Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Betontegels 100x100

Bij Totaaltegel vind je immense betontegels 100x100 in verschillende diktes en kleuren. Betontegels 100x100 zijn niet zomaar betontegels: ze zijn ontzettend multifunctioneel en kunnen je tuin en terras hoogte en diepte geven. Door de verschillende diktes kunnen ze ook gebruikt worden als traptreden en als stapelblokken. Hou jij van de stoere en robuuste uitstraling van betontegels 100x100? Check het hele assortiment van Totaaltegel en alle info die je nodig hebt op deze pagina!

nicole

Twijfel je welke betontegel of bestrating in jouw tuin past?

Doe de korte test en vind de perfecte match!

3 producten gevonden
Betontegels 100x100 - XL - Oud Hollandse tegel - Grijs
  • Materiaal: Beton
  • Merk: ArtiStone
Vanaf € 18,31 per stuk
incl. BTW
Betontegels 100x100 - XL - Oud Hollandse tegel - Antraciet
  • Materiaal: Beton
  • Merk: ArtiStone
Vanaf € 18,97 per stuk
incl. BTW
Betontegels 100x100 - XL - Oud Hollandse tegel - Carbon
  • Materiaal: Beton
  • Merk: ArtiStone
Vanaf € 19,84 per stuk
incl. BTW

Betontegels 100x100

De vervaardiging van deze robuuste en grote tuintegels is een waar ambacht. Hierdoor zijn ze altijd volledig uniek. Ze zijn erg herkenbaar door de vele gaatjes in het oppervlak, waardoor ze een urban uitstraling krijgen. Deze karakteristieke uitstraling danken ze aan de bewerking. Bij Totaaltegel vind je altijd de perfecte kleur voor jouw tuinproject. Zo vind je naast het klassieke grijs ook betontegels 100x100 zwart en betontegels 100x100 antraciet in ons assortiment.

Vraag online een persoonlijke offerte aan

Wil je graag snel een totaaloverzicht van de kosten? Bij Totaaltegel vraag je snel en eenvoudig een online offerte aan. Bij de offerte aanvraag nemen we ook de transportkosten mee, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Een offerte is altijd vrijblijvend en op maat voor jou gemaakt. We doen er alles aan om onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Profiteer en vraag direct jouw offerte aan!

Tuininrichting met betontegels 100x100

Wist je dat betontegels 100x100 niet alleen voor terrassen bedoeld zijn? Ze zijn ontzettend veelzijdig en kunnen voor meerdere decoratieve aspecten in je tuin gebruikt worden. Betontegels 100x100 zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Zo heb je naast betontegels 100x100 van 5 cm dik ook diktes die wel oplopen tot 12 cm. Deze diktes zijn ideaal voor het maken van mooie ornamenten of trappen in je tuin. De veelzijdigheid van deze unieke kanjers is eindeloos. Hierdoor kun je gegarandeerd je tuin prachtig inrichten.

Verschillende formaten en soorten voor elke tuin

Beton is multifunctioneel, goedkoop en ook nog eens verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Naast betontegels 100x100 vind je in het assortiment van Totaaltegel ook kleinere formaten. Zo vind je er prachtige betontegels 20x20 die uitermate geschikt zijn voor het aanleggen van een knus terras. Heb je een wat kleinere tuin, maar wil je toch graag werken met authentiek beton? Dan zijn betontegels 60x60 een mooi alternatief. Ben je ook benieuwd naar andere materialen? Bekijk ook eens onze keramische terrastegels en natuursteen terrastegels.

Kom langs in onze showroom!

Ben je benieuwd naar betontegels 100x100 voor buiten? Je vindt ze in al onze showrooms. Kom langs in Hegelsom, Vianen of Moergestel en bekijk al onze producten van dichtbij. Onder het genot van een kop koffie maken onze adviseurs je graag wegwijs in onze showroom. Zij kunnen je tevens adviseren op het gebied van stijl en productspecificaties in de zoektocht naar jouw perfecte terrastegels. Wil je er zeker van zijn dat onze adviseurs tijd hebben om je te helpen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.