Tijdens de carnaval hanteren wij aangepaste openingstijden. Bekijk de openingstijden op onze contactpagina.

Terrastegels

Terrastegels zijn een belangrijk onderdeel van de tuininrichting. Een terras heeft niet alleen een praktische functie, het is minstens zo belangrijk dat het mooie terrastegels zijn. De definitie van mooi is voor iedere klant weer anders en daarom is het assortiment terrastegels buiten bij Totaaltegel zeer groot. Bij het uitkiezen van tuintegels worden diverse factoren in acht genomen zoals de kleur, afmeting, het materiaal, de eigenschappen en de prijs van de tuintegels.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Aanbieding
Sales team - klein

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

186 producten gevonden
Terrastegels - Lithos Carbon - Bocciardata
€ 67,73 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels - Lithos Desert - Bocciardata
€ 67,73 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels - Lithos Stone - Bocciardata
€ 67,73 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels - Lithos Moon - Bocciardata
€ 67,73 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels - CeraDeco Belga Nero
€ 51,65 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels - CeraDeco Belga Grigio
€ 51,65 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels - CeraDeco Belga Titanio
€ 51,65 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels - CeraDeco Belga Antiquato
€ 51,65 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels - CeraDeco Nordica Dark Lux
€ 72,69 per m2
(excl. BTW)

Terrastegels kopen

Ga je terrastegels kopen? Wij helpen onze klanten graag bij het maken van een doordachte keuze. Breng geheel vrijblijvend een bezoek aan onze showtuin of vraag online een offerte aan. Als je met je tuin bezig bent en er nieuwe terrastegels komen te liggen wil je misschien ook de rest van de tuin aanpakken. Misschien leg je een nieuw pad aan of maak je bloembakken met stapelblokken. Ook voor diverse tuin en bestrating producten kun je bij ons terecht. We hebben verschillende natuursteen en beton stapelblokken, natuursteen vijverranden, muurafdekkers en nog veel meer!

Wanneer je terrastegels kopen gaat, kun je de volgende factoren in overweging genomen:

 • Kleur en motief van de terrastegel: ons assortiment bestaat uit alle denkbare kleuren van licht tot donker en velen mooie motieven. Bekijk het complete aanbod tegels online op onze website. 
 • Afmeting van de tegel: terrastegels buiten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen van vierkant tot rechthoekig tot Romaans verband. De meest gekozen afmeting terrastegel is 60x60 cm. Een natuursteen tegel heeft meestal een dikte van 2,5 of 3 cm. Keramische tuintegels hebben altijd een dikte van 2 cm. 
 • Materiaal van de terrastegel: vaak wordt als eerste gekozen voor het materiaal van buiten terrastegels. Ons assortiment bestaat uit keramiek, natuursteen en beton tegels. Keramische tegels hebben als voordeel dat ze kleurvast, krasvast en antislip zijn. Keramiek is de afgelopen jaren daarom het meest gekozen product voor tuin en terras. 
 • Eigenschappen van de terrastegel: Totaaltegel verkoopt alleen de beste terrastegels, toch heeft elke terrastegel zijn specifieke eigenschappen. De eerste afwerking wordt vaak al gemaakt tussen natuursteen terrastegels en keramische terrastegels. Natuursteen heeft een prachtige en unieke uitstraling, maar is in veel gevallen gevoeliger voor de weersinvloeden dan keramische terrastegels. 
 • De prijs van de terrastegel: ons assortiment bestaat uit de beste terrastegels in diverse prijsklassen. De m2 prijzen zijn afhankelijk van de tegelsoort. Zo is een betontegel een stuk goedkoper dan een keramische tuintegel. De prijs is afhankelijk van de kwaliteit en eigenschappen van de tegel. Al onze producten liggen zeer scherp in de markt waardoor wij een groot assortiment voordelige terrastegels kunnen aanbieden.

Terrastegels outlet

Ons reguliere assortiment bestaat uit mooie terrastegels die voor de beste prijs/kwaliteit verhouding worden aangeboden, daarnaast hebben wij diverse terrastegels outlet. Een terrastegel outlet is een prima tegel die voor een zacht prijsje wordt aangeboden. Dit zijn producten die nieuw zijn in ons assortiment of kleine aantallen tegels die over zijn na een bestelling waarbij producten geïmporteerd zijn. Ook bieden wij zo nu en dan restpartijen aan van producten die niet meer leverbaar zijn of producten die licht beschadigd zijn. Wanneer dit het geval is, dan wordt dit er altijd bij vermeld. De prijs is dan ook afgestemd op de betreffende partij. Outlet terrastegels kunnen meestal niet bijbesteld worden. 
 

