Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Terrastegels

Terrastegels zijn een belangrijk onderdeel van de tuininrichting. Een terras heeft niet alleen een praktische functie, het is minstens zo belangrijk dat het mooie terrastegels zijn. De definitie van mooi is voor iedereen anders en daarom is het assortiment tuintegels bij ons zeer groot. Bij het uitkiezen van tegels worden diverse factoren in acht genomen zoals de kleur, afmeting, het materiaal, de eigenschappen en de prijs ervan.

Productfilters tonen
Filteren
Materiaal
Formaten
Kleur
Diktes
Voorraad product
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

275 producten gevonden
Terrastegels - Selene Sand
Aanbieding
€ 37,00 per m2
Nu € 31,45 per m2
incl. BTW
Terrastegels - Selene Light Grey
Aanbieding
€ 37,00 per m2
Nu € 31,45 per m2
incl. BTW
Terrastegels - Selene Beige
Aanbieding
€ 37,00 per m2
Nu € 31,45 per m2
incl. BTW
Terrastegels - Selene Grey
Aanbieding
€ 37,00 per m2
Nu € 31,45 per m2
incl. BTW
Terrastegels - Selene Dark
Aanbieding
€ 37,00 per m2
Nu € 31,45 per m2
incl. BTW
Terrastegels - Loft Beige
Aanbieding
€ 76,41 per m2
Nu € 64,95 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Terrastegels - Loft White
Aanbieding
€ 76,41 per m2
Nu € 64,95 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Terrastegels - Loft Taupe
Aanbieding
€ 76,41 per m2
Nu € 64,95 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Terrastegels - Loft Light Grey
Aanbieding
€ 76,41 per m2
Nu € 64,95 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Terrastegels - Loft Dark
Aanbieding
€ 76,41 per m2
Nu € 64,95 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Terrastegels - Torino
Aanbieding
€ 40,81 per m2
Nu vanaf € 34,69 per m2
incl. BTW

Uit voorraad leverbaar

Terrastegels - Firenze
Aanbieding
€ 40,81 per m2
Nu vanaf € 34,69 per m2
incl. BTW

Uit voorraad leverbaar

Tegels voor Terras; heerlijk genieten in je tuin.

Het assortiment tegels voor het terras is geïnspireerd op de kleuren en sfeer van de mooiste plekken van de wereld. Tegels voor het terras zijn verkrijgbaar in diverse fraaie bewerkingen, tinten, kleuren en structuren. Kies voor de onderhoudsvriendelijke terrastegels of  natuursteen terrastegels die elk hun eigen unieke uitstraling hebben. Absolute topkwaliteit gaat bij ons boven alles. Wij garanderen dat je jarenlang plezier hebben van onze producten. Onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

Welke terrastegels kiezen?

Ga je terrastegels kopen? Wij helpen je graag bij het maken van een doordachte keuze. Breng een bezoek aan onze showtuin of vraag online een offerte aan. Als je met je tuin bezig bent en er nieuwe terrastegels komen te liggen wil je misschien ook de rest van de tuin aanpakken. Misschien leg je een nieuw pad aan of maak je bloembakken met stapelblokken. Ook voor diverse tuin en bestratingsproducten kun je bij ons terecht. We hebben verschillende natuursteen en beton stapelblokken, natuursteen vijverranden, muurafdekkers en nog veel meer!

  • Kleur / print: De kleur / print van terrastegels bepaalt voor een groot deel de uitstraling en look. De kleuren grijs en antraciet komen het vaakst voor onder natuursteen terrastegels. Er zijn wel een aantal uitzonderingen zoals travertin en leisteen look tegels. Deze print bootst vaak natuursteensoorten na, maar kan ook beton, motiefjes en zelfs hout nabootsen.
  • Afmeting: Tegels voor het terras zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes. Het formaat 60x60 cm worden nog altijd veel gekozen. Het is een afmeting die zowel in kleine als in grote tuinen past. Ook als je op zoek bent naar kleinere tegels of grotere tegels is het assortiment groot genoeg. De kleinste formaten die wij aanbieden zijn 20x20 cm, de grootste zijn 100x100 cm.
  • Materiaal: Het materiaal waarvan een terrastegel is gemaakt bepaalt voor het grootste gedeelte de eigenschappen. Over het algemeen kun je zeggen dat keramische tegels het minste onderhoud nodig hebben en natuursteen / beton meer. Een terrastegel van keramiek heeft een toplaag waar geen vuiligheid in kan trekken. Bovendien zijn deze tegels krasbestendig. Altijd een slimme keuze!

Soorten terrastegels

Wij bieden diverse soorten buitentegels in de materialen natuursteen, beton en keramiek. De productengroepen hebben ieder hun specifieke eigenschappen:

Natuursteen

Wanneer je op zoek bent naar een écht natuurproduct, dan is natuursteen wellicht een goede keuze. Onze natuursteen terrastegels zijn afkomstig uit landen over de hele wereld en hebben één ding gemeen: geen enkele tegel is hetzelfde. Het zorgt voor de prachtige geleefde uitstraling waar veel mensen van gecharmeerd zijn. Natuursteen is zoals aangegeven gevoeliger voor krassen en vlekken dan keramische tegels. Hierdoor leeft het terras met je mee, het verandert door de jaren heen langzaam. Dit zorgt voor de karakteristieke uitstraling die veel mensen mooi vinden.

Keramiek

Keramische terrastegels zijn niet meer weg te denken uit het huidige tegelassortiment. Ons assortiment is erg uitgebreid waardoor er altijd een tegel bij zit die bij jouw wensen past. Deze tegels hebben een dikte van 2 of 3 cm en zijn verkrijgbaar in veel afmetingen. Een tegel van keramiek is krasbestendig, kleurvast en niet gevoelig voor vlekken. Daarnaast zijn onze keramische tegels voor buiten antislip, wel zo veilig! Wij adviseren altijd om keramische terrastegel met een dikte van 2 cm te verwerken op een gestabiliseerd zandbed. Een keramische terrastegels 3 cm dik kan los op een strak zandbed gelegd worden, en ook als tegel in bijvoorbeeld een oprit gebruikt worden. 

Betontegels

Betontegels zijn een mooi alternatief als je op zoek bent naar een relatief goedkope terrastegel. Houd er met beton wel rekening mee dat de tegels groen kunnen worden als gevolg van algenbloei. Dit maakt een betontegel ook gladder. Dit is bij natuursteen en keramiek minder het geval. De mate van algenbloei is tevens afhankelijk van de van de plek waar de tegels gelegd zijn. Tegels die vrijwel altijd in de zon liggen, hebben minder kans op algenbloei. Heb je last van algenbloei? Ga dan aan de slag met algenreiniger, je zorgt dan in een handomdraai voor een schoon terras.

Keramiek op beton

Keramiek op beton tegels, oftewel CeraDeco tegels, zijn een samengesteld product van een keramische terrastegel op een betonnen onderlaag van 3 of 4 centimeter. Het voordeel van deze tegels is dat ze zeer eenvoudig te verwerken zijn, er is namelijk niet meer nodig dan een zandbed waarop je de tegels kunt leggen. Een fundering is daardoor niet nodig. Alle CeraDeco tegels zijn slijtvast, duurzaam en eenvoudig te verwerken.

Terrastegels kopen bij Totaaltegel

Heb je mooie terrastegels gevonden op onze website of gezien in een van onze showrooms en wil je deze gaan bestellen? Je vraagt online eenvoudig een offerte aan. Bij de offerte kun je ook verwerkingsmaterialen en onderhoudsmaterialen aanvragen. Het is helaas niet mogelijk een prijs voor het legwerk van het terras te ontvangen. We adviseren om samen te werken met een betrouwbare lokale professional. Heb je de offerte ontvangen en is deze naar tevredenheid? Dan kun je schriftelijk of per mail je akkoord geven. Je ontvangt dan een orderbevestiging en alles wordt hier in werking gezet. Tevens ontvang je vanzelf een mail met daarin de factuur.

Kom langs in een van onze showrooms

Wij hebben diverse vestigingen in Nederland waar je de mooiste terrastegels kunt bekijken in de showrooms en showtuinen. In Hegelsom (Noord-Limburg) vind je onze hoofdvestiging met showtuin. In Vianen (Utrecht) vind je onze tweede grote showroom. Onze verkoopspecialisten helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze wanneer je tegels gaat kopen. Veel terrastegels liggen op alle locaties in vloervlakken, je krijgt hierdoor de beste indruk.