Betontegels

Betontegels worden al jaren gebruikt voor het verharden van terrassen, trottoirs, opritten, pleinen en paden. Bij betontegels wordt al snel gedacht aan de klassieke grijze betonnen tuintegels. Inmiddels zijn tuintegels van beton verkrijgbaar in tal van kleuren zoals antraciet, bruin en beige. De betontegels hebben mooie kleurnuances en zijn ook verkrijgbaar met een natuursteen look. Dit houdt in dat de tegel een zichtbaar reliëf heeft in het beton. Dit zorgt voor een mooie geleefde uitstraling.

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

68 producten gevonden
Betontegels - Tremico Antraciet
€ 19,42 per m2
(excl. BTW)
Betontegels - Tremico Texels Bont
€ 21,90 per m2
(excl. BTW)
Betontegels - Tremico Zeeuws Bont
€ 21,90 per m2
(excl. BTW)
Betontegels - Tremico Brons
€ 21,90 per m2
(excl. BTW)
Betontegels - Tremico Twents Bont
€ 21,90 per m2
(excl. BTW)
Betontegels - Tremico Oud bont
€ 21,90 per m2
(excl. BTW)
Betontegels - Metro Remo Antraciet
€ 22,93 per m2
(excl. BTW)
Betontegels - Metro Remo Brons
€ 22,93 per m2
(excl. BTW)
Betontegels - Metro Remo Texels bont
€ 22,93 per m2
(excl. BTW)
Betontegels - Metro Remo Zeeuws bont
€ 22,93 per m2
(excl. BTW)
Betontegels - Tremico Smook
€ 23,55 per m2
(excl. BTW)
Betontegels - Estetico Chocolate - Vlak
€ 26,24 per m2
(excl. BTW)

Betontegel tuin

Betontegels zijn vaak goedkoper dan keramische of natuursteen terrastegels dus heb je een bredere keuze beton tuintegels met een klein budget. Heb je ook een dakterras, zorg dan voor niet zware dakterrastegels, zoals onze X1 waterdoorlatende terrastegels.

Betontegels assortiment

Je kunt bij Totaaltegel terecht voor keramiek op beton tegels en een groot assortiment betontegels van het merk Kijlstra. Kijlstra Bestrating is marktleider in de productie van stenen, klinkers, tegels en (sier)bestrating. In ons assortiment vind je betontegels met en zonder coating laag. De coating zorgt voor een extra beschermlaag waardoor de betontegel water- en vlekafstotend is en minder snel verkleurd. Houdt er rekening mee dat deze coating na verloop van tijd zal verdwijnen waardoor de tegel niet meer optimaal beschermd is. De betontegels zijn verkrijgbaar in diverse maatvoeringen; vierkant, banenverband en wildverband.