Tuin en terras

Totaaltegel biedt naast terrastegels nog diverse andere producten aan op het gebied van tuin & terras, heb je bijvoorbeeld al een terras liggen kijk dan eens naar onze vensterbanken en raamdorpels. Door hiermee een mooie combinatie te maken zorg je voor een mooi geheel. 
Alle producten zijn afkomstig uit eigen import en worden voor de beste prijs aangeboden. Veel producten zijn uit voorraad leverbaar. De tuinartikelen die wij aanbieden zijn:
 
 • Terrastegels tuin: keramiek, natuursteen en beton.
 • Muurafdekkers: verkrijgbaar in diverse natuursteen materialen zoals hardsteen en basalt. Muurafdekkers zorgen voor een nette afwerking van een muurtje in een tuin.
 • Vijverranden: verkrijgbaar in vijf maten en de materialen hardsteen en basalt. Natuursteen vijverranden zorgen voor een mooie afwerking van een vijver of waterpartij. 
 • Paalmutsen: de paalmutsen zijn verkrijgbaar als platte uitvoering en diamantkop. Diverse afmetingen zijn uit voorraad leverbaar in de materialen basalt en hardsteen. 
 • Stapelblokken: diverse betonnen en natuursteen vijverranden uit voorraad leverbaar voor de beste prijs. De stapelblokken zijn perfect voor het creëren van een afscheiding in een tuin of het maken van bloembakken. 
 • Zwembadranden: Leverbaar in de materialen Chinese harsteen en basalt (gebrand & geborsteld).
 • Opsluitbanden: natuursteen opsluitbanden zorgen ervoor dat een terras of oprit opgesloten wordt en niet verzakt of verschuift. Totaaltegel biedt opsluitbanden aan in de materialen beton, basalt en Chinese hardsteen. 
 • Gebakken klinkers: onze kleurvaste gebakken klinker zijn afkomstig van de Wienerberger fabriek, de grootste fabrikant in gebakken klinkers. De gebakken klinkers zijn kleurvast en verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Totaaltegel biedt alle gebakken klinkers aan in waalformaat en dikformaat. De gebakken klinkers kunnen mooi gecombineerd worden met terrastegels tuin.

Terrastegels Limburg

Totaaltegel is de grootste aanbieder van terrastegels Limburg. Onze showtuin is gelegen in Noord-Limburg (Hegelsom) en geopend van maandagmiddag t/m zaterdagmiddag. Onze verkoopspecialisten helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze wanneer je terrastegels gaat kopen. Diverse moderne terrastegels zijn in onze showtuin verwerkt in diverse afmetingen als groter oppervlak. Het is ook mogelijk om een monster tegel aan te vragen van één of een aantal tegels. 

Soorten tuintegels 

Wij bieden diverse soorten terrastegels in de materialen natuursteen, beton en keramiek. De productengroepen hebben ieder hun specifieke eigenschappen:
 
 • Natuursteen terrastegels
Wanneer je op zoek bent naar een écht natuurproduct, dan zijn natuursteen terrastegels wellicht een goede keuze. Onze natuursteen terrastegels zijn afkomstig uit landen over de hele wereld en hebben één ding gemeen: geen enkele tegel is hetzelfde. Het zorgt voor de prachtige geleefde uitstraling waar veel mensen van gecharmeerd zijn. Deze uitstraling wordt met keramische terrastegels en betontegels erg mooi nagebootst. 
 
 • Keramische terrastegels 
De keramische terrastegel is niet me weg te denken uit het tegel assortiment. Het aanbod is oneindig. Alle denkbare kleuren en motieven zijn verkrijgbaar. De keramische terrastegels hebben een dikte van 2 cm en zijn eenvoudig te verwerken. Keramiek blijft buiten op kleur, krast niet en terrastegels zijn antislip. 
 
 • Betontegels
Betontegels zijn een mooi alternatief als je op zoek bent naar een relatief goedkope terrastegel. Houd er met beton wel rekening mee dat de tegels groen kunnen worden als gevolg van algenbloei. Dit maakt een betontegel ook gladder. Dit is bij natuursteen terrastegels en keramische terrastegels minder het geval. De mate van algenbloei is tevens afhankelijk van de van de plek waar de tegels gelegd zijn. Tegels die vrijwel altijd in de zon liggen, hebben minder kans op algenbloei. 
 
 • Keramiek op beton
Keramiek op beton, ookwel CeraDeco, is een samengesteld product van een keramische terrastegel op een betonnen onderlaag van 3 of 4 centimeter. Het voordeel van deze tegels is dat ze zeer eenvoudig te verwerken zijn, er is namelijk niet meer nodig dan een gestabiliseerde zandlaag waarop je de tegels kunt leggen. Een fundering is daardoor niet nodig. Alle CeraDeco tegels zijn slijtvast, duurzaam en eenvoudig te verwerken. 
 
 • Keramische terrastegels 3 cm dik

Een nieuwe ontwikkeling op de markt zijn de keramische terrastegels 3 cm dik. Deze dikkere tegels zijn oersterk, ze kunnen bijvoorbeeld ook voor je oprit gebruikt worden. Deze tuintegels bestaan uit puur keramiek, er is hierdoor geen (lijm) verbinding met een toplaag die los kan laten. Deze 3 cm dikke terrastegels zijn dus zeer duurzaam. Daarnaast is keramiek krasvast, kleurvast en onderhoudsvriendelijk waardoor je jarenlang kunt genieten van deze tegels.

 

Terrastegel outlet

Een terrastegel outlet is een goedkope optie om een terras aan te leggen. Onze outlet tegels worden aangeboden voor een zeer scherpe prijs en zijn uitermate geschikt als terrastegel. Totaaltegel biedt restpartijen natuursteen en keramiek aan die wellicht hier en daar wat oneffenheden of kleurverschillen bevatten. Dit wordt niet als storend ervaren omdat deze oneffenheden na verloop van jaren ook bij natuursteen ontstaan. Dit zorgt voor de karakteristieke uitstraling waar veel klanten van gecharmeerd zijn. De keramiek outlet tegels zijn meestal nieuwe producten die we willen introduceren of producten die uit het assortiment verdwijnen. 
Lees meerminder