Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Hier lees je hoe!

Oud Hollandse tegels

Oud Hollandse tegels zitten vol karakter, eenheid en rust. Geweldige tegels die prachtig tot hun recht komen in elke tuinstijl. Deze betonnen tegels staan bekend als oud Hollands maar lenen zich ook perfect voor de moderne tuin. De rustige uitstraling van de tegels komt goed tot zijn recht in landelijke tuinen en de strakke en symetrische vormen in klassieke tuinstijlen.

oud hollandse tegel 1
Oud Hollandse tegels, dé keuze van de tuinarchitect
Een natuurlijke en karakteristieke uitstraling, verschillende afmetingen en diverse diktes. Wij snappen wel dat deze tegel ongekend populair is!

Voordelig een mooie tuin met oud Hollandse tegels

Geef je tuin een eigen karakter met vakwerk van eigen bodem. Oud Hollandse tegels zijn beton tegels en daardoor voordeliger dan terrastegels van natuursteen of keramiek. Dit betekent dat je gegarandeerd een mooi tuinterras kunt aanleggen voor een goede prijs. Een ander voordeel van deze A-kwaliteit producten is het samenspel met andere tuinornamenten. De effen kleuren zijn prima te combineren met allerlei soorten tuindecoratie. Een nadeel van oud Hollandse tegels is de kans op kalkuitbloei bij langdurig vochtig weer. Dit soort vlekken zijn daarentegen wel makkelijk te verwijderen met de daarvoor bestemde reinigingsmiddelen.


Onze oud Hollandse tegels:

Oud Hollandse tegels - Oud Hollandse tegel - Grijs
Vanaf € 41,43 per m2
incl. BTW
Oud Hollandse tegels - Oud Hollandse tegel - Antraciet
Vanaf € 49,14 per m2
incl. BTW
Oud Hollandse tegels - Oud Hollandse tegel - Carbon
Vanaf € 50,09 per m2
incl. BTW
Oud Hollandse tegels - XL - Oud Hollandse tegel - Grijs
Vanaf € 18,31 per stuk
incl. BTW
Oud Hollandse tegels - XL - Oud Hollandse tegel - Antraciet
Vanaf € 18,79 per stuk
incl. BTW
Oud Hollandse tegels - XL - Oud Hollandse tegel - Carbon
Vanaf € 19,26 per stuk
incl. BTW

Oud Hollandse tegels voor je oprit

Een ander voordeel van oud Hollandse tegels is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende diktes. Dit maakt ze ook geschikt voor opritten. Voor een stevige oprit met een goede body is een dikte van 6 cm vereist. Zo kun je de prachtige uitstraling van het beton terug laten komen rondom je hele huis. Oud Hollandse tegels kunnen ook wel tegen een stootje, ze zijn erg sterk en slijtvast en kunnen uitstekend tegen vorst. Ze gaan minstens 20 jaar mee en zijn dus ontzettend duurzaam; zo geniet je jarenlang zonder zorgen!


Oud Hollandse tegels: veelzijdig in elke tuinstijl

Met oud Hollandse tegels is het niet alleen mogelijk om een prachtig terras aan te leggen. Je kunt ze bijvoorbeeld ook heel goed gebruiken bij de aanleg van een tuinpad of een trap. Hierdoor ben je in één klap helemaal klaar voor een vernieuwde look. Wij helpen je graag verder met een ruime keuze, want elke tuin is voor ons uniek. Daarom bestaat ons assortiment oud Hollandse tegels uit een divers pallet aan kleuren, formaten en vormen. Zo vind je gegarandeerd de tegel die het beste bij je past!

Bekijk ons aanbod in een van onze showrooms

Wil je ons hele aanbod van dichtbij bekijken? Dat kan in onze vestigingen in Moergestel, Hegelsom en Vianen. Hier kun je onder het genot van een kop koffie of thee in alle rust onze producten bekijken. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan onze verkoopadviseurs. Zij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar de perfecte tegels.

oud hollandse tegel 2
Ook als stapstenen
oud hollandse tegel 3
Prachtig als terras
oud hollandse tegel 7
Toe te passen als traptreden
oud hollandse tegel 4
Mooi als looppad