Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Grijze vloertegels

Ben je op zoek naar grijze vloertegels? Bekijk hieronder ons gehele aanbod vloertegels in deze kleur. Door gebruik te maken van de filters aan de linkerzijde kun je specifieker zoeken en jouw wensen toepassen. We hebben een breed assortiment grijze vloertegels met verschillende afmetingen van klein tot groot. Misschien wil je iets meer kleur, kijk dan bijvoorbeeld naar onze taupe vloertegels of beige vloertegels.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

219 producten gevonden
Grijze vloertegels - Mystic Pearl
€ 74,03 per m2
incl. BTW
Grijze vloertegels - Carrière du Kronos Namur Bordo Vintage
Vanaf € 77,27 per m2
incl. BTW
Grijze vloertegels - Dream Taupe
€ 38,45 per m2
incl. BTW
Grijze vloertegels - Unique Travertin Silver Vein Cut
Vanaf € 41,62 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Grijze vloertegels - Unique Travertin Silver Minimal
Vanaf € 41,62 per m2
incl. BTW
Grijze vloertegels - Space Neutral
Vanaf € 32,94 per m2
incl. BTW
Grijze vloertegels - Logwood Grey
Vanaf € 48,32 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Grijze vloertegels - Carrière du Kronos Gent Bordo Vintage
Vanaf € 77,27 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Grijze vloertegels - Cement Project Color-20 Work
Vanaf € 117,39 per m2
incl. BTW
Grijze vloertegels - Cement Project Color-20 Cem
Vanaf € 98,78 per m2
incl. BTW
Grijze vloertegels - Soap Stone Grey
Vanaf € 39,92 per m2
incl. BTW
Grijze vloertegels - Retorno Greige
Vanaf € 54,58 per m2
incl. BTW

Grijze tegelvloer binnenshuis

In ons assortiment hebben we verschillende grijstint tegels. Van lichtgrijze tegels tot donkergrijze tegels. Ook hebben we verschillende formaten op voorraad. Tegenwoordig wordt er vaak voor grote grijze tegels binnen gekozen. Dit geeft een strakke industriële look aan bijvoorbeeld een woonkamer.

Keramische vloertegels zijn een goede optie voor in de keuken. Grijze vloertegels vormen een stijlvolle basis binnenshuis. Het interieur kan aangevuld worden met andere materialen zoals een leren bank, wollen kleed of linnen gordijnen. Het gebruik van verschillende materialen in combinatie met de grijze tegelvloer zorgt ervoor dat alles een warm huiselijk geheel vormt. Ben je op zoek naar een duurzame natuursteen? Bekijk dan eens ons assortiment natuursteen vloertegels.

Grijze vloertegels kopen, donker of lichtgrijze vloertegels?

Vloertegels hebben we in verschillende maten en materialen. Wanneer je kiest voor een grijze vloertegel kun je kiezen tussen donker en lichtgrijze vloertegels. Binnen ons assortiment hebben we zowel lichtgrijze tegels en donkergrijze tegels. Vaak gaat deze keuze gepaard met de hoeveelheid licht die in een ruimte komt. Wanneer je te maken hebt met een donkere ruimte is het verstandig om te kiezen voor lichte grote grijze tegels binnen. De grootte en de tint van de vloer zorgen er in dit geval voor dat de ruimte licht en ruimtelijk oogt, ondanks de beperkte lichtinval. Met een grijze natuursteen tegel heb je het voordeel dat geen tegel hetzelfde is. Elke structuur op de tegel is uniek maar in dezelfde kleurtint waardoor het een strak en uniek geheel vormt. Hierdoor heb je een exclusieve uitstraling te pakken voor elke ruimte.

Passend advies over grijze vloertegels

Heb je geen idee welke kleur vloertegel je moet kiezen? Dan is het belangrijk om jezelf goed te oriënteren want de keuze is erg groot en proefmonsters aan te vragen. Wil je advies over vloertegels dan kun je altijd langskomen in onze showroom. Hier kunnen wij aan de hand van jouw wensen adviseren welke natuursteensoort (of keramiek) het beste bij jouw wensen past. Zoek je een luxe uitstraling van bijvoorbeeld je keuken? Kijk dan eens naar onze witte vloertegels. Hieronder valt bijvoorbeeld de witte composiet vloertegel met luxe uitstraling door het spiegelend oppervlak.