Kijk dan eens naar ons assortiment industrieel look vloertegels.

Grootste assortiment houtlook vloertegels

Totaaltegel biedt een breed assortiment keramische vloertegels houtlook in diverse kleuren en afmetingen. Altijd voor de beste prijs. Liever een strakke neutrale tegel? Kijk eens naar onze kalksteen look vloertegels. In tegenstelling tot natuursteen zijn keramische vloertegels machinaal vervaardigd en daardoor in een groot aantal kleuren en structuren verkrijgbaar. We hebben ons houtlook assortiment met veel aandacht samengesteld zodat wij onze klanten altijd een mooi aanbod kunnen voorleggen. In onze showroom worden diverse vloertegels, waarvan houtlook tegels, in een groot oppervlak gepresenteerd. Je bent van harte welkom om vrijblijvend een bezoek te brengen aan onze showroom. Wij laten onze klanten niet graag wachten, daarom is het raadzaam om vooraf een afspraak te maken. Ben je niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken? Laat je dan telefonisch adviseren. In veel gevallen is het tevens mogelijk een monsterstuk te ontvangen van de tegel waar je interesse naar uit gaat.

A-kwaliteit houtlook tegels voor de beste prijs

Onze houtlook tegels zijn van A-kwaliteit en altijd scherp geprijsd. De partijen bevatten meerdere prints waardoor de uiteindelijke vloer niet meer te onderscheiden is van een echte houten vloer. De houtlook vloertegels hebben daarnaast een ‘natural touch’ waardoor de tegel niet alleen lijkt op hout, maar ook zo voelt. Totaaltegel biedt daarnaast diverse keramische wandtegels die erg mooi te combineren zijn met tegels houtlook. Naast keramiek zijn ook onze composiet vloertegels machinaal vervaardigd. Ben je op zoek naar een mooie vloertegel voor een zacht prijsje? Totaaltegel heeft diverse budgettegels in het assortiment, ook zijn er zo nu en dan restpartijen die voor een leuk bedrag weg moeten. Neem voor meer informatie telefonisch of per e-mail contact met ons op. 

Snelle levering van vloertegels houtlook

Totaaltegel is al jaren importeur van natuursteen en keramische tegels, afbouwmaterialen en tuingerelateerde bouwmaterialen. Veel van onze vloertegels kunnen wij uit voorraad leveren. Dit houdt in dat een snelle levering bij veel producten mogelijk is. Bij voorraad producten vaak al binnen enkele dagen! Ben je op korte termijn op zoek naar een houtlook tegel, informeer dan altijd naar onze voorraad producten. Keramische producten op bestelling hebben een gemiddelde levertijd van 2 weken. 

Lees meerminder