Onze deuren zijn vanaf zaterdag 15 januari weer geopend! Kom gerust langs in een van onze showrooms, ook zonder afspraak!

Betontegels

Betontegels worden al jaren gebruikt voor het verharden van terrassen, trottoirs, opritten, pleinen en paden. Bij betontegels wordt al snel gedacht aan de klassieke grijze tegel. Inmiddels is beton verkrijgbaar in tal van kleuren zoals antraciet, bruin en beige. De betontegels hebben mooie kleurnuances en zijn ook verkrijgbaar met een natuursteen look. Dit houdt in dat de tegel een zichtbaar reliëf heeft in het beton. Dit zorgt voor een mooie geleefde uitstraling.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

56 producten gevonden
Betontegels - Tremico Antraciet
€ 16,94 per m2
(excl. BTW)
Betontegels - Tremico Texels Bont
€ 19,42 per m2
(excl. BTW)
Betontegels - Tremico Zeeuws Bont
€ 19,42 per m2
(excl. BTW)
Betontegels - Tremico Brons
€ 19,42 per m2
(excl. BTW)
Betontegels - Tremico Twents Bont
€ 19,42 per m2
(excl. BTW)
Betontegels - Metro Remo Antraciet
€ 20,25 per m2
(excl. BTW)
Betontegels - Metro Remo Brons
€ 20,25 per m2
(excl. BTW)
Betontegels - Metro Remo Texels bont
€ 20,25 per m2
(excl. BTW)
Betontegels - Metro Remo Zeeuws bont
€ 20,25 per m2
(excl. BTW)
Betontegels - Tremico Smook
€ 20,62 per m2
(excl. BTW)
Betontegels - Estetico Chocolate - Vlak
€ 22,73 per m2
(excl. BTW)
Betontegels - Estetico Magma - Vlak
€ 22,73 per m2
(excl. BTW)

Betontegels zijn vaak goedkoper dan keramische of natuursteen terrastegels dus heb je een bredere keuze met een klein budget. Heb je ook een dakterras waar je tegels op wil leggen, dan moet je zeker even kijken naar onze X1 terrastegels. Je kunt bij Totaaltegel terecht voor een groot assortiment betontegels van het merk Kijlstra. Kijlstra Bestrating is marktleider in de productie van stenen, klinkers, tegels en (sier)bestrating. In ons assortiment vind je betontegels met en zonder coating laag. De coating zorgt voor een extra beschermlaag waardoor de betontegel water- en vlekafstotend is en minder snel verkleurd. Houdt er rekening mee dat deze coating na verloop van tijd zal verdwijnen waardoor de tegel niet meer optimaal beschermd is. De betontegels zijn verkrijgbaar in diverse maatvoeringen; vierkant, banenverband en wildverband. Kijk ook eens naar de betontegels 10,5x31,5 cm. Deze hebben ongeveer dezelfde verhouding als klinkers